Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 08:05:27
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-07 21:45:14 

Pochwały: 11
No to widać jest to prawdą jeżeli tyle osób to pisze. Jeżeli szczęście się powtarza, przestaje już być szczęściem, jak to mówią.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-07 21:55:13 

Pochwały: 4
eros napisał(a):
tak samo jak co druga linijka "slabe combo wojem , zla gra sinem , nieogarniety priest"

+1
Majac postac na USKO z przecietnymi itemami i bijac sie z babashoperem ktory wydaje co miesiac 1k zl + na gre trudno wytrenowac skilla.
Grajac na sexyko/privach juz dobre 2 lata nauczylem sie tak naprawde grac. Tez myslalem jak rzucilem k2 syf ze na sexyko sa nooby itp . Wiec zapraszam przekonac sie na "wlasnej skorze" 1 dzien na arenie i zmienicie zdanie a ludzie grajacy tam poniza wasz skill totalnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-07 21:57:33 

Pochwały: 11
eros napisał(a):
tak samo jak co druga linijka "slabe combo wojem , zla gra sinem , nieogarniety priest"

eros napisał(a):
komentować :)

no lol, sam napisałeś żeby komentować, to czego narzekasz ? spodziewałeś się samych pozytywów ?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-07 22:04:17 

Pochwały: 1
grałem tu ale to jakieś pół roku temu ;p to większość ludzi ogarniała ... np. na KOAS wpadłem z bratem priest + warek to polotu nie było , a tutaj ciężko ;p

ehhh... nie ma się jak zarejestrować na sexy ;/

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-07 22:17:25 

Pochwały: 7
Shadya napisał(a):
eros napisał(a):

eros napisał(a):
komentować :)

no lol, sam napisałeś żeby komentować, to czego narzekasz ? spodziewałeś się samych pozytywów ?

Tak jakby to bylo szczescie to ja nie wiem w totka bym ciagle gral :o

chlopacy daja wam taka szanse walka o 40euro ,ale jak widze nikt sie nie wyrywa do walki z nimi ,ciekawe czemu hmm 8| przeciez nic nie macie do stracenia tylko bedziecie musieli zmienic zdanie co do nich

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-07 22:20:37 

Pochwały: 4
http://www.youtube.com/watch?v=3huDOZSxji0 slaby poziom ?
Jedyni ludzie bez skilla to magowie grajacy aoe .
Baras takze zapraszam pokaz skilla daje reke sobie uciac ze chingy wygra z Toba i sam jestem ciekawy czy wygram
btw twoja sygnaturka pokazuje poziom na c-w.
@shadya
oczywiscie kazdy ma prawo komentowac ale najlatwiej napisac "slabo zal priest zamula itp" a sam jest randomem -.-
@luffy
panel off pracuja nad nation transferem i innymi funkcjami.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 00:13:15 

Pochwały: 9
Disho napisał(a):
Nie masz nic do starcenia tylko swój honor ..( którego i tak brakuje )

A kim ty jesteś pajacu aby oceniać "moj honor",i już się przestań tak napinać bo to pokazuje że masz jakieś kompleksy na punkcie tej gry , nie wiem czemu tak atakujesz ludzi którzy oceniają filmik który dałeś, przykro mi że pękła banieczka twojego samouwielbienia, nie wiem co sobie myślałeś że dasz przeciętny filmik jakich pełno na YT i już ci zaczniemy ślinić buty?
Do tego szczerze wątpię czy twój mózg posiadł umiejętność zwaną czytanie ze zrozumieniem bo twoja wypowiedz na to nie wskazuje doszukujesz się jakiś wypowiedzi których niema ,potem piszesz że podałem filmiki czołowych graczy klanów przy czym podobno ten warek jest najlepsiejszym uber pr0 wojkiem na całym serwie więc chyba można go zaliczyć do czołowych graczy nie?
Co do curowania to widać kiedy wpadały i jakoś nie zdażały się nader często, szczególnie że niemiał zbyt duzo osob w party .

A co za problem wpisać na YT Araqe&Astaroth i zobaczyć jak duo wycinają 8osobowe part koxów bez żadnych uber itemów co dla coniektórych wydaje się szczytem marzeń, do tego dodam że fajnie się czyta jak ktoś pisze o tym jaki to poziom grania jest na us gdy się na nim niegra gdzie ja oceniałem tylko i wyłącznie filmik który obejrzałem.

