D-DOG napisał(a):
dlaczego niema HB LUL?
naogladal sie filmow hitmahcina vol.1 2 i 3 tak jak ty dlatego z tym biega.
D-DOG napisał(a):
Potować sie nie potrafi
no chyba nie potrafi skoo many mu braknie ZAWSZE na vsie.
D-DOG napisał(a):
Twoim filmiku to mocno bijesz padalców na duffie
mowisz o 1v1 z sinem 80 i shardami +8 czy o keolsaich ktrozy beigjaj z gigami +8 i dualmi+8?
D-DOG napisał(a):
pacanem niema sensu bo jest to czysty przykład jakiegoś zwariowanego net boya..
tak siedzie przed kompem 24h bo to lubie. I niewiem co ci do tego, ale powiem ze moge sie posmiac z was ostro jak czytam to co piszecie.
@Zwierz rzeczywscie nie zauywazlem tej klechy bo robilem cos innego i czytalem w miedzy czasie(tak odrabilem lekcje sluhcajc muzyki z komputera tak d-dog chodze do szkoly)
Niewiem o co chodzi ze skielm u kelchy bo jak mnie bije 20+ osob to wytrzyma tyle zeby zucic 2x fh na cale party i raz na sibeie potem na 100 gine. Niewiem czy tak bez itemow napewno u prtsra only skill bo jak sie bije party na party to sie bije tego co zawsze najwiecej dostaje (czyli ma najgorsze itemy) i pierwszy ginie( no ale wy nie macie sie z kim bic na gira/oly nie ma tam takich kalnow z tego winosukje co mowilscie zeby sie fajnie pobic)
D-DOG napisał(a):
bzdety w sensie tak jest musi być i koniec no przestań
mialem przez pewne czas taka terie ze unikaty za to ze sa unikatmi bija wiecej, ale nigdy tego nie udowdnilem. rwanie skill zalezy od tego keidy r wchodzi (jak prista zaczyna podnosci rece musi wejsc) zeby prezrwac skila a nie od animacjibroni jak bije.
Niewiem jak jest na innych serveaach i nieobchodzi mnie to, Jak koles ktorygo by bylo stac na roci to by nie biegal w 14str, wiec jezli ktos biega z rapem i 14str to zanczy ze ma maly budzet i nie moze sobie pozwolic na to zeby ogranac i przetrwac wiec ma duze ap zeby moze przyksisc ( co sie nie udaje jak wbija w cale party)
Zwierz@K napisał(a):
500-550
ciesze sie ze tak malo cie bije.
Co do moich okularow zwierzu, mam zakupione ale nie nakladam do komputer bo nie musze.
PS: Nie kluce sie z wami bo mam was za idiotow czy was nie lubie, mam nadzieje ze wy tez nagle nie bedzie mnie potem wszedzie wyzwac, poprstu lubie sobie poflejmowac, a ze dawno nie bylo ot to sobie moge popisac.