Adult wojna gry 3D "Rycerz 3.0" nie usuwa Siostrzenica files hot otworzyć wkrótce w końcu września, chcesz przeżyć uczucie odrodzenia w wojnie zrobić? Następnie wykorzystać teraz, walczyć!
Obecnie "Rycerz 3.0" Plan został w zasadzie potwierdził wszystkie zakończone, w następny poniedziałek, "rycerz 3.0" promo służba zostanie oficjalnie wydany. Ten skomplikowany promo zawiera "rycerz 3,0" różne cechy gry, jak również najnowsze krwistych sceny batalistyczne, w ogóle, myślę, że jakość jest nadal bardzo wysoki, i czekamy na oceny.
Tymczasem nowa runda ekscytującej otwarcia urzędowego będzie w najbliższy wtorek, jestem tu również ryzykując ujawnienia, ta nagroda jest wielka, więc mam nadzieję, że możemy aktywnie uczestniczyć, a to nie może być usuwanie plików Siostrzenica temu Ostatnim ważnym wydarzeniem ......
W Mid-Autumn Festival zbliża, planujemy przeprowadzić następne środę po raz kolejny YY wymiany, na temat postępu prac do złożenia ogólne podsumowanie, może być sesja Q & A (to jest pewne, w zależności od zbioru okoliczności komentarze na forum może być), a następnie będzie rodzina tajemniczy gość śpiewają (nie bój się, nie ja ......), mam nadzieję, że są w stanie przyjść do udziału, tak, że wszyscy ci, którzy kochają "rycerz 3,0" graczy do przyłączenia się razem spędzić zadowalające Mid-Autumn Festival.
Aby zgłosić ten tydzień, zasadnicza treść pracy jest to, że te, Mid-Autumn Festival zbliża, życzę spotkanie rodzinne i szczęście, dziękuję za oglądanie.
a tu ciekawa wzmianka o Sienkiewiczu na stronie chińskiego knight online

tego jeszcze nie było : :}
1905 noblista Pan Sienkiewicz napisał słynną trylogię wojenną, "Ogniem i mieczem", "woda" i "渥洛杜耶夫, panie Sharansky," dla wszystkich czytelników wyraźnie wykazane średniowiecznego rycerza w historii wojny, przyniósł pragnienie ludzi w tym wieku rycerstwa. W grach 3D wojny Adult "rycerz 3,0", gracze po raz kolejny wejść do tego świata, listę stylu wojny!