Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 22:33:14
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 11:15:09 

Pochwały: 74
Ale robisz to dla zabawy. Nie dla $$, sławy, oceny czy potomnosci. Niczego nie tworzysz. Tylko sie bawisz... Wiec to twoja i tylko twoja brocha ze siedzisz iles tam godzin i pakujesz w to kase.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 11:17:52 

Pochwały: 127
no, ale skoro już poświęcam czas i pieniądze, nie ważne na co a ktoś ci to wszystko marnuje bo ma taki kaprys, to hello, coś jest nie tak... Mam wtedy prawo być zły...

Inny przykład: kupujesz sobie model samolociku, składasz go DLA ZABAWY przez tydzień, przychodzi kumpel i DLA ZABAWY ci go rozwala.... Bardzo zabawne, nie? o_O

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 11:20:58 

Ale tutaj nikt Ci nie zniszczyl samolocika. tylko naderwal skrzydelko, ktore sobie mozesz dokleic za chwile... Czaisz roznice czy nadal nie ?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 11:26:31 

no jest różnica... ale zobacz, musisz poświęcić znowu X czasu na to, żeby to skrzydełko dokleić, co przy większym samolociku zajmuje dużo czasu

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 11:26:51 

Pochwały: 60
Najlepiej nie padać, ale się czasem zdarza, ja sobie obliczam na dany dzień ile expa zrobie i sie staram tego trzymać, ale jak ktoś nie wbił wysokiego lvlu i własnoręcznie nie padł to wiesz ;) np press ok z premką na 80tce równa się 20% expa z 69 na 70...boli?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 11:29:36 

Jak sie pada to sie wola rezza a nie lezy w mora. Jak rezza nie ma to sie wychodzi z gry i czeka az wbije. A jak ktos lubi sobie lezec w EMC/Mora to niech nie ma pretensji jak ktos go rezznie za 4... EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 13:42:24 

Pochwały: 9
Jak go rezznął za 4 to musiał miec jakiś powód. Może go nie lubi bo też mu coś zrobił? wyzywał, lurował na niego jakieś moby...? tak btw jak na mnie kiedyś turas w bifroscie lurował ego i zaraz po tym padł to też go za 4 rezznąłem a miał chyba 79 czy 80... więc tak samo może byc i tu... coś mógł mu zrobic a ten się poprostu odwdzięczył i miał z tego ubaw po pachy, że typ będzie "płakał" i rozpisywał się po forum xD :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-05 17:37:19 

Pochwały: 20
Jak ktos chce koniecznie rezza za 30 to jesli nie ma znajomego online niech sie nie loguje do gry - chyba to jest jasne, nie ?

no a jak robicie rajdy na ludzi expiacych to co ? Jest ryzyko ze padna na expa, przeciez oni tez poswieceja swoj czas na expa

Nie chca padac na expa niech ida do eslant, ktos nie chce byc zrezowanym za 4 niech nie czeka na radnoma
i tyle...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-06 08:39:05 

Pochwały: 5
Hilus napisał(a):
Jak go rezznął za 4 to musiał miec jakiś powód. Może go nie lubi bo też mu coś zrobił? wyzywał, lurował na niego jakieś moby...? tak btw jak na mnie kiedyś turas w bifroscie lurował ego i zaraz po tym padł to też go za 4 rezznąłem a miał chyba 79 czy 80... więc tak samo może byc i tu... coś mógł mu zrobic a ten się poprostu odwdzięczył i miał z tego ubaw po pachy, że typ będzie "płakał" i rozpisywał się po forum

Cat^ napisał(a):
Nie wiem czy dobrze czytałeś cały toopic, ale ten co go zrezał myślał, że to dalej ten sam właściciel tej postaci, której nie lubiał bo gnębila go w CZ a tu się okazało ze regiss jest nowym właścicielem ;p

Some1 napisał(a):
Jak ktos chce koniecznie rezza za 30 to jesli nie ma znajomego online niech sie nie loguje do gry - chyba to jest jasne, nie ?

Też racja. Co do iścia na księdza nie ma takiej opcji jestem niewierzący. Po prostu tłumaczenie a bo to gra jest pozwala ci robić co chcesz? Lepiej to skonczmy bo wy macie swoja racje, że w grze/internecie można nam więcej bo tak. A my mamy, że przydało by się zachować resztki przyzwoitości. Co do przykładów cizi może taki kumpel dla jaj porysował ci auto nie jest to nieodwracalne, trzeba będzie tylko poświęcić troche kasy i czasu to tak jak na odrobienie gleb i rezow za 4 czas i kasa na preme ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-06 22:45:02 

Ludzie macie problem z odróżnieniem gry od Reala ja sie pytam co ma jakis samoloci wspolnego z wirtualnym swiatem ? jeszcze Raz pisze masz 80 boli jak glebniesz ale jezeli ktos mial czas 80 wbic bedzie i mial czas napewno odrobic a jezeli ktos stwarza problem ze go za 4 rezznieto to mogl press ok nacisnac i nawet by tych 4 nie bylo pisze ktos ile ja czasu w to wlozylem ale po co ty wkladales ten czas dla zabawy wlaznej czy dla bicia lvl i bycia pr0 ? ja gram dla zabawy Exp tez jest forma zabawy chodz mniej przyjemna widze ze ludzie juz maja problem odróżnić Real świat od wirtualnego skoro dajecie porównania z Reala nie mozna robić takich porównań jak można wirtualny swiat do real w ogóle porównać przecież to całkiem co innego i Jednak gra polega na walce Ras więc co za różnica czy cię zgnebie w mora jak lezysz czy w CZ? jezeli i tu i tu bede mial z tego satysfakcje ? Nie ma różnicy liczy się satysfakcja może i jest to chamskie ale taka jest ta Gra jeżeli komuś to przeszkadza myśle ze nie powinien w to grać

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-06 22:48:47 

a czy ty nie odróżniasz tego, że nie ważne czy to śwat gry, czy normalny, ale straciłem na to mój wolny czas.??? .. tak exp to taka fajna zabawa... wbij mi 80 jak dla ciebie to takie fajne >_>

no jak dla ciebie gra polega na tym, żeby każdego udupić, zwłaszcza polaka, to gl...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-06 23:34:45 

peyo oderwij sie lepiej od neta jak roznicy nie widzisz xD Co innego gracza obchodzi twoj poswiecony czas w gre ? Grasz w to z wlasnej woli nie z przymusu czyz nie prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-07 00:04:22 

Pochwały: 7
@ksk001

1 - Używaj znaków interpunkcyjnych, bo nie da się czytać tego co piszesz.
2 - Sam pisałeś, że powinno grać się dla przyjemności, a przyjemne nie jest marnowanie swojego czasu, który poświęciłeś na expienie przez to, że jakiemuś kretynowi się nudzi.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-07 02:24:12 

Ludzie śmieszy mnie to gadanie ja w tą grę tyle czasu włożyłem bo chyba proste że w każdą grę trzeba włożyć jakiś czas i zaczynając grać w grę musisz zdać sobie sprawę że włożysz czas na to , mówisz że marnujesz czas jeśli ktoś cie reznie za 4 no to chłopie powiem ci tak grasz w jakąś grę dochodzisz do ostatniej planszy poświeciłeś na to miesiąc i padasz i musisz grać od nowa i co robisz? albo grasz albo pierdzielisz grę i myślę sobie tak że jeśli nie liczysz się z tym że taka sytuacja może być że ktoś cię reźnie za 4 to po co wbijasz 80lvl? lepiej zostać na 69 i siedzieć w rlb jak później marudzić i zgrywać wielkiego skrzywdzonego bo ktoś cię rezznol za 4 .... Wy macie swoje zdanie na ten temat ja mam swoje i tyle.......

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-07 08:53:38 

ksk001 napisał(a):
jeśli nie liczysz się z tym że taka sytuacja może być że ktoś cię reźnie za 4 to po co wbijasz 80lvl? lepiej zostać na 69 i siedzieć w rlb jak później marudzić i zgrywać wielkiego skrzywdzonego bo ktoś cię rezznol za 4

nie no gratuluje myślenia! najlepiej wbic 35lvl i wtedy pkować, bo przecież jak cię ktoś rezznie za 4 to mało stracisz :sleep: :sleep: :sleep:

wierz mi, moje realne życie jest ok... to że przyrównuję czas poświęcony w grze do czasu poświęconego RL, to znaczy że jestem no life? lol to porównanie z samolocikiem, jakbyś nie zauważył, miało na celu pokazanie czegoś, co nic nie daje (jak gra), ale tracisz swój wolny czas... no ale widać, zbyt ciężko ci to zauważyć...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona