scar napisał/a:
ty tak na ts nie mowiles, ze to sa **** i nic tylko po nich jechac jak juz mu to wywalasz to powiedz cla prawde, ze mu przytakiwales ale widac jestes jak politycy tu wchodzisz do klanu wielki kumpel wszystkich w klanie byle podbili ci xp-a a potem klan sie sypie i idziesz do innego i lizi dupstwo od nowa i najaz na starych i mowienie a oni na was to powiedzieli i to wiesz co dziecko smieszysz mnie
to co clanu zmienic nie mozna?? co to byly za clany, ktore sie rozpadały po 2tygodniach bo Frozen okradal ludzi z mdkow +8...
scar napisał/a:
o tym wlasnei mowie wiesz co o tobie mozna powiedziec "czym pachnie oddech seratsuxD? Pasta do butow, ktora zlizuje innym"
jak juz mowilem zdanie zmienic mozna na czyis temat .. ale o Tobie zawsze zostanie takie samo
scar napisał/a:
jak jestes taki pro to gogogo 1v1 z nim i frapsa nie liczy sie to, ze on jest sinem a ty magiem przeciez, prawdziwy pr0 potrafi zabic kazdego dajesz czekam na to
jasne w swoim czasie dostanie ostro po dupie od int maga

scar napisał/a:
bo to kazdy idiota potrafi
tylko nie Ty.. ale idiota jestes to fakt
scar napisał/a:
cos o tym wiesz bo od kad pamietam jestes w tym mastah
e juz mowielm zdanie na czyis temat mozna zmienic
scar napisał/a:
skad my to znamy naszczuc na ludzi jakim jest sie pro a jak dochodzi do vs to a moj net jest slaby, pc mam takiego, ze mam 2 fps e tam h::uj mnie boli a lewa reke urwalo nie mam jednego oka no i w sumie h::uja tez to pewnie dlatego mnie boli
nie marudz... nie wiesz jakiego mam neta to stfu...
[ Dodano: 2007-09-08, 17:18 ]
scar napisał/a:
ja szczera prawde niestety ale lurowanie aoe 1 harpi to nie lurowanie tylko zal, lider i colider grali magami wczesniej na diezie i jeszcze za czasow ko pierwszego bili aoe golce kiedy wszyscy bili pojedynczo jak nie wiezysz popytaj sie o horasona albo zaha pr0 magowie i jak bylo pary aoe to zawsze bylo dla nich miejsce ale odbiegam od tematu tlumaczyli temu mlokosowi jak sie luruje i co trzeba robic a on dalej jedna harpie lurowal czarem aoe ale co ja mowie on jest pro tak to juz jest jak noob dostanie sie do dobrego klanu to juz mysli, ze jest uber pro
a poporawial to pewnie blizem albo na dupie mial 4 ice magow? aa a moze ty mylisz wokera z light magiem?
a kim ty ... w ogole jestes?