Dzieci w H""uj dlugasny post
Seretsu napisał(a):
tak naprawde mial ktorys z was postac na 65lvl chociaz?
troche mnie nie bylo wiec sprostowanie mialem konto wbite przezemnie 70 dobijalem lvl wiec stwu z twoim 65 noob pytanie bambusy i serestu z kogo zawsze byl polew na ts z czyjego skilla i komu musielismy bic xp bo sam nic nie potrafil znalesc latwo sie wpada i krytykuje i mowi, ze jest sie pro lvl haha co mi za pro wiesz co mialem postac swoja 70 i gralem na kumpli postaciach i lvl bez skilla i sprzetu mozesz sobie wsadzic ale niestety dzieci co wbily max 65 widza tylko to tak "wbije 70 i jestem uber pro nie do zajebania" ale co ja tu pisze do dzieci 14-15 letnich bo chyba tyle mieliscie jestli dobrze pamietam wiec ta konwersacja nie ma szans, btw szkoda, ze w obvilionie sa takie ciecie jak wy bo kilku ludzi z tego klanu szanuje nie z tego, ze sie wykazali w grze tylko z tego w jaki sposob sie wypowiadaja na forum wiec nie mowcie, ze po prostu oblivion jest zly bo to dobry klan ale wqrwia mnie takie narcystyczne podejscie, ze jest sie pro i inni to cieniasy nawet jak tak jest troche pohamowania w milosci do siebie.
SeretsuxD napisał(a):
Frozen a ja od Ciebie kiedys na tsie slyszalem po tym jak Oblivion nakrecil film jak zabijaja Zeltora i Time2Die, ze Ty bys ich wszystkich na vsie **** bo to banda lamowatych noobów etc..
ty tak na ts nie mowiles, ze to sa cipy i nic tylko po nich jechac jak juz mu to wywalasz to powiedz cla prawde, ze mu przytakiwales ale widac jestes jak politycy tu wchodzisz do klanu wielki kumpel wszystkich w klanie byle podbili ci xp-a a potem klan sie sypie i idziesz do innego i lizi dupstwo od nowa i najaz na starych i mowienie a oni na was to powiedzieli i to wiesz co dziecko smieszysz mnie
SeretsuxD napisał(a):
" No Dick Is Too Big for Insanity Sucks" 102% agreeee Zwierzu
o tym wlasnei mowie wiesz co o tobie mozna powiedziec "czym pachnie oddech seratsuxD? Pasta do butow, ktora zlizuje innym"
SeretsuxD napisał(a):
tak tak my wiem, ze jestes najlepszy... kazdy kto Ci skopie dupsko oczywiscie nie bil sie z Toba uczciwie..
jak jestes taki pro to gogogo 1v1 z nim i frapsa nie liczy sie to, ze on jest sinem a ty magiem przeciez, prawdziwy pr0 potrafi zabic kazdego dajesz czekam na to
loris napisał(a):
Elaviart napisał(a):
Z tego co pamiętam to bambusowi wystarczy dać maga i cię pojedzie w 2 sekundy frozen! ;p
ciekawe czy sie lurować nauczył
ja tu wyczuwam delikatna nutke odegrania

ja szczera prawde niestety ale lurowanie aoe 1 harpi to nie lurowanie tylko zal, lider i colider grali magami wczesniej na diezie i jeszcze za czasow ko pierwszego bili aoe golce kiedy wszyscy bili pojedynczo jak nie wiezysz popytaj sie o horasona albo zaha pr0 magowie i jak bylo pary aoe to zawsze bylo dla nich miejsce ale odbiegam od tematu tlumaczyli temu mlokosowi jak sie luruje i co trzeba robic a on dalej jedna harpie lurowal czarem aoe

ale co ja mowie on jest pro tak to juz jest jak noob dostanie sie do dobrego klanu to juz mysli, ze jest uber pro
SeretsuxD napisał(a):
Elaviart napisał(a):
tego co pamiętam to bambusowi wystarczy dać maga i cię pojedzie w 2 sekundy frozen! ;p
ciekawe czy sie lurować nauczył
a Ty pokemon zawsze wiesz kiedy sie odezwac... on by umial lurowac gdybys Ty umial leczyc proste... a z pewnoscia w 2 sekundy to by rozwalil, ale Ciebie.. co to za problem
no panie przeciez wiemy, ze nie ma lepszego od ciebie w tej grze ty przeciez zabijasz wzrokiem szkoda tylko, ze nie mozesz pokazac dowodow na to jaki jestes pro i wcale nie mowie tu o filmiku gdzie jedzie sie noobow w cz

bo to kazdy idiota potrafi
Seretsu napisał(a):
No tak, nie umialem lurowac bo trudno bylo lurowac harpie bez bliza bedac lightem
teraz dojebales znam osobiscie 4 magow, ktorzy luruja nova falcony i jakos to dla nich nie problem dwoch wymienilem wyzej kolejny go grubson on lightem czesto gral i kazdy kto go zna z dieza wie, ze koles byl przejebany najlepsi przed nim townowali bo nie chcieli 1v1 ale co ja mowie przeciez to light i wlasnie nova lurowal drugi to rydzyk tez swietny mag w dieza i oni potrafia a taki pro gracz nie cos tu jest nie tak :O
Seretsu napisał(a):
Dobrze ze Ty umiesz combo...
a jak na papierze to tak jak ty potrafisz grac w ta gre w rl pewnie gorzej
SeretsuxD napisał(a):
a Ty przydupasie nie wlaz tak gleboko w dupe Oo na dobre Ci to nie wyjdzie
cos o tym wiesz bo od kad pamietam jestes w tym mastah
do free jak to czytasz mnie to nie onchodzi czy jestescie lepsi czy nie i nie jestem waszym fanem ale nie ma sensu z nimi sie klucic bo i tak oni wszyscy sa pro a reszta to banda debili, ktorzy wygrwaja dzieki debuffa albo acida albo wyszy lvl tylko pytanie czy za te rzeczy jest ban ? bo mi sie wydaje, ze nie wiec uzywam co tylko moge by wygrac. Inna sprawa jest, ze trudno sie przeniesc z takiego priesta na sina to tez racja i nie kazdy jest do tego stworzony i nie kazdemu to jest pisane.
SeretsuxD napisał(a):
bo i tak mam problemy z netem i nie gram..
skad my to znamy naszczuc na ludzi jakim jest sie pro a jak dochodzi do vs to a moj net jest slaby, pc mam takiego, ze mam 2 fps e tam h::uj mnie boli a lewa reke urwalo nie mam jednego oka no i w sumie h::uja tez to pewnie dlatego mnie boli
Pacanson napisał(a):
Jak wszyscy tak na maklera i free najezdzacie to znaczy za naprawde wam **** w duposok, w kazdym kolejnym poscie to pokazujecie, niezle kompleksy macie.
raczej pacan nikt nie lubi dostawac w dupe non stop od kilku gosci kiegys i gdzies trzeba sie wyzyc najlepiej zrobic to na forum przeciez tutaj nie ma swiata gry nie mozna pokazac skilla.
Zwierz@K napisał(a):
Ale co do askow to troche sie przeliczyliscie, nie da sie askiem swietnie nauczyc grac w kilkanascie tygodni.
co racja to racja trzeba czasu by sie przestawic z gry inna postacia na np aska
Pacanson napisał(a):
frozennubek napisał(a):
fana czym grasz? come! **** ze mna solowke!? nastepny madry... int priest czy mag?
co ci sie wydaje ze najlepszy jestes ~~ jak zabijesz 8osobowe party DM, GY czy innych klanow , dobrze zorganizyownaych takich jak byl tioc, czy wewiuer. No to mozesz uwazac sie za pro bo nie potzrbujesz ludzi w party, dopki jednak bijesz nubkow turkow co combowac nie potrfia, a jak ktos jest lepszy to 1v1 plx,jakos nigdy nie slyszalem o Frozenie, nie jestes legenda, nikt cie nie lubi, etc.etc. to STFU noob KO to gra zespolowa swiadcza o tym np. Sin daje sw, prist leczy/buffuje, mag tpuje, worek ma kolosalny dmg. Prist sam se nie wrzucic swifta, no chyba ze sw poty etc. ale lupina juz nie ominie, czy tp. Zeby cus zdzialac trza miec kogos.
PS: Zakoncz, wstydu oszczedz.
jak zwykle pacan calkowita racja to nie sa juz czasy jak za ko czy ke, ze truki lataly bez comba po cz i mozna bylo wycinac ludzi jak szlo i tylko nieliczne klany byly kumate jak blood teraz mozna takie cos sobie wsadzic gra zespolowa to jest to a nie jak teraz np na bera lata sinek, ktory jest hujkiem z lvl itemami skill przecietny i ma ze soba 2 priestow fh/duff i nic tylko vs chce 3 na 1 lol jak widzie wiecej ludu to leci gdzie indziej nie to juz nie czasy na latanie we 2-4 poziom jest wyzszy teraz jesli ma sie dobrze zgrane pary jak GY, z ktorymi gralem przez chwile i dziekuje im za to bo naprawde ich zgranie bylo swietne jako, ze przedtem gralem w kalnie wylacznie magowy mialem inne doswiadczenia z gry w cz, pamietam jak jebalismy my sie na bowlu z wiewiurkami jesli mnie pamiec nie myli jak cos poprawcie starego czlowieka i to byla bitka z ich strony lecial mas cure i heal zgranie mieli swietne jak w Guild Wars dostalawa jedna sosoba duffa i cale party bylo na niej ale co ja tu mowie, przeciez wszyscy pro gracze o tym wiedza.
FrozeN1541 pacan jest jednym z lepszych graczy w ko mialem szczescie grac z nim na jednym servie i nie powiem potrafi grac z tego co widzialem 3 postaciami zgaduje, ze magiem tez nie najgorzej wiec uwlaczasz jego godnosci ale co ja tu pisze on sam potrafi sie bronic.
Cat^ napisał(a):
+1 Tak jak na pathosie się puszył...Niektórzy tę grę traktuję trochę nazbyt poważnie...Taki pacan wyluzowany etc. nigdy jakoś się nie wywyższa. KO to gra i świetna zabawa a nie życie...ale widać dla niektórych nie...
swiete slowa naprawde trzeba dac ci flaszke i nagrode jakas

eee pacan ja zrobilem z 15-20% jestem pr0

nie liczac gleb na wierzach =]