Witam, z góry bardzo przepraszam za chwilową nieobecność która spowodowana była awarią mojego pc'ta, na szczęście problem udało się szybko rozwiązać.
Cytuj:
Z całym szacunkiem, ale jak ma się wydawanie 4 cyfrowych sum na pokrycie kosztów serwera dedykowanego z góry na rok, a nie wydania kilku(10?) złotych na domenę

?
Serwer dedykowany został zasponsorowany przez osobę prywatną i jest wykupiony na rok.
Jedyne wymaganie jakie stawia hoster to minimum 60 osob online by dalej przedłużyć czas hostingu, myślę ze nie jest to wygórowane wymaganie i uda nam się go zrealizować w krótszym czasie niż wymagany.
Co do domeny zostanie najprawdopodobniej zmieniona jednak nie jest to w tym momencie naszym priorytetem, możliwa jest jeszcze zmiana nazwy servera na TeamPlay Knight, co nadal rozważamy.
Podsumowując server będzie online minimum 1rok w przypadku gdyby nie udało się zrealizować nałożonych wymagań, w co śmiem szczerze wątpić jak już wcześniej wspomniałem.
Do tego chciałbym jeszcze raz podkreślić ze na serwerze nie zostanie wprowadzony żaden power-up-store , czy inny dodatkowy przywilej dla graczy w zamian za real cash typowy FreeToPlay.
Serwer nie został jeszcze opublikowany na innych forach/toplistach itp. przyznam, że na początku zależało nam(nadal nam zależy) na tym by dotrzeć do rodaków, i spodziewałem się większego odzewu z waszej strony, po publikacji serwera na tak dużym portalu jakim jest kow.pl. Nadal jednak mamy nadzieje zobaczyć przeważającą liczbę rodaków online, do czego serdecznie zapraszam.
Rekrutacja do teamu nadal jest otwarta, wszelkie zgłoszenia przyjmowane są na forum
http://kopanel.no-ip.org -> Community Forums
Kogo szukamy ?
*grafików
*ludzi kreatywnych z pomysłami, potrafiących realizować swoje pomysły.
Może to właśnie Ty ?!
/ Najlepsi gracze z bety zostaną nagrodzeni po jej zakończeniu czyli w wydaniu juz oficjalnym.