Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-21 01:02:40
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:20:38 

Pochwały: 5
Cytuj:
to co clanu zmienic nie mozna?? co to byly za clany, ktore sie rozpadały po 2tygodniach bo Frozen okradal ludzi z mdkow +8...

dziecko czy ja mowie o zmienie klanu czy tylko o tym, ze mowisz o nim, ze smial sie na ts-ie z obvilonu a co sam robiles, czasem popatrz w lustro mozna wiele sie o sobie dowiedziec. Btw nie bronie tu Frozena bo mi on kolo jaja wisi ale na niego jedziesz, ze robil to co ty to mnie smieszy :P

SeretsuxD napisał(a):
Tobie zawsze zostanie takie samo

tak wiem kupa chama, ze mnie i mecze biedne dzieci na tym forum oraz banuje jak mam okres hmmm dopisz jeszcze cos bo smutno mi bo malo wad znalazlem jaki to ja jestem wielki i zly a lubie taki byc :D

SeretsuxD napisał(a):
jasne w swoim czasie dostanie ostro po dupie od int maga

pewnie tak ale niestety nie bedziesz to ty, szkoda :<

Cytuj:
tylko nie Ty.. ale idiota jestes to fakt

o kolejne do dzienniczka wyzwisk pod moim adresem :lol2: Kaiser idiot! General idiot!

SeretsuxD napisał(a):
nie marudz... nie wiesz jakiego mam neta to stfu...

hmmm na normalnym modemie podpietym do lini telefonicznej gralem kiedy w ko i nie bylo zle :] ludzie robia fimy i jeszcze przy tym combuja na sprzecie na, ktorym cud, ze im fraps odpala :> kwestia checi =]

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:20:53 

Pochwały: 14
SeretsuxD napisał(a):
scar napisał/a:
ty tak na ts nie mowiles, ze to sa **** i nic tylko po nich jechac jak juz mu to wywalasz to powiedz cla prawde, ze mu przytakiwales ale widac jestes jak politycy tu wchodzisz do klanu wielki kumpel wszystkich w klanie byle podbili ci xp-a a potem klan sie sypie i idziesz do innego i lizi dupstwo od nowa i najaz na starych i mowienie a oni na was to powiedzieli i to wiesz co dziecko smieszysz mnie

to co clanu zmienic nie mozna?? co to byly za clany, ktore sie rozpadały po 2tygodniach bo Frozen okradal ludzi z mdkow +8...
scar napisał/a:
o tym wlasnei mowie wiesz co o tobie mozna powiedziec "czym pachnie oddech seratsuxD? Pasta do butow, ktora zlizuje innym"

jak juz mowilem zdanie zmienic mozna na czyis temat .. ale o Tobie zawsze zostanie takie samo

scar napisał/a:
jak jestes taki pro to gogogo 1v1 z nim i frapsa nie liczy sie to, ze on jest sinem a ty magiem przeciez, prawdziwy pr0 potrafi zabic kazdego dajesz czekam na to

jasne w swoim czasie dostanie ostro po dupie od int maga ;)

scar napisał/a:
bo to kazdy idiota potrafi

tylko nie Ty.. ale idiota jestes to fakt

scar napisał/a:
cos o tym wiesz bo od kad pamietam jestes w tym mastah

e juz mowielm zdanie na czyis temat mozna zmienic

scar napisał/a:
skad my to znamy naszczuc na ludzi jakim jest sie pro a jak dochodzi do vs to a moj net jest slaby, pc mam takiego, ze mam 2 fps e tam h::uj mnie boli a lewa reke urwalo nie mam jednego oka no i w sumie h::uja tez to pewnie dlatego mnie boli

nie marudz... nie wiesz jakiego mam neta to stfu...

[ Dodano: 2007-09-08, 17:18 ]
scar napisał/a:
ja szczera prawde niestety ale lurowanie aoe 1 harpi to nie lurowanie tylko zal, lider i colider grali magami wczesniej na diezie i jeszcze za czasow ko pierwszego bili aoe golce kiedy wszyscy bili pojedynczo jak nie wiezysz popytaj sie o horasona albo zaha pr0 magowie i jak bylo pary aoe to zawsze bylo dla nich miejsce ale odbiegam od tematu tlumaczyli temu mlokosowi jak sie luruje i co trzeba robic a on dalej jedna harpie lurowal czarem aoe ale co ja mowie on jest pro tak to juz jest jak noob dostanie sie do dobrego klanu to juz mysli, ze jest uber pro

a poporawial to pewnie blizem albo na dupie mial 4 ice magow? aa a moze ty mylisz wokera z light magiem?

a kim ty ... w ogole jestes? o_O

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:29:17 

Pacanson napisał(a):
a kim ty **** w ogole jestes?

jak pytasz o scara to jest pr0 typ z olympi, ktory mial 60lvl :)

scar napisał(a):
hmmm na normalnym modemie podpietym do lini telefonicznej gralem kiedy w ko i nie bylo zle ludzie robia fimy i jeszcze przy tym combuja na sprzecie na, ktorym cud, ze im fraps odpala kwestia checi =]

a powiedz mi co ma net do krecenia filmow... mam 80-90fpsow w grze, ale mam ciagle dc
scar napisał(a):
pewnie tak ale niestety nie bedziesz to ty, szkoda

jak nie ja to ilikeee, tak jak mialo to miejsce na logosie 6:0 buehahaha

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:32:14 

SeretsuxD napisał(a):
jak pytasz o scara to jest pr0 typ z olympi, ktory mial 60lvl :)

pytam sie o ciebie, scara znam.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:33:18 

Pacanson napisał(a):
pytam sie o ciebie, scara znam.

gralem na olympi magiem na 65lvlu ;) teraz na Girakonie gram magiem 64 tylko mam przerwe bo chwilowo nie mam do tego neta

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:34:20 

hmm widac, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem po uno dziecko ta na olympi mialem marne 60 ale na innych servach mialem wyzsze lvl w tym 65 sin i do tego 70 wlasnorecznei wbite po drugie napisalem, ze znam pacana z gry w poprzednim poscie wiec chyba nie o mnie sie pytal po trzecie zacytowal twoj post po czwarte co do komputera a netu nieraz komputer ma duzo do czynienia z zlym/nieprawidlowym dzialaniem neta ale moj watek byl inny jak do niego dojdzie (jak Bog da w co watpie) to sie odezwij

P.S. i znowu zaczyna sie tepy topic gdzie kazdy cytuje kazdego ach chwila slabosci i taki bajzel a mowilem nie kluc sie z dziecmi neo scar one cie pobija d3bilizmem a mowilem.

[ Dodano: 2007-09-08, 17:34 ]
wow 65 dobij 70 pogadamy

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:35:07 

SeretsuxD napisał(a):
gralem na olympi magiem na 65lvlu ;) teraz na Girakonie gram magiem 64 tylko mam przerwe bo chwilowo nie mam do tego neta

o to ... zeczywscie jestes pro, nie ma co :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:38:42 

scar napisał(a):
wow 65 dobij 70 pogadamy

wbije wbije kwestia czasu miesiac zajelo mi 64,50 nie jest zle... a gdyby nie to, ze nie gralem przez tydzien ponad to mial bym z questami 66-67.
scar napisał(a):
co do komputera a netu nieraz komputer ma duzo do czynienia z zlym/nieprawidlowym dzialaniem neta ale moj watek byl inny jak do niego dojdzie (jak Bog da w co watpie) to

skoro mam 90fpsow to chyba jednak od neta

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:39:30 

SeretsuxD napisał(a):
wbije wbije kwestia czasu miesiac zajelo mi 64,50 nie jest zle... a gdyby nie to, ze nie gralem przez tydzien ponad to mial bym z questami 66-67.

ej no szalejesz stary, nie tak szybko o_O

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:39:33 

Pacanson napisał(a):
o to **** zeczywscie jestes pro, nie ma co

na olympi dlugo tez nie gralem... a nie mowie, ze jestem pr0

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:40:37 

ciii pacan dziecko neo sie zalamie, przeciez jak masz 65 to nie liczy sie czy masz skilla i sprzet liczy sie, ze masz uber pro 65 to jest boski lvl a tak na serio 65 moze cos znaczylo za czasow KO i poczatkow KE a wtedy tego lvl nie miales tylko teraz i kazdy chyba ze mna sie zgodzi, ze wbic w KO badz KE 65 to bylo cos a teraz kazda lamka jak ty to potrafi i mysli, ze jest sie pro.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:40:44 

Pacanson napisał(a):
ej no szalejesz stary, nie tak szybko

wydaje mi sie, ze jest bo ludzie na questach mieli max 67 kiedy ja mialem 64.50 ;) (bez questow)

[ Dodano: 2007-09-08, 17:41 ]
scar napisał(a):
ciii pacan dziecko neo sie zalamie, przeciez jak masz 65 to nie liczy sie czy masz skilla i sprzet liczy sie, ze masz uber pro 65 to jest boski lvl a tak na serio 65 moze cos znaczylo za czasow KO i poczatkow KE a wtedy tego lvl nie miales tylko teraz i kazdy chyba ze mna sie zgodzi, ze wbic w KO badz KE 65 to bylo cos a teraz kazda lamka jak ty to potrafi i mysli, ze jest sie pro.

ta za czasow ke miales 60 jak weszlo FD dobiles na questach 63 i z 5 kolegami 70 gzzzzz
no tylko, ze ja wbilem w miesiac bez questow a nie jak ty w 2lata... a i w ke latalem juz w shelach +6 a nie chitynach jak ty

Ostatnio edytowano 2007-09-08 17:42:40 przez SeretsuxD, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:42:34 

nie gadaj nie jestes pro ? omg a tutaj tak gadasz jak bys byl bogiem tej gry o wielki i potezny Neodzieciaku :D no dajesz wiem, ze chcesz po mnie pojechac nie krepuj sie ulzyj sobie

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:43:18 

Cytuj:
wydaje mi sie, ze jest bo ludzie na questach mieli max 67 kiedy ja mialem 64.50 ;) (bez questow)

no fajnie a ja zrobilem 75-76 w tydzien i co? jakos mnie ta wiekszym pro nie robi, tyle ze ja w tydzien zrobilem 812m expa, ty przez caly miech tyle nie zrobiles.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:43:43 

scar napisał(a):
nie gadaj nie jestes pro ? omg a tutaj tak gadasz jak bys byl bogiem tej gry o wielki i potezny Neodzieciaku no dajesz wiem, ze chcesz po mnie pojechac nie krepuj sie ulzyj sobie

teraz chyba chciales byc fajny... zonk nie wyszlo

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Następna strona