Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-02 02:11:19
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 09:20:48 

Pochwały: 10
Ale jak turki bez hacków nie umiecie grać!
Zakała KO.
Skoro nie umiecie normalnie grać to nie grajcie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 14:42:55 

"Wszystko jest dla ludzi, tak długo jak używa sie tego z głową " - tak sie mówi przecież, jak wszystko to i haxy sie zaliczają :O

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 14:49:55 

Pochwały: 60
Vempajer napisał(a):
Laran napisał(a):
Co wy macie łby. Jak turki typu:
"jak nie zabijemy isiloona na R Hacku to nie gram tu"
albo
"bez R Hacka nigdzie nie idę!"
albo
"nie gram tu jak R Hack nie działa".

Nie umiecie normalnie grać? Czy jesteście po prostu 12 letnimi noobami?

A może macie tureckie rodowody?

Ty coś z głową masz ? Kiedy ty na prywatnym serwerze turka na rhacku widziałeś 0.o? Bo ja poza polakami i peruwiańczykami jeszcze nie zauważyłem (może na za małej ilości serwerów grałem ;F)

Poza tym rhack zawsze działa ;D ( no może poza serwerami old style typu myko, gdzie jakoś nie umiem rozkminić ;F)

po co grać w coś używając hacków....rozumiem że na USKO robią to by zarobić np. stojąc godzinami na bocie i potem sprzedawać GB...ale privy...no nic nawet wiek nie zmieni to że ktoś będzie dzieckiem i moralnie zły

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 17:36:55 

Pochwały: 7
smiechy z tych "swietych" wielcy dorosli sie znalezli :rotfl: , gralem w kazdym polskim klanie na privach(oprocz z neonami paskoszami) i gdzie nie gralem to w kazdym klanie ktos chcial odemnie jakies haxy lub sam juz na nich cisnal

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 17:52:39 

Pochwały: 74
eros napisał(a):
smiechy z tych "swietych" wielcy dorosli sie znalezli :rotfl: , gralem w kazdym polskim klanie na privach(oprocz z neonami paskoszami) i gdzie nie gralem to w kazdym klanie ktos chcial odemnie jakies haxy lub sam juz na nich cisnal

Operuj nickami or it never happened.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 17:54:30 

eros napisał(a):

mam nadzieje że nie do mnie takie słowa bo jestem i święty i dorosły, ale nie przeczę chyba nie ma klanu czystego, nawet u nas były koxpy których sie pozbyliśmy/zostali zbanowani(czysta selekcja początków serwa)

ale taka prawda gdzie tu fun ?...to tak jak na kodach grać w GTA ... no ale ja jestem inny nigdy np. nie potrzebowałem opisów do gier ;p bo wolałem się pomęczyć ;p

Zwierz@K napisał(a):
eros napisał(a):

Operuj nickami or it never happened.

Bambo siedzi na TSie(gdy sharował konto z fleshem) "ty moge zainstalować tbl minora bo coś mi źle idzie" xD

Ostatnio edytowano 2010-04-08 17:57:00 przez Cat^, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 17:56:04 

ja tu nie bede pisal nickow [wiem napisz teraz ze nikt u was nie cisnie na niczym :)] , ja to tam mam wyjechane na to ze sobie czituja , poprostu uswiadamiam swietoszkow ze nigdzie nie ma czystej gry na privach

skoro mowa o przyjemnosciach to gdzie jest przyjemnosc w expie i w farmie itemow , ja tam wole pkowac przy wkladzie jak najmniejszego czasu w expa/farm

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 17:58:16 

To ze ty się w cziterskich kręgach obracasz to nie znaczy od razu ze wszystkie klany musza sie wspomagac. I strasznie mnie drażni to określenie "swietoszek". Tak cie dziwi, ze ktos cos robi uczciwe, wiec swoja ignorancja i jak by nie patrzec glupota chcesz dyskredytowac takich ludzi?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 18:00:14 

eros napisał(a):
ja tu nie bede pisal nickow [wiem napisz teraz ze nikt u was nie cisnie na niczym :)] , ja to tam mam wyjechane na to ze sobie czituja , poprostu uswiadamiam swietoszkow ze nigdzie nie ma czystej gry na privach

skoro mowa o przyjemnosciach to gdzie jest przyjemnosc w expie i w farmie itemow , ja tam wole pkowac przy wkladzie jak najmniejszego czasu w expa/farm

dlatego mnie nazywają masochistą, bo jak ja mogę dalej grać i meczyć sie na USKO a dla mnie to jest przyjemność(tak jak całą noc siedziałem i klikałem w pada by trafiać na moby w FF9 byleby expić xD)...wyexpić swoją postać od 0 (nieraz nawet po 10h solo legit golemy tłukłem BP czy warkiem jak jechałem do 80tki kolesiowi)

nawet teraz chodze na jakieś moby tłuc askiem dla dropa ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 18:05:41 

zwierzak przeciez kazdy wie ze w oblivionie nie ma cziterow wiec nie musisz bronic swoich kompanow skoro niczego nie uzywaja

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 18:10:50 

Nie bronie nikogo konkretnie, raczej uczciwych graczy jako takich, których ty ironicznie nazywasz swietoszkami. Czitowanie na prv to skrajny debilizm, po to sie idzie na prv, zeby sie gralo latwiej i przyjemniej niz na globalu, dzieki zwiekszonym dropom, upom i expowi. Ale jesli komus to nie wystarcza i musi sobie haxorki wlaczyc, to jest zwyklym kretynem.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 18:21:14 

Zwierz@K napisał(a):
Nie bronie nikogo konkretnie, raczej uczciwych graczy jako takich, których ty ironicznie nazywasz swietoszkami. Czitowanie na prv to skrajny debilizm, po to sie idzie na prv, zeby sie gralo latwiej i przyjemniej niz na globalu, dzieki zwiekszonym dropom, upom i expowi. Ale jesli komus to nie wystarcza i musi sobie haxorki wlaczyc, to jest zwyklym kretynem.

Wypraszam sobie, byle nie "musi" !! Conajwyżej może !! A tak nawiasem mówiąc, gra na haxach jest zabawniejsza! Ta obawa o bana, te starania na haxach po czym ban, jest jakas adrenalina ^^.

A tak zupełnie poważnie jestem leniwy i wyznaje zasade "jak możesz zrobić coś łatwo, to sprubuj zrobić to jeszcze łatwiej", a haxowanie jest potrzebne, żeby cokolwiek zrobić grając solo, przecież sam talosa czy tk bez haxow nie zabije ;o

Wracając do Larana, coś ty sie tak turcji uczepił (jak zresztą większość tego forum)? Kraj jak kraj, taki sam odczyn koxpów jak wszedzie, a to, że na takim aresie czy pathosie gra 10 000 turków z czego 1000 jest koxperami, a 100 polaków, z czego 10 jedzie na koxpie, to co to za różnica ? Odczyn w % jest ten sam, a to że ich jest ogólnie więcej zaledwie tworzy iluzię tego, iż ich bardziej ciągnie do koxpa. Toć to przecież czysty rasizm :F.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 18:29:21 

Vempajer napisał(a):
Wypraszam sobie, byle nie "musi" !! Conajwyżej może !! A tak nawiasem mówiąc, gra na haxach jest zabawniejsza! Ta obawa o bana, te starania na haxach po czym ban, jest jakas adrenalina ^^ .

Wiesz, co innego jest postawić sobie ze znajomymi server w CS-a i ganiać sie dla zgrywów na WH i innych czitach, bo bawisz sie w swoim gronie, a co innego robic to na serverze publicznym, jak np w KO (choć nazywamy je privami, to jednak dostęp do nich ma kazdy).

Cytuj:
A tak zupełnie poważnie jestem leniwy i wyznaje zasade "jak możesz zrobić coś łatwo, to sprubuj zrobić to jeszcze łatwiej", a haxowanie jest potrzebne, żeby cokolwiek zrobić grając solo, przecież sam talosa czy tk bez haxow nie zabije ;o

KO to gra wieloosobowa. Nie masz teamu, nie grasz, proste.

Vempajer napisał(a):
Wracając do Larana, coś ty sie tak turcji uczepił (jak zresztą większość tego forum)? Kraj jak kraj, taki sam odczyn koxpów jak wszedzie, a to, że na takim aresie czy pathosie gra 10 000 turków z czego 1000 jest koxperami, a 100 polaków, z czego 10 jedzie na koxpie, to co to za różnica ? Odczyn w % jest ten sam, a to że ich jest ogólnie więcej zaledwie tworzy iluzię tego, iż ich bardziej ciągnie do koxpa. Toć to przecież czysty rasizm :F .

+1 (czyli jednak mozesz z siebie wykrzesać jakąś inteligentną wypowiedź :) )

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 19:48:07 

Pochwały: 10
Czemu turcję? Bo gram na tureckim farm serverze (epidemic) i tak co drugi to tbl albo hax. Taki mag w bigu pilary rzuca. I GM nic nie robi. A jak by ktoś spoza turki użył to IP Ban i dziękuje.

Polacy to tez idioci. Byłem GMem na MaxKO i ziomki na VT, że idą na R Hacku bossy bić. Å»eby ich nie banować powiedziałem, że jak zauważe kogoś to zbanuje i używali kiedy mnie nie było.

Może ten sam odczyn %, ale Polak raczej po cichu a turek biega na tblach po CZ. Nie widziałem polaka który biega na R Hacku na PK. A turków widziałem. Nie widziałem polaków bugujących cokolwiek na oczach innych a turków tak.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-08 19:53:44 

Laran napisał(a):
Nie widziałem polaka który biega na R Hacku na PK. A turków widziałem. Nie widziałem polaków bugujących cokolwiek na oczach innych a turków tak.

wejdź na CW to zobaczysz ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona