Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 11:28:41
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-07 11:55:58 

Pochwały: 5
Boże człowieku co ty piszesz? Å»eby się zabawić w grze trzeba mieć lvl bo bez tego sobie nie pograsz juz widze party 60 w cz latających na np aresie, bo cz do 69 mnie nie kręci. A żeby jak to powiedziałeś dobrze się bawić trza wbić lvle itp., na takim 60-70 xp tobie pewnie leci jak szalony ale jak ja widze, że dziennie przez kilka h wbijam 2-4% to nic dziwnego, że to troche boli stracić % przez rezza za 4. Najlepej mówić, że no life jestem :S, ja na kompie siedzie max 3h dziennie nieraz na cały dzien nie odpalam pc i to mnie czyni no life? Gram by się odstresować, po tym jak wyexpiłem kilka % w męce ktoś mnie podnosi za 4 to moge byc wnerwiony, bo równie dobrze mogłem nie xp tylko zrobić np. pierogi lub pobawić się małym przez ten czas lub cokolwiek, czyl jest to czas stracony/zmarnowany, tym bardziej jeśli jak ja masz uczelnie, prace i znajomych do tego uprawiam sporty to nic dziwnego, że dla mnie liczy się każda godzina ba minuta i wstaje o 7 a ide spać po 23 by się wyrobić z wszystkim a gdy mam czas wolny i chce się odprężyć takie coś człowieka spotyka.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-07 13:39:44 

Pochwały: 31
peyo napisał(a):
ksk001 napisał(a):
jeśli nie liczysz się z tym że taka sytuacja może być że ktoś cię reźnie za 4 to po co wbijasz 80lvl? lepiej zostać na 69 i siedzieć w rlb jak później marudzić i zgrywać wielkiego skrzywdzonego bo ktoś cię rezznol za 4

nie no gratuluje myślenia! najlepiej wbic 35lvl i wtedy pkować, bo przecież jak cię ktoś rezznie za 4 to mało stracisz :sleep: :sleep: :sleep:

wierz mi, moje realne życie jest ok... to że przyrównuję czas poświęcony w grze do czasu poświęconego RL, to znaczy że jestem no life? lol to porównanie z samolocikiem, jakbyś nie zauważył, miało na celu pokazanie czegoś, co nic nie daje (jak gra), ale tracisz swój wolny czas... no ale widać, zbyt ciężko ci to zauważyć...

peyo jak jest pora roku ?:P
wiesz jak fajnie jest jak sie zabije 35lvl taka 80 ^^tylko to nie realne!

You say Jonas Brothers, I say Markus Shulz,
You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-07 14:16:12 

Pochwały: 127
sipek napisał(a):
peyo jak jest pora roku ?:P
wiesz jak fajnie jest jak sie zabije 35lvl taka 80 ^^tylko to nie realne!

to był sarkazm >_>

Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-02 12:25:21 

Odkopujemy :P

Jak widać nie bywam zbyt często na forum (a już dostałem ostrzeżenie ,za to ,że nie pamiętałem hasła do jednego konta i zrobiłem drugie -.-).

1. Rezzowanie za 4 - na CW jest moda na rezzowanie przeciwnej nacji za 4 kamienie. Hawk'i rezzuja Memento, Memento rezzuje Hawk'ów (taki przykład - prawda jest taka ,że jeśli jesteś w mora - ktoś kto Cie nie lubi rezznie Cie za 4). Nieraz słyszałem na vencie ,że koleś z MM rezznął kogoś za 4, troche krzyku i po sprawie.

2. Ortografia - ludziki moje małe kochane. Niektórzy z Was określają siebie patriotami... smutne ,że nawet swojego ojczystego języka nie znacie. Któryś z Was napisał ,że nie jest kujonem ,żeby umiał pisać zgodnie z ortografią - lol , mi do kujona daleko (rok w plecy w szkole, średnia 2,5 - zwykły uczeń :P) ,a jednak podstawy pisowni znam.

3. Legendarni gracze - jak dla mnie legendarni gracze to tacy, o których każdy słyszał i każdy mówi. Przykładem powinien być 00000000 (ile zer miał - nie wiem). O Regisie nie słyszałem (przykro mi :P). KrushVarock - znam z reala, dlatego wiem co zrobił (wleciał to humowego miasteczka i rozstawił merchant :P), tudzież jako nieliczny został odbanowany :P, lecz legendą nie jest, bo mało osób o nim słyszało (Według mnie mało ludzi interesuje się innymi serwami, niż tym na którym gra).

4. Relacje Orc - El morad - jak wiadomo są różni ludzie, różne charaktery. Jedni uważają ,że powinniśmy się wczuć w rolę i tępić przeciwną nacje (jechać na nich w mora, nie kupować od przeciwnej nacji niczego z merchów - no bo nie mogą się bogacić!), drudzy uważają (ja jestem wśród nich), że to gra i gdy ma się kumpli po "drugiej stronie" ,to jest zabawniej.
Co prawda mam wrogów po orkowej stronie (GoldenTrigger - czy jak mu tam - jestes wkur.... :P) to jednak zawsze fajnie było w CZ spotkać ekipę ,którą lubisz i zrobic party vs party.

5. Polacy na CW - Ci co grają na CW mogą się domyślać ,że jestem z "ekipy Zhao". Zaczęliśmy grać na tym serwie jakoś 3miesiące temu (może troszkę więcej). Jako ,że oni grali magami i mieli podobno nicki do siebie od początku nazywano nas od Koxperów. Jak wbiliśmy 60+ zaczęły się kłótnie z Polakami o spota (kto był pierwszy itd). Na 70+ ludzie zaczęli widzieć w Nas zagrożenie (przyszli nowi, podgonili Nas z lvlami), zaczęło się lekkie tępienie Nas :P (cóż, żaden Polak nie lubi jak ktoś ma coś lepszego niż on). Jak wbiliśmy 80lvle ,to doszły Nas słuchy ,że mamy inne postacie na których koxpimy, że bierzmy "speeda" ,żeby expić. No i najlepsze - że coś ukrywamy, bo expimy ciągle w swoim składzie :P

Trochę na temat, trochę offtopu. Trochę przemyśleń.

Tak jak pisałem... ODKOPUJEMY :]

Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-02 12:48:19 

Pochwały: 74
Dirty napisał(a):
5. Polacy na CW - Ci co grają na CW mogą się domyślać ,że jestem z "ekipy Zhao". Zaczęliśmy grać na tym serwie jakoś 3miesiące temu (może troszkę więcej). Jako ,że oni grali magami i mieli podobno nicki do siebie od początku nazywano nas od Koxperów. Jak wbiliśmy 60+ zaczęły się kłótnie z Polakami o spota (kto był pierwszy itd). Na 70+ ludzie zaczęli widzieć w Nas zagrożenie (przyszli nowi, podgonili Nas z lvlami), zaczęło się lekkie tępienie Nas :P (cóż, żaden Polak nie lubi jak ktoś ma coś lepszego niż on). Jak wbiliśmy 80lvle ,to doszły Nas słuchy ,że mamy inne postacie na których koxpimy, że bierzmy "speeda" ,żeby expić. No i najlepsze - że coś ukrywamy, bo expimy ciągle w swoim składzie :P

No z zawiscia to juz niestety tak jest... Jak szybko expisz, to cie nazywaja no-liferem albo ze xp buguje czy inne hacki albo w najlepszym razie share acc. Jak ma itemy to napewno babashoper. Jak niszczy w cz to na 100% tbl i koxp... Ale jak gracz zna swoja wartosc, to takie zarzuty budza w nim tylko usmiech politowania...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-03 00:18:20 

Pochwały: 8
nieliczni wiedza ze jestem w hawk znam caly clan nie raz slyszalem ze Mm to tacy poj...zjeby..kutas...itp itd ale to mowia ludzie co wogole nie znaja nikogo w MM
ja znam tam sporo ludzi normalnie z nimi zyje nie ma hamstwa miedzy mna a karusem w mora a w ronarku jest inna bajka zabija sie tego kogo znajdzie a czy to np cinu ,lati czy shit (wymienilem nielicznych) to nie zwracam uwagi ze znam ich i szanuje wybrali inna nacje ale to nie zmienia ze maja byc wrogami w mora czy w normalnym zyciu rezowac kogos znajomego co zawsze jest ferr wobec twojej osoby to hamsto i noobiearsto
ale jak slysze ze ktos z z alli MM wbija na venta i slucha co my robimy gdzie expimy
przezywa to zal mi tych ludzi bo jak juz ktos odwiedza kogos to sie przedstawia i mowi w jakim celu wchodzi na kanal

a co wam bede gadal glupoty to tylko cw server spod innej gwiazdy

Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-03 00:22:02 

Pochwały: 74
CW jest faktycznie dosyc specyficzne...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-15 21:48:53 

ja lubie ten server, nie jestem jakiś zawistny do MM nic nie mam dobrzy gracze i jest ok nawet fajnie, ze Polski clan tyle znaczy na tym servie czy tam hawki, a nie jakies peru ja takiej fazy nie mam, ze rezzne za 4 czy nie kupie od huma, jezeli chodzi o ally MM to ja nie kumam tego clanu szczerze mowiac w swoich poczynaniach ale do nich nic nie mam tak samo wiadomo, ze nie kazdy sie Kocha i jakies Chamstwo na servie zawsze sie znajdzie, jezeli o ort chodzi nie czuje sie patriota i nie kazdy ma tak dopracowana ort jak inni, ktos moze byc dyslektykiem? a ktos ma gorsza i tyle nie ma sie co czepiac, bo latwo powiedziec komus kto dobrze ja zna gorzej wykonac temu co nie zna, dobrze ale taki mamy system nauczania i co na to poradze a jakim pillnym uczniem tez nigdy nie bylem

Pozwoliłem sobie co nie co wstawić, no cóż ja niestety zawsze się czepiałem do ort :D i nie trzeba być pilnym uczniem, tylko same chęci wystarczą.

Ostatnio edytowano 2009-03-16 08:42:13 przez ksk001, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-15 21:50:43 

No ale jest jeszcze cos takiego jak interpunkcja...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-06-01 18:02:47 

pare groszy od tetryka
w wolnych chwilach bawie sie w ko na tym serverku
stwierdzam ze smutkiem
ze zbyt duzo tam polakow
mniej wiecej polowa buraczy
o bluzganiu za nie wziecie do party - kiedy mam full nie wspomne
staram sie utrzymywac kontakt z obcymi raczej - z polakami niejednokrotnie jest problem
wiecej powiem
zaden obcy mnie nie scamnal
polacy i owszem
o czitowaniu nie wspomne rowniez
inna rzecz ze ani razu nie byly to wielkie kwoty - ot pare baniek na potki, do oddania za godzine, dwie trzy
podsumowujac
duzo agresywnych i wulgarnych dzieciakow, chociaz musze stwierdzic, ze odkad nastal server ionia jest lepiej

Tytuł:
PostNapisane: 2009-06-06 18:58:46 

Pochwały: 2
Z nudów dzisiaj miałem dzień tępienia k0xpów :D

Screeny :

1. http://img26.imageshack.us/img26/4707/ttttj.jpg
Shadow Seeker'y

2. http://img26.imageshack.us/img26/285/22222sct.jpg
A tu już wracający po wykonaniu zadania :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-06-06 19:09:54 

Pochwały: 11
polak?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-06-06 19:27:15 

Pochwały: 2
Niemam pojęcia , bo nic nieodpisał .

Tytuł:
PostNapisane: 2009-06-13 00:04:57 

Pochwały: 28
nie polak, a teraz k0xpi w AR, ale na szczeście racuch i szybko schodzi :P

[ Dodano: 2009-09-21, 08:34 ]
http://img225.yfrog.com/i/polskiedzieciko.png/
Nie chcialo mi sie nowego topicu zakladac. Ale moze ss bedzie tu pasowal.
http://img12.yfrog.com/i/polskiedziecikopart2.png/
http://img225.yfrog.com/i/part3.png/

PussyFcvker aka
MrBoczek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11