Ostatnio edytowano 2010-08-08 00:15:52 przez Aequitas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 00:15:50 

p4sz3k nie wiem czego uczepiles sie baras on akurat ogarniety jest aczkolwiek uwazam ze Mroczny jest najlepszym sinem z jakim gralem i jakiego widzialem moze akcje zaprezentowane w filmiku nie sa jakies zajebiste ze w 8 osob tankujemy 40 typa ale co sie dziwic to priv server kazdy te same graty nosi

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 00:19:33 

*ciezko tu znalesc kogokolwiek do 8v8 bo 90% graczy to tureccy magowie.
*top clany raczej rzadko pokazuja sie w cz
*trzeba uwazac na novy i miec oczy w dupie, patrze pkt.1
*nie mozemy byc z nowu tacy beznadziejni skoro niewiele klanow chce bic sie o glupiego cs'a 4v4, w.g mnie nie maja jaj ale to ich sprawa.

gdzies mam komenty typu worek do dupy kombo czy priest nie ogarnia, jak juz koledzy mowili chodzcie sie sprawdzic,nie zeby kogos zgnoic, tylko po to zeby troche to urozmaicic.. pkowanie dla npkow robi sie nudne, a tak mozna sprawdzic kto lepiej gra. nie postawie na to 40euro bo szkoda mi nawet mojego cs'a stawiac jesli nie moge nic wygrac.

*sin spelnia swoja role w 200%, to jest postac uniwersalna wiec wykorzystuje swoje mozliwoscie jak tylko moze. co z tego ze dobilby jakiegos maga i zdobyl 16np a padlby priest czy mag.
*Gourry rzeczywiscie jest jednym z najlepszych wojkow na serverze, zadko kto go zabije.

Ostatnio edytowano 2010-08-08 00:23:34 przez lkratosl, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 00:21:48 

Pochwały: 74
lkratosl napisał(a):
zadko

rzadko

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 00:26:04 

prosze bardzo, poprawione

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 00:43:39 

Pochwały: 1
Disho napisał(a):
Patrze wielki fan paru graczy z ciebie haha . Szkoda mi takich ludzi którzy żyją ''legendą" paru graczy , jednak jest w tym lekkie ALE. Wogle te forum podneica sie starsznie grą klanu Valzurów itd . a nie mówiąc już jaką legendą byli deusi i inferno . Tak się tu składa ,że filmiiki są robione przez czołowych graczy tych owych klanów , można nawet pokusić sięspokojnie o opinie najlpeszych graczy w swojej klasie w tamtych klanach . Ponad to jeżeli uwazasz , że cury są przypadkowe to chyba mijasz sie z tą grą i jeżeli uważasz się za pro gracza chodż na sexy i pokaz co potrafisz i nie rezygnuj tak jak " Pro" playery z Oblivionu , którzy mieli doczynienia z SexyKo jednak brakło skila więc trzeba było ten server opuścić ( no offense). Ponadto niewiem jakim wyznacznikiem skilla są osobe takie jak Nealia , Araque itd . Tu masz do czynienia chyba z najlpeszymi graczami naszego kraju więc pozdro dla ciebie . Dam tobie wygrać 40 euro czyli rownowartość 2 csów w grze jeżeli skompletujesz 4-osobową drużynę ( mag,preist,rogue i warrior) i wygrasz z klanem Untouchables. Nie masz nic do starcenia tylko swój honor ..( którego i tak brakuje ) .Pozdro ( klanowicz Untouchables ( nie disho)- poprstu neicchailo mi sie robic tutaj konta)..Tyle w temacie- Naspisane dla chłopaków z góry , którzy się wcześniej wypowiadali
niestety w ko juz nie gram pare lat ;p
ale mozemy w wowa na arenke 5vs5 o 40 usd powalczyc :)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 01:03:27 

Aequitas napisał(a):
Disho napisał(a):
Nie masz nic do starcenia tylko swój honor ..( którego i tak brakuje )

A kim ty jesteś pajacu aby oceniać "moj honor",i już się przestań tak napinać bo to pokazuje że masz jakieś kompleksy na punkcie tej gry , nie wiem czemu tak atakujesz ludzi którzy oceniają filmik który dałeś, przykro mi że pękła banieczka twojego samouwielbienia, nie wiem co sobie myślałeś że dasz przeciętny filmik jakich pełno na YT i już ci zaczniemy ślinić buty?
Do tego szczerze wątpię czy twój mózg posiadł umiejętność zwaną czytanie ze zrozumieniem bo twoja wypowiedz na to nie wskazuje doszukujesz się jakiś wypowiedzi których niema ,potem piszesz że podałem filmiki czołowych graczy klanów przy czym podobno ten warek jest najlepsiejszym uber pr0 wojkiem na całym serwie więc chyba można go zaliczyć do czołowych graczy nie?
Co do curowania to widać kiedy wpadały i jakoś nie zdażały się nader często, szczególnie że niemiał zbyt duzo osob w party .

A co za problem wpisać na YT Araqe&Astaroth i zobaczyć jak duo wycinają 8osobowe part koxów bez żadnych uber itemów co dla coniektórych wydaje się szczytem marzeń, do tego dodam że fajnie się czyta jak ktoś pisze o tym jaki to poziom grania jest na us gdy się na nim niegra gdzie ja oceniałem tylko i wyłącznie filmik który obejrzałem.

Wpisalem, i co?:) To niby te koxy? Tutaj owe koksy nawet nie zaliczaja sie do low playerow:) prist wali 2-3 hellishe z SH w drugiego prista i go scina, ludzie biegaja bez buffow-scrolli, wojak spada na 2-3 shoty, to sa te koksy i do tego z SH, chodz i tutaj sprobuj, nawet go nie macniesz? Co w tym innowacyjnego? Koksy? Na sexy najgorszy priest dalby 5 razy szybciej cura niz owe koksy z tego filmiku, koles rzuca malica i sin sklada woja z wirinomem na spike i thurst - ponownie, koksy, jaka w tym innowacja? a moze raczej "skad ten skill, skad ta moc" a raczej - gdzie.

Nikt sie tu nie goraczkuje, wlasciwie to emoron mogl nie dawac filmiku tutaj, bo napoczatku zalozenie bylo ze bedzie tylko dla klanowiczy, pozniej wyplynelo na sexyko, teraz tu:) no coz stalo sie, ale jesli juz jest i nagle sie okazuje ze kazdy by lepiej zagral, to czemu sie tylko z glupimi komentarzami wyrywacie zamiast dac konkretne wyzwanie:) Jak wszyscy tak potraficie grac to 40 euro czeka.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 01:48:55 

Pochwały: 9
Jak już pisałem wcześniej niegrasz na serwie to nie oceniaj graczy , to nie jest sh tylko leonar7 to jedno , na filmiku : http://www.youtube.com/watch?v=upg1aozSaFk widać zgranie i szkoda ze juz kok niepokoazuje eq bo byś sobie zobaczył w czym biegali jak to ująłeś ci co niezaliczają się u was do low playerów ( jak ci 5cio strzałowi magowie z filmiku czy wojki które stoja i nie wiedzą co robic ale nvm) , zróbcie choć jedną taką akcję jak na tym filmiku to możemy pogadać.

Nie wiem czemu sie dziwisz że wojek po tormencie+para spłynął moment z criticala zapewne , no chyba że ty fll debufed utankujesz poł cz , do tego komentujesz esland dungeon niemając chyba pojecia jak tam "ustawia"drużyny.

W każdym razie grajcie sobie w najlepsze i dajcie jakiś lepszy filmik to może da się uwierzyć że to co mówicie to nie są tylko czcze przechwałki...
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:04:53 

Pochwały: 2
To i ja tu cos napisze. Wiesz dlaczego masz same negatywy w tym temacie? Bo uwazasz ze jestes niewiadomo jaki dobry a pokazujesz na tym filmiku zwykle akcje jak kazdy normalny gracz. Ja uwazam ze jak kogos poloze z lepszymi itemami na usko to jestem dobry, nie mowie ze nie przegralem zadnego vsa, a owszem zdarzalo sie ale to jest tylko gra... Raz uda ci sie rozwalic babashopa a raz padniesz od noba bez itemow... Zycie. Jesli naprawde uwazasz sie koksem to zapraszam osiagnij tyle co niektorzy na tym forum to wtedy porozmawiamy. I jeszcze jedna sprawa skoro nie babashopujecie dlaczego tak latwo chcesz oddac te 40 euro? :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona