Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 16:49:41
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:31:16 

ekhm, po tym co mi zrobili ciekawe co Ty bys robil...
akcja taka gram sobie gram (bedac noobkiem) ble ble ble spotykam drugiego noobka... gramy przez cale wakacje, potem poszlismy na patka, tam ten noobek wciagnal do gry wlasnie te 2 kolejne osoby... bylo wszystko ok, powierzylem pasy bo juz sie znalismy i wogle... poprostu ufalem... (to byly jedyne osoby, ktore znaly te pasy, tak zwana "swieta trojca") i po pewnym czasie - hack + delvl... nie tylko mnie ale takze, wiem ze to oni bo gadali z kolesiem jeszcze innym, ktorego poznalismy na patku i gadali o mnie jak to oni mnie hackneli... a potem jeszcze jego shakowali...po tym fakcie jeszcze gadalem z nimi na skype i wogle co to za frajer to zrobil itd itp... potem sie dowiedzialem od tamtego kolesia, ze mowili mu, ze to oni mi hackneli account (juz po hacknieciu go) ekhm... co Ty o tym myslisz "kotku" ? wiesz najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze gralismy kupe czasu razem, dzien w dzien i na skype jeszcze wtedy gadalismy, bo nie wiedzielismy co to TS ;p (mowie, noobki ;p)

Cat, wiesz jak to jest zostac hacknietym... ja przezylem to juz 6 razy + utrata mojego asiorka :( i klanu na patku +KingsOfLife+ FTW !! (dla nie wiedzacych... mialem rogala, prawie 60 juz ostatki mi zostaly wtedy... moze z 15%... i na drugi dzien loguje sie do gry i patrze - z prawie 60 lvl aska, zrobil sie warek 1 lvl :((( )

Ostatnio edytowano 2008-06-16 12:34:56 przez lnFiDeL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:34:51 

Pochwały: 60
no widzisz, teraz ty mozesz ich flamować ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:38:31 

ja juz mam to, gdzies powiem Ci... ale niech im sie stanie przynajmniej to co mi...

ja nie naleze do osob, ktore szukaja zaczepki (patrz - rzekomy filmik na wrzucie o 4skMe... to nie bylem ja... )

wiadomo, czlowiek uczy sie na bledach... wiem 1... napewno ja moge zaufac marianowi i hot czikowi... z nimi juz sie prawie rok trzymam jak nie juz i qrde dajemy sobie item roznej wartosci i nic nikomu nie zginelo... no moze marysiowi jak tp sc mi wyslal na malego i nie doszly... ale nie dopisal PL - noobek ;p ale tak to...

btw. zrobilem edit tamtego posta, cat przeczytaj ;p (tzn. w czasie jak pisales swojego ;p)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:40:22 

Pochwały: 4
Drogi Michale a moze przypomnisz sobie kto shackował TooMuchhPowera aka mroko ? klanowicz klanowicza n/c

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:43:14 

ooo, zaczyna sie wydawac powolutku...
szewi, kontynuuj

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:47:25 

poczekamy az sie Michał wypowie na ten temat

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:52:26 

Wiesz, majkel stara sie dobrze trzymać klan, a nie zawsze jest tak że jak się kogoś nowego przyjmie to odrazu wie sie że to hacker, coś jak wampirek który grał najpierw 3 lata temu w dontask na myko, potem w oblivion gdzie im zrobił fajnę opinie(sarkazm) i gdzie potem my mu w 3 ally daliśmy szanse, na szczęście nic nie zrobił i do dzisiaj nie wiem czy mama mu neta odłęczyła czy dostał bana tym askiem ;p będx sie gra z osobę pare lat a wkońcu cos mu odbije i po sprawie, tak jak mówiłeś że grałeś z tamtymi osobami tyle czasu aż im odbiło, tutaj też może być taka zabawa :) ja w swoim klanie moge zaufać w 101% nawet dajęc SQ 3 osobom :) bo sę to DOROSłE osoby :)

co do KingsOfLife fajny lider był, taki straszny noob że masakra ;) pamiętam że dzieki niemu nauczyłem sie sekunde po logowaniu blokować PM bo mnie zamęczał zawsze xD

wiem co tzn hacknęć ponieważ sam byłem hackniety na 73 i straciłem wszystkie itemy warte kupe kase, gdzie teraz bym latał w rolach+1/2 i iron secie :) no ale co sie stało to sie nie odstanie, ważne że nie wyszła ta osoba z klanu i nie zdelevelowała postaci...

szewi jak to na ko4szit nazwali Hoperom mówimy nie ;) no ale nie będę nowego flamea zaczynał xD

try again, szkoda że tylko pomiędzy nami ten flame, bo niedlugo padnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 12:59:29 

Cytuj:
Wiesz, majkel stara sie dobrze trzymać klan, a nie zawsze jest tak że jak się kogoś nowego przyjmie to odrazu wie sie że to hacker

nie to nie jest osoba ktora doszla nowa do klanu tylko osboba ktora grala z nami na myko.Szczerze to nigdy w zyciu bym nie podejrzewal tej osoby o takie cos.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 13:00:18 

Cat^ napisał(a):
co do KingsOfLife fajny lider był, taki straszny noob że masakra ;) pamiętam że dzieki niemu nauczyłem sie sekunde po logowaniu blokować PM bo mnie zamęczał zawsze xD

fu, ok ? ;p a mi chodzilo o tego cape questa, bo duffera nie mielismy ;p 3g juz pieknie byl bylismy gotowi bic centka :(

teraz juz taki noob nie jestem ;p w sumie to na patku zaczalem dopiero poznawac te gre...

a co do tych sq... i tych 101%... to tak samo ja moge dac czikowi i marianowi... bo jestem pewien, ze to jest bezpieczne...

Ostatnio edytowano 2008-06-16 13:02:56 przez lnFiDeL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 13:02:11 

to ty byłeś poprostupolaczek xD OMG ;) nic więcej już nie powiem, wiesz wtedy myślałem że masz max 12 lat ;) ale mnieeeeejsza o to ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 13:03:48 

hehehe, wtedy mialem z 15-16 ;p ale masakra, shit ;p

przyjmuje kazda krytyke, wiec wiesz ;p teraz nadal noobie ale juz nie tak ;p

cat, ale nie mow, bedac noobem ladnie prowadzilem klan, doszlismy do 3g i wogle ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 13:18:43 

Pochwały: 2
ja zacznę w ten sposób znam infidla aka Polaczek aka Jaro z olimpi graliśmy pare miesięcy
wędrowaliśmy po kilku serwerach i wylędowaliśmy na patosie najpierw hum póĽniej orc gdy neta nie miałem noby poszły na hum >.< jaro(infidel) wymienił MetePL za MaLyZePL(czy jakoś tak) i chwila po tym SCAM (nie wiem kto był właścicielem małego ani ile osób miało pasy do niego).. Nie chce nikogo urazić ani oskarżać...

jaro miał pasy do moich postaci ja do jego...
wiec nie sadze żeby kogoś od was okradł (nie wierze w to tym bardziej ze to była iwona)

zacznijcie poszukiwania od osób które miały pasy do postaci "kolezankahazora"...
i nie sugerujcie sie tym ze ktoś powie "to na pewno nie on" sprawdĽcie je.
póĽniej Key-e etc.

btw znam nobka który zalogował sie na stronie kow.tr xD bo dawali 80lvl-e na FD beta...

dajcie jakiś dowód ze to on i niech inni zweryfikuję...

dzieki...

http://www.jeffdunham.pl/achmed.gif

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 13:24:15 

nie mam nic wiecej do dodania

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 14:08:32 

a co do tego jesli szukacie kozla ofiarnego poprostu... to we mnie go nie znajdziecie... a moze juz znacie zlodzieja i probujecie zamaskowac... hmm ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-16 16:07:54 

Szewi napisał(a):
Drogi Michale a moze przypomnisz sobie kto shackował TooMuchhPowera aka mroko ? klanowicz klanowicza n/c

tak TooMuchPower zostal hackniety kiedy byl liderem klanu Insanity mial key logera do dzis nie wie kto go hacknal wiec jezeli cos wiesz na ten temat to wal smialo szewi , acha i nie sciemniaj ze straciles itemki hehe , mam dobra pamiec i przed samym rzekomym hacknieciem konta przelozyles podobno itemki na innego noob chara :D sam tak mowiles, nie wspomniales o zadnym utraconym itemie , straciles pasy nawet do konta na kurniku hahah ( ciekaw jestem dlaczego hacker nie okradl Twojego noob chara na ktorego przelozyles itemki ^^ ) i nie sciemniaj ze odzyskales pasy , kolejne klamstwo pffff

Do klanu Renaissance nigdy nic nie mnialem. Znalem sie z Marte i jego synem jak Was jeszcze na pathosie nie bylo, nawet raz zostal nominowany na krola przeze mnie. Od dawna sie przyjaznimy to bardzo doswiadcczony gracz popelnil tylko jeden blad rozwalajac swoj poprzedni klan Loyality , gdyby tego nie zrobil dzis bylibyscie w pierwszej 10 wsrod humow ...
Infidel ja tez mam przyjaciol ktorym moge zaufac tylko ze w moim przypadku to jest polowa klanu poniewaz z wiekszoscia 4skMe gralem na Myko ( klan SiewcyWiatru )
Piszesz ze szukamy zaczepki, robisz z siebie ofiare to taka Twoja jest taktyka jaka zawsze przyjmujesz kiedy ktos Cie o cos oskarza lol odwracasz wszystko do gory nogami , przypomnij sobie kto umieszcza na tym forum flame na nasz klan , kto nas obraza wyzywa od noobow i oficjalnie zyczy nam wszystkiego najgorszego .... chociaz by w poprzednim temacie, ktory stworzyles jakis czas temu zamieszczajac glupia wrzute na 4skMe i nie pisz ze to nie Ty bo umieszczenie takiego tematu jest rownoznaczne z poparciem autora tej wrzuty pfff

Grales kiedys na olimpii z tego co sie orientuje hacknales tam dwie postacie priesta - Tiena, maga - allieneczek. Twoja przeszlosc zle o Tobie swiadczy wiec skoro raz dopusciles sie takiego czynu dlaczego mialbys drugi raz tego nie zrobic ??? przeniosles sie na pathosa bo ktos ukradl Ci hara ktorego Ty wczesniej hacknales ....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona