peyo napisał(a):
dobra, albo się zamkniecie albo was pomutuje.
RadioActive, gówno wiesz. Jeżeli ci się server nie podoba to nie graj, nikt cię nie zmusza. Najgorszy server? Widziałeś kiedyś server z 600 ludzi na start? Problem polega na tym, że im lepszy server, tym bardziej go hackują.
No i nie dziwie im się, że ci dali bana jak wbijasz na forum i zaczynasz rage'ować na shoutboxie... strasznie dorosłe zachowanie.
Jeżeli chcesz wiedzieć co jest z servem, to przeczytaj newsy. Akurat admini dają sporo info na temat servera, a to że ty nie chcesz wierzyć, że tak jest to już twój problem.
powiedz mi w którym miejscu napisałem ze najgorszy server?? i troche kultury moze... bo ja ci nie mówie ze gówno wiesz... każdy wie swoje i ma prawo do własnego zdania nie??
po2 bana nie mam a rip sobie gadac moze co chce...;] zablokowany miałem shoutbox a nie caly account i to za słowa"server został schakowany a nie jakis maintenance"<--dyskusja z innym ziomkiem forum to była.... to po 1 po 2 kazdy ma prawo wiedziec co z servem nie tak i kazdy wie ze miał hacka... więc temu nie zaprzeczaj...
a propo serva z 600 osobami na start to widziałem chodzby Knight Imperie... tylko co z tego jak był to konkretny nie wypał....
i jeszcze jedno nie mam zamiaru sie tu ani z Tobą ani z nikim innym kłócic.. wyrażam własne zdanie... masz inne zdanie =ok ja je uszanuje... bo nie bede po tobie jeĂ
Âşdził ze "gówno widziałeś i gówno wiesz"... widziałem swoje wiem swoje tak samo jak i ty... wiec sie opanuj troche z słowami bo chyba nie w pore je napisałeś