Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-18 10:52:53
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 13:55:16 

Pacanson napisał(a):
jak go bil po 600, to na screnie u tego sinka bylo 500-530.

tak wiec lolq wojek 72lvl bez wolfa powinien przy +2k ap bic aska po najlepiej 350? chyba po tyle bije wojek 59lv dcz askow.
Logr3s do Ciebie nic nie mam. Zaczynałem na powaznie gre jak ja kończyłes, chodziło mi raczej o to ze padl asek na vs +70lv

Shranz napisał(a):
i wogole mnie to zastanawia dlaczego ci dalej pozwalaja pisac na tym forum ;/;/

no to mnie juz zdziwilo ze akurat ty to piszesz. Dostałem bana, minol tam jakis czas...
a co nie wierzysz w moc resocjalizacji?
z tego co widze, jak cos pisze to zara wyskakujesz i zaczyna sie kolejna afera, i ty masz czelnosc pisac takie cos?! żal.pl

btw "porzycz mi na poty bo mam tylko pol m"

PS: w filmiq nie zapomnij daggerow pokazać

eh miale tu juz nie pisac, a tak jakos wyszlo...:S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 15:52:49 

Pochwały: 1
moim skromnym zdaniem jestes writer zalosny. pipa z ciebie to wszystko. wytykasz shranzowi ze wtopil z pro askiem na 80lv z jeszcze bardziej pro itemami. dziwne w ogole ze tak dlugo przezyl. gorsze jest natomiast to, ze ty dostales z askiem slabo wygearownym kupe expa nizej od ciebie. skill to nie wszystko ale miedzy toba a kosa jest roznica jak z dna rowu marianskiego do szczytu mt. everestu.
to ze pokazujesz screena jak walisz zduffowanego kolesia co by cie goly zmotl w w kilka sekund rownierz swiadczy o tym jak sie pograzasz.

moze nie jestem do konca obiektywny bo juz czytajac twoje posty cie nie lubie, ale skoncz i okaz szacunek innym, lepszym.

dziekuje za uwage

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 16:15:18 

WriTer napisał(a):
Pacanson napisał(a):
jak go bil po 600, to na screnie u tego sinka bylo 500-530.

tak wiec lolq wojek 72lvl bez wolfa powinien przy +2k ap bic aska po najlepiej 350? chyba po tyle bije wojek 59lv dcz askow.
Logr3s do Ciebie nic nie mam. Zaczynałem na powaznie gre jak ja kończyłes, chodziło mi raczej o to ze padl asek na vs +70lv

Shranz napisał(a):
i wogole mnie to zastanawia dlaczego ci dalej pozwalaja pisac na tym forum ;/;/

no to mnie juz zdziwilo ze akurat ty to piszesz. Dostałem bana, minol tam jakis czas...
a co nie wierzysz w moc resocjalizacji?
z tego co widze, jak cos pisze to zara wyskakujesz i zaczyna sie kolejna afera, i ty masz czelnosc pisac takie cos?! żal.pl

btw "porzycz mi na poty bo mam tylko pol m"

PS: w filmiq nie zapomnij daggerow pokazać

eh miale tu juz nie pisac, a tak jakos wyszlo...:S

chodz na vs i zobaczymy za ile mi wlozysz hita tylko zebys sie nie zdziwil i pamietaj o 15% mniej

a co do sprzetu zazdroscisz mi ze mam taki ze wydale na to troche kasy

i kazdy co sie zna widac ze zdebufowanago aska trzepnales a za toba pewnie byla banda zielonych zrobil screena jak ktos ucieka i jeee jestem debesciak

zastanow sie 10 x zanim cos napiszesz!!!

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 16:38:41 

Pochwały: 7
Niechce sie zbyt wtracac, ale tesh mi sie wydaje ze koles byl zdufowany.....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 17:39:44 

ć mi tez sie wydaje ze neextowi sie 2 razy poty skonczyły xD
i kosa by do 0 dostał :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 17:42:41 

Pochwały: 14
W sumie niewiem o co sie kluciecie, ale serdecznie pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 17:43:14 

Pochwały: 3
wynik byl wiekszy niz ten pokazany na filmiku... mowie bo caly czas stalem obok :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 18:47:55 

Dobry asek na debuffie bez wolfa aq
Obrazek

lol ma robic 15 ss na kazdy vs?
i gdybym go gonil z banda orkow to robil bym kombo z S?
Gdybym bez wolfa mial te 350dmg to czy z wolfem nachodzil by ladny KS?
Obrazek

na pytanie czy tylko raz mi sie takie cos zdarzylo odp NIE.

i bum 1:1 z kosa
ja 15dd
on 20spear
walki byly tak dlugie ze trzeba bylo bic sie bez buffa.

pozdr dla frajera ktory mnie ojebal.
uzbieral bym items i polazl z lolkiem 1vs1

mam gdzies co kto tera napisze zremisowalem z kosa, wygralem z kilkoma innymi 70lv

shranz all kupione za real, nie pokazal zadnych dobrcyh solówek, za duzo wytyka innym. Dla mnie jest jest zadnym super pr0 - to moje osobiste zdanie AQ

[ Dodano: 2007-09-05, 18:49 ]
loris napisał(a):
moim skromnym zdaniem jestes writer zalosny

niech to zostanie twoja tajemnica -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 19:03:46 

hmmm ci co mnie znaja to widzieli co potrafie

niech koledzy z Ika sie wypowiedza jak sie lalem z xgalatasarayx 80 lvl i wyszlo ze uciekl

ale rozumiem go on zawsze gral archerem i moze kombo jeszcze askiem ne potrafi

i wqrwia mnie to durne gadanie uzbieram itemki

pamietaj ze 15 dd daje ci wiecej niz 20 spear deff

a te screeny sa zalosne co pokazaly nic

to ze kaltenowu 900 dmg weszlo bez wolffa proste torrment

jak taki madry jestes to chodz na arene i zobaczymy ile mi bez wolfa wcisniesz sciagne klate zeby bylo tak jak n amalice mniejwiecej

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 19:29:37 

Dlaczego wkurza cie to ze ktos mowi ze uzbiera itemy? Może nie znasz takiego pojęcia?

lol a zdena niby byl na debuffie ale hity juz po 600 ;)

tak tak ^^

z gry archerem na aska ciezko sie przezucic, nie musze chyab pisac czemu :|

"a te screeny sa zalosne co pokazaly nic"
uhm

pewnien ziomus z ik juz mi co nieco powiedzial, i uwierz lepiej dla ciebie zebym nie pisal.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 19:35:08 

Shranz napisał(a):
20 spear deff

tu sie myslsiz bo jak masz spear to przeciesz nie pwoinien ci warek minora zbic ;)
Shranz napisał(a):
niech koledzy z Ika sie wypowiedza

moi koledzy tez ci powiedza ze jestem dobry, a wcale nie jestem =P
Cytuj:
Dlaczego wkurza cie to ze ktos mowi ze uzbiera itemy? Może nie znasz takiego pojęcia?

to on ma tutaj iron set etc. =P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 19:39:58 

hmmmm, co prawda dawno nie pisalem an tym forum i czesto tu nie bywam za co przepraszam bardzo, ale po przeczytaniu tych wszystkich odpowiedzi lolka jaki to o jest pro chce mi sie kupe (bez urazy oczywiscie). Moim zdaniem dorosly, rozsadny czlowiek nie wydaje tyle ciezko zarobionej kasy na gre ;o To jest twoja sprawa, ale wg. mnie player, ktory kupuje itemy za real $ - to koles ktory nie umie sobie poradzic ze zdobyciem sprzetu w grze. Doszlo do tego, ze niektorzy traktuja ta gre jako inwestycje, ale nvm... Zmierzam do tego, ze: Ty myslisz, ze jestes pr000000000, bo sie biles z Elu i dlugo wytrzymales... OMG aq zal_TR mowisz, ze on ma 45dd, a ty ile masz ?;o o ile sie nie myle - to tyle samo..... Stary ja tu nie pisze, zeby cie obrazic, ale nie pisz tak: 'ty jestes n00b i nie wiem dlaczego jeszcze piszesz an tym forum" (czy cos kolo tego) aq stary a ty co jestes? Z takimi itemami i 4, czy 5 latami praktyki KO to kazdy tak gra... Wiec nie gadaj glupot do zioomka, ktory gra pieknie wojem i jakby mial porownywalne eq do twojego to mysle, ze by cie polozyl z palcem w ass.... A wierz mi, ze Kalten robi zajebiste akcje sienem i wcale sie tym nie chwali, (ma gorsze eq od ciebie -.-) - i za to go szanuje... Kilka razy bylem na pk w ardream z Backiem(czyt.WriTer) co za bardzo nie odzwierciedla duzego CZ, ale widzialem kilka jego vsow i szlo mu zajebardzobobrze... O lataniu we 2,3 nawet nie musze wspominac. Poza tym jest zaje.bistym kumplem i playerem, wiec odwalcie sie od niego... Pozdro 4 U Bro <3 I na koncu mojej wyczerpujacej wypowiedzi pragne dodac, ze nie pisze tego bo uwazam sie za jakiegos pier.dolonego pro czy cos w tym stylu ;o Teraz juz mozecie mnie zje.bac bo napisalem moje zdanie na ten temat i jestem z tego dumny ;)))
PEACE!!!!!!!!!!!
(Teraz to juz chyba wszystko)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 20:44:09 

1.Lolek
masz pan 22/25 lat a zachowujesz sie dosłownie jak "JA"... Przemadrzaley noob, ktory uwaza ze jest tu ku.rwa najlepszy i ma jakies wzgledy u innych ze moze mowic kto jest noob a kto nie.. trza bdzie ci placic zebys nas nie wyzywal bo jestes zadobry jak na nasz poziom :/ . tod_lucznik vs elu = tod mogles wziasc 10 Souli elu 5 pot hp 720
i jak bys PADAŁ to zostanie ci jescze połowa souli (5 pot) dokładnie tyle bys wytrzymał.
to jest tylko kwestia czasu jak ty bdziesz mowil ze skladasz 1v1 BOOOOOOOOOOO
to tylko pie>rdolona kwestia czasu i bdziesz klepal deimona....

2. Boncur
Niewiem ile masz lat, praktycznie cie kvrwa nieznam , ale to co piszesz to tylko zwala, na 1 screenie pokazales 3/4 killi TEGO SAMEGO TYPA !!! (pewnie jakis noob bez buffa na hita, a bonc se zabijal)
Przegrywasz z asskiem 65 ktos ci to powie to pokazujesz SSy jaki to wnosisz pro dmg,
jak "bez duffa" tyle bijesz co mowisz to jakim cudem przegrales z kosa ? (w zdan za 600 "bez duffa" to w kose 800 ? 900 ? 1k ?) ten koles by cie znoisl archerem i pokazal naczym ziemia stoi kvrwa >.< . naucz sie grac, i przedewsyztskim czytac....
Napisalem przed filmem ze ja sie tam bije Neext, a ty obejzales filmik " octavian znowu dostaje baty" idioto Neext = 1 osoba octavian = 1 osoba (inna) pff.. (zapytaj wulfa on nas zna, bylismy we 2 w ances)

3.Kosa
thx za vs :) kiedys moze jescze powtorzymy, ale jak zbiore cos kasy bo jestem bidny i 3/4 itemow niemam :s dobry z ciebie sin, tylko niewiem jakim cudem caly czas masz mane :) podczas kiedy mi 2,5 mp spada do 0 ty sie minorujesz... nieĽle tu masz moj respect. (mam juz takie combo w ktorym tez mam mp caly czas ale to trzeba dopracowac)

4. WulfgarPLB
Filmik ladny , poczatek bardzo mi sie podobal : DDD
nie spodobalo mi sie tylko jedno, uczciwie przegrales a napisales wrong pot.
(dlatych co sie nieprzyjzeli) w tej walce co wygralem z wulfem (cudem)
To idzie w 2 strony =
1(tak zrobil) Wulfik 0 many wcisnol soula zeby bic dalej HP pot i drugi hp nie zdazyl sie zaladowac wulf dead.
2opcja wulf zamiast MP nacisnol by hp pot 0 mp ale jest hp i to tylko kwestia czasu az on dead a ja full hp. ( on spamuje hp poty zeby nie zalapac daeada = ja nie zgine wybral by pierw hp pot potem soul ja lekko 2k hp a on dead) tak czy tak ta 1 walke wygralem
Brawa dlamnie :) <- Niewiem co miales za stuff ale na 100% nie ten co mi pisales na gg przed walka xD , 500 + wemnie od hita to jednak jest dmg (bardzo mi sie podobal twoj dmg, ale minus bo miales malo hp)

5. VS
Pierwsza walka, to ogolnie pierwsza z kosa, i mialem full hp, kosa padl jak dziecko, niedocenilem go , zdjolem klate i sie przeliczylem i deadłem :s. nie klucilem sie ze to sie nie liczy bo tak chcialem wlasnie sprobowac :), ta walka na filmie to jest ta jak mialem 0 pot. (kosa caly czas na kulce a ja ponad 2k hp , siadlem kosa 3-4 skille zebym padl )

Dzieki wielkie za VSy i fajny filmik (lubie ogladac jak dostaje baty. wierzcie lub nie... nie czesto ogladam jak wpie.rdalam)
3mcie sie Narka

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 20:47:50 

Pochwały: 7
Kossa napisał(a):
Z takimi itemami i 4, czy 5 latami praktyki KO

Nie no z tymi latami to przegioles ale musze ci racje przyznac, bez obrazy dla loka masz good stuuf i zajebiste umiejetnosci jesli chodz o gre sine, i powinienes wiedziec ze nawet 6-7 lvl wyzej warek moze przegrac, a jeszcze lepiej mozna przytoczyc przyklad w ktorym ty lales sie z sinem 75+ na swoim lolku, miales chyba 63 lvl, no i good eq., co do writera :D te ss zeczywiscie nic niepokazaly :D a ten drugi to jush mnie dobil, moze jestes good gun, ale po wala pokazujesz jak uciekasz z pod hb :P no i na koniec :D
PACAN U R THE BEST !!!!! (dzien bez wazeliny to dzien stracony) :freak:
pozdr&pocwicz jak to mowi nasz znajomy :D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-05 20:52:56 

**NeexT napisał(a):
pozdr&pocwicz jak to mowi nasz znajomy :D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
::l3uffer:: napisał(a):
PACAN U R THE BEST !!!!!

nie ty pierwszy mi to mowisz aq xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona