Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-21 00:59:38
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 01:04:29 

coraz bardziej zdzieraja jak chodzilem na taekwondo, po rozbiciu kilku dachowek mialem zółty pas za który oczywiscie trzeba było zaplacic lol2 lol2 lol2
zaczelo sie od 50zl na miesiac ale jak co miesiac trzeba bylo doplacac po 10zl az doszlo do 100zl + koszt zakupu stroju + kupuj nowy pas z awansem, plac za dachowki ktore musisz rozbijac ect. niby to nie jest az tak duzo, no ale bez przesady... Podziekowalem :P
parkour rlz nie wymaga duzych kosztow, tyle co na buty i rekawiczki. A jak sie troche zacznie cwiczyc, powoli zaczyna wychodzic, to naprawde wciaga :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 01:58:21 

scar napisał(a):
lol widze, ze juz wszystko chyba poruszyliscie bylo wyzywki, bluzgi, teraz kto komu by nie **** w jakim stylu, kto ma jaki biceps, kto gdzie ma przyjechac to mu ktos **** lol takie gadanie przez neta to smiechu warte jest, a co kb to on sux wole aikido przynajmniej tutaj nie musze byc super pro koksem by komu **** wystarczy, ze wykorzystam jego budowe ciezar i to ile wsadzil w cios i tyle, a troche juz to trenuje wiec wiem co mowie, ludzie naprawde robicie sie dziecinni od razu ponad polowa forum cwiczy sztuki walk i to jeszcze pewnie co trzeci ma 10 dan ta ? gg babasy ale i tak nic nie przebija tekstow typu chodz to ci **** jak i tak jest pewne, ze nikomu nie bedzie sie chcialo jechac. Co do sztuk walki prawda jest taka, ze jesli myslisz i cos tam potrafisz to w kazdym stylu mozna komu dowalic, tylko trzeba mysleci a nie zakladac, ze moja technika jest uber pro najlepiej trenowac kilka stylow i tyle.

+1

3dfx skoncz pierd.olenie o naszych klanach. Pare osob ma do Ciebie problem a Ty caly czas nawijasz o Bloodline i Oblivon. Kupiles taka postac i pretensje mozesz miec do siebie.
Nie nasza wina ze nie ktorym ludziom nie przetlumaczy ze jestes "nowym" uzytkownikiem. Z reszta co Ty myslisz ze ktos bedzie dociekal czy to Ty czy Wulfgar ? Grales z nim na postaci wiec wiesz jak bylo i kupujac postac powinienes byc swiadom tego jak to moze pozniej wygladac. Z reszta to Twoja 2 kupiona postac na girakonie dziwne nie ?
Byles w stanie wylozyc kase na postac to juz bylo trzeba pomyslec i NCS kupic i nie bylo problemow. Nie potrafisz sobie z organizowac kilkudziesieciu milionow na scrola to nie wiem czego szukasz w ko.. Zabawy ? no to ja masz nie ma co. Ja do Ciebie nic nie mam ale nie wjezdaj mi tu na klan.

"" - coraz bardziej utwierdzam sie w mysli, ze polska elita na girakonie to jadnak ciegle osoby zachowujace sie jak np. seretsu""

Ej pewnie masz racje wszyscy w ogole jestesmy zli i w pi.erdo.nieci a do top doszlismy po trupach.
Ja po prostu nie ogarniam jak mozna bylo kupic takie gowno wiedzac o calym zajsciu. I dobrze ktos napisal o kupowaniu postaci ktora sie dzielilo i razem expilo ^^
Rozumiem w pewnym sensie Twoj gniew ale takie bulwersowanie i wywlekanie spraw na
fora nie pomoze Ci.

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 02:47:32 

WriTer napisał(a):
parkour rlz
taekwondo

widze ze sama egzotyka :)

a czym te dachowki rozbijales??:)

scar moj znajomy od dosyc dawna trenuje aikido fajne to bo efektowne ale jak sam mowi naprawde trzeba byc dobry w te klocki zeby kick boxsera uwalic

I nie kazdy KBer jest nakoksowany :) gosc z ktorym zaczynalem trenowac byl mojej postury 186 wzrostu 80 kg i naprawde cuda robil

kazda sztukawali jest dobra tylko trzeba umiec ja wykorzystac poto one sa :)

[ Dodano: 2007-10-10, 03:09 ]
a tu fajna walka chlopak naprawde dobry jest :)

http://youtube.com/watch?v=wkr8MGMNpxo

a tu moim zdaniem najlepszy zawodnik tego formatu ernesto hoost :)

http://youtube.com/watch?v=M8pVpTvyQCI

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 06:38:24 

Pochwały: 2
Wszystko JEST PRZEDSTAWIONE łęcznie z dowodami na 1-wszej stronie. Nie wiem po co wy tyle piszecie, chyba, że po prostu to was dowartościowuje. Shranz czy jak Ci tam jest pier.doli mnie co ty tam jeszcze nie umiesz zrobić sobie i innym więc jak chcesz się pochwalić to zrób sobie temat i tam mów każdemu, że zaraz do niego przyjedziesz i mu wpier.dolisz skoro taki dorosły jesteś i wyrafinowany. Przecież jak ktoś śmie do Ciebie się w ogóle odezwać masz 22 LATA ELO. Jeszcze jedno 3d grałeś z nim więc MUSIAŁEÅš wiedzieć co się dzieje. W końcu jak wchodzi się na postać i widzi exc raptora +7 to raczej się pyta jak to się tu znalazło. Tyle ode mnie ja swojej postawy wobec Ciebie nie zmienię ba nawet pogorszę bo jak narazie miałem o tobie dobre zdanie. Skoro Ty nawet nie masz nic przeciwko Wulfgarowi, że ukradł ROL'a to okey ur choice.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 07:26:55 

Pochwały: 1
śmieszni jestescie a zwierzak to jest załosny, sami sie okradacie i patrzycie co by tu sobie w plecy wbić jak tylko jest okazja a do ludzi sie prujecie, a shranz ma racje nic innego jak Wam pizdnęć w te pochorowane od KO łby cobyście sie nauczyli troche pokory emo frajerzy, a zwierzaczku jak powiedziałeś ze ide po trupach byle do celu to zdefiniuj sobie słowo makiawelizm z tym co mam w podpisie no chyba że jeszcze tego nie miałeś na lekcji w gimnazjum :>
pozdro dla ziomków, dla cymbałów pogarda :[

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 09:57:16 

Pochwały: 74
D-DOG napisał(a):
sami sie okradacie

kogo okradlem ? dowody, ssy, skargi na mnie. no juz, dawaj.

co do makiawelizmu to sie zdziwisz ale mialem o tym wyklad na studiach gimnazjalisto :)

D-DOG napisał(a):
dla cymbałów pogarda

to juz wiesz czemu toba gardzimy ?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 11:00:28 

Pochwały: 5
trenuje od 7-8 roku zycia a troche na tej ziemi zyje. Co do tematu znowu sie powtarzacie bedzie znowu jak wroce 5 stron bezsensownego bluzgania konkrety panowie konkrety a nie tylko przecinki.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 12:21:27 

Pochwały: 4
Kiszki napisał(a):
Jeszcze jedno 3d grałeś z nim więc MUSIAŁEÅš wiedzieć co się dzieje. W końcu jak wchodzi się na postać i widzi exc raptora +7 to raczej się pyta jak to się tu znalazło.

no to pisalem przeciez ...najpierw biegalem z rolem ...pozniej patrze jest rap i aos ... rap wymieniony u bombera za rola a glave +7 za aos ...i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:36:41 

Kiszki napisał(a):
Wszystko JEST PRZEDSTAWIONE łęcznie z dowodami na 1-wszej stronie. Nie wiem po co wy tyle piszecie, chyba, że po prostu to was dowartościowuje. Shranz czy jak Ci tam jest pier.doli mnie co ty tam jeszcze nie umiesz zrobić sobie i innym więc jak chcesz się pochwalić to zrób sobie temat i tam mów każdemu, że zaraz do niego przyjedziesz i mu wpier.dolisz skoro taki dorosły jesteś i wyrafinowany. Przecież jak ktoś śmie do Ciebie się w ogóle odezwać masz 22 LATA ELO. Jeszcze jedno 3d grałeś z nim więc MUSIAŁEÅš wiedzieć co się dzieje. W końcu jak wchodzi się na postać i widzi exc raptora +7 to raczej się pyta jak to się tu znalazło. Tyle ode mnie ja swojej postawy wobec Ciebie nie zmienię ba nawet pogorszę bo jak narazie miałem o tobie dobre zdanie. Skoro Ty nawet nie masz nic przeciwko Wulfgarowi, że ukradł ROL'a to okey ur choice.

Synq ty mi poprostu nie mow co mam robic

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:37:38 

Shranz napisał(a):

ty chyba masz jakis kompleks zwiazany ze swoim wiekiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:39:27 

Zwierz@K napisał(a):
Shranz napisał(a):

ty chyba masz jakis kompleks zwiazany ze swoim wiekiem :)

Lol

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:44:54 

coz za dorosla odpowiedz :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:46:23 

co za debilizm :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:50:47 

Shranz napisał(a):
co za ****

<3 u 2 :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-10 13:57:07 

Pochwały: 3
Eee kicha, tylko 11 stron i w kółko te same obelgi. Proszę do piętku coś podopisywać bo się będę nudził w pracy.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona