Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-07 06:36:53
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-02 22:34:42 

Pochwały: 1
yea im a muthafuckin hustler...
No i cóż teraz tu tworzycie co? nawalacie swoimi argumentami które i tak wcale nic nie tłumaczę i niczego nie ukazuję, lul co ja prezentuje sobę człowieku ja sobie jaja robie bo to wszystko to dla mnie błazenada jest kapiszi? Jak bym był na Twoim poziomie to bym wspomniał dawny tekst teraz ze Ty to jestes pop.i.erdolony bo jestes z Jasła i o -zadowolony? teraz możesz wcisnęć mi swój kontrargument ze jestem złodziejem BO JESTEM bo wzięłem WASZEGO rola który to należał sie WAM bo my bylismy bandę szczurów i nam należały sie FP+1 a nie- prawda?
Tyle ze zrozum ze ja mam naprawde w dupie to co Wy o mnie myślicie czaisz o czym mówie? Zarówno na tym forum jak i poza nim w zwiazku z tę grę mam już swoich znajomych którzy mnie znaję i myśle ze którzy też maję w dupie to co tu sobie nabazgrasz :) i nie potrzeba mi ich wiecej a już napewno nie chce mi sie nic udowadniać przed Wami...
Co do 3dfxa to skończcie pierdolić powyzywał, należało Wam sie bo gdyby porobić ssy tego co Wy besztaliście to by imageshack ocipiał...
Może pomyślimy wszyscy już troche i zaoszczędzimy sobie czasu na te smętne bzdury bo zarówno osoby bierne którym nie wiem co tu chcemy udowodnić jak i my będziemy mieli w dupie opinie drugiego bo nasza jest najprawdziwsza i już czyz nie? I tak sie nie poprzepraszamy i tak wiec po cholere ten shit i do kogo lul....ja out nie mam ochoty patrzec na Wasze póĽniejsze wypowiastki do zobaczenia w grze...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-02 22:38:14 

heh ej nie wiem ale ten koles wydaje sie byc z.a.j.e.b.i.s.c.ie .pie.rdo.niety. Nie wiem naprawde w czym ma problem :D Co do tego ze kiedys wypadniemy z top 5 .. normalna kolej rzeczy .. ludzie koncza grac z wielu powodow i ch.uj niektorym do tego wyobrazcie sobie naprzyklad ze niektorzy ludzie maja lepsze rzeczy do robienia niz granie caly czas :). A Lukas ? byl samolubem ludzie chcieli go wyjebac z klanu niestety nie zdarzylismy wyszedl bo ludzie zaczeli po nim juz jechac tak dosyc , nie zmienil swojego postepowania i lpare osob sie wkurzylo noo a z nim jego kumple to chyba normalne nie ...?

Wulfgar prosze napisz mi kiedy chcesz isc na arene sprawdzimy sie bo juz ktorys raz wolasz ludzi od nas na Vs i nic z tego nie wychodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-02 22:38:14 

Pochwały: 4
Zwierz@K napisał(a):
to zes fx dal popisc na tych dk

po pierwsze panie elokwentny to nie ja to zaczalem (zaczepliwe komentarze wypowiadane przez czlonkow BL) i jak to mowia wreszcie wulkan eksplodowal :)
Zwierz@K napisał(a):
od dluzszego zcasu robisz z siebie idiote ale to juz przechodzi wszelkie pojecie.

przechodzi pojecie czego ? masz jakas skale panie elokwentny ? he ?
Zwierz@K napisał(a):
jakbys mial okazje to tez bys kradl ? brawo za podejscie

taa slyne z tego przeciez ze okradam ludzi nie ? powiem ci jedno, panie elokwentny umialbym hakowac cale wasze dwa klany latalyby gole ...
Zwierz@K napisał(a):
Sapiensom gratulujemy klanowiczy :S

czlowieku czy ty nie rozumiesz ze dla normalnych ludzi ja tez jestem normalny ? a na chamstwo i wredne obrazliwe teksty odpowiadam tym samym

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-02 23:27:43 

Pochwały: 74
dziekuje ze doceniles moja elokwencje, chociaz nie wiem po co uzywasz wyrazow ktorych nie rozumiesz :P
@D-Dog. Zasady podzialu dropa znales, unikaty z isiloona mialy byc niesprzedawane/niewymieniane. Ty zrobiles inaczej i to bez wiedzy czy porozumienia z Bl & Oblivion. Prawda jest taka ze bez nas to bys nawet tego iska na oczy nie zobaczyl, a to ze rol poszedl do was to tez byla nasza dobra wola, bo spokojnie klepalismy iska bez pomocy twojego klanu. Widac jak dbales o swoich ukochanych klanowiczy skoro polasiles sie na pierwszy unikat dymajac i ich i nas.

[ Dodano: 2007-12-02, 23:30 ]
trzydfx napisał(a):
czlowieku czy ty nie rozumiesz ze dla normalnych ludzi ja tez jestem normalny

D-doga i jemu podobnych nazywasz normalnymi ? ;)

Aha, i jak jestescie tacy swietni i nas mozecie zniszczyc to ustawmy sie ktoregos dnia na arenie, 8vs8 albo 3vs3, jak wam wygodniej, pokazcie co potraficie zamiast tylko sczekac na forum... Proponuje wtorek popoludniem albo wieczorem

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 19:33:23 

znam ludzi z SG od ponad roku, teraz doszlo wielu nowych, ale nie widze zeby SG szczekalo na forum pomijajac obrone wulfgara. Z tego co mozna wywnioskowac z tego topicu jest to ze Zwierzak lubi sie dowartosciowywac poprzez ciskanie innym, moze kiedys z tego wyrosniesz. Zauwazylem rowniez ze lubisz slowo hipokryta wiec lepiej przeczytaj co one oznacza zanim zaczniesz go uzywac :) polecam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja

Mozecie pisac ze jestescie lepsi od Sapientes, macie wiecej NP, lepiej leczycie i wogole jestescie fajni ale i tak oni grali, graja i beda grac swoje i powoli dazyc do top5.

ps. z tego co pamietam to w SG NP nigdy nie byly najwazniejsze i nikt nikomu nie kazal pkowac lub chodzic na wojny

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 20:09:02 

Pochwały: 16
xar3 napisał(a):
Mozecie pisac ze jestescie lepsi od Sapientes, macie wiecej NP, lepiej leczycie i wogole jestescie fajni ale i tak oni grali, graja i beda grac swoje i powoli dazyc do top5.

Z tego co tu czytam to nikt sie nie chwalil, tylko przedstawili obecna sytuacje po wyzywaniu przez 3dfx, BL :S

A co do Wulfagara pamietam jeszcze ta konferencje kiedy blagales ludzi, zeby wciskali kit BL :P Na 2 dzien dostalem kicka z forum pr0 Ancestors ^^
Chodzilo mu o dobro klanu xD

D-DOG napisał(a):
Wam sie bo gdyby porobić ssy tego co Wy besztaliście to by imageshack ocipiał...

Zgadnij czemu ;O

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 20:23:08 

sa to zasluzone wyzwiska jesli takie padly ....oko za oko zab za zab

Ostatnio edytowano 2007-12-03 20:35:15 przez trzydfx, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 20:23:31 

lament wygnanej suki? spiepszaj 13 letni bachorze albo pokarzemy tu Twoje zdjęcia i zabijemy tym samym śmiechem pół tego forum co najmniej xD

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 20:24:54 

to sie nazywa antypatia .... zreszta wzajemna ....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 21:02:06 

xar, chodzcie na ten vs do dopiero sie dowartosciuje :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 21:07:16 

nie chcialem tu pisac ale jak mus to mus ,zacznijmy od tego ze u nas wiekszosc osob to osoby powyzej 18stu lat i maja zycie prywatne a nie nadupcaja w ko 24/7 i mowia ze sa kozaki sam osobiscie gram pierwszy raz warem i to ze mnie ludzie jada na 1v1 nie robi dla mnie roznicy bo predzej czy pozniej naucze sie grac ta postacia jednakze nie widzialem/slyszalem zeby egzo czy KTOKOLWIEK z SG wyzwal kogos bez powodu a nawet jesli mial powod to wiekszosc poprostu sie wtzymuje ale jak widac nie ktore wypowiedzi typu zwierzaka czy diavole ktorzy pewnie maja z 15 lat i kolegow na stronie fotka.pl to poprostu zal bierze czlowieka.

i zwierzak prosze cie gowno wiesz gowno zjesz wiec nie wypowiadaj sie na temat sg jesli nic o nim nie wiesz diavole zaczal ta cala bezsensowna dyskusje i dobrze po tym wiesz tak samo jak ten szczyl wiec kk.

a co do bl osobicie nic do nich nie mam jednakze sporo osob od was uwaza sie za pro kozakow i tez wala teksty jakby nie wiem niedowartosciowani jacys byli, graty jestescie w top 5 fajnie ale to nie oznacza ze mozecie sie rzucac , sg mialo top5 na pathosie bardzo dlugo , tak samo orda na bera miala jakis czas , tylkoze wtedy ludzie mogli grac dluzej niz teraz ja osobicie mam w tym roku mature co mowi same przez sie. nie liczy sie grade klanu ale osoby jakie ten klan posiada. ale tak bylo zawsze ze polak polaka musi.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 21:15:42 

NO_oB napisał(a):
gowno wiesz gowno zjesz

wiec juz zycze ci smacznego :) dla twojej informacji to nie my (czyt Oblivion ) ani nie BL zaczelismy sie przechwalac tylko fx, ze juz niedlugo nas na rankingu scigna. I tak bez powodu to su sie nie wyzywamy... Do SG w sumie nic nie mam poza FX-em i jakims askiem, Mr Ch0lek on sie nazywa bodajze, kiep mnie zaczal na pm-ie wyzywac jak nawet nei wiem kto to jest o.0 pomijam juz fakt ze to taki master co sie na BW rzuca w 8 osobowe pt bedac samemu an full debuffie i potem ma wonty ze zginal, chociaz reszta naszego party byla kilometr za nim ^_^ I jak slusznie zauwazyles mam 15 lat, co upowaznia mnie juz do studiowania, Diavole tez ma 15 lat i jest na drugim roku studiow ;) ogolnie to wszyscy w Obli maja 13-15 lat. Ja np siedze 25/8 bo sobie dluzsza dobe zalatwilem co by moc expic wiecej. Pitolenie, tyle ci powiem... To ze masz klan 18 + to co to zmienia ? My tez mamy i co ? Ze niby twoi klanowicze zachowuja sie jak dorosli ? to popatrz co wyprawai FX na ss-ach ktore Shiru wrzucil. Pochwal tez wspomnianego Cholka za bardzo dorosla postawe. Kilku z was uwaza sie za lepszych od Obli wiec po raz 3 zapraszam na 8 vs 8. No chyba ze macie problem zebrac osmioosobowe party...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 21:24:40 

jesli naprawde macie tyle lat co piszesz to wspolczuje wam seryjnie bo sadzac po wypowiedziach waszych w grze i tu na tym forum seryjnie mozna pomyslec ze z gimnazjum uciekliscie, co do fxa i cholka mowilem ze w kazdym klanie sa takie jednostki ktore zawsze musza wtracic swoje 3 grosze, co do 8v8 znowu probujesz ustalac kto jest lepszy gorszy czy ja gdzies napisalem ze my jestesmy lepsi od was? nie , jebie mnie to tak seryjnie czy ty mnie pojedziesz w tej grze czy jakis tam diavole ja w to gram dla przyjem,osci a nie po to by byc najlepszym napiekniejszym i ... nie wiem najmadrzejszym chyba. mowisz o cholku i fxie a spojz na twoich klanowiczy ktorzy wcale lepiej sie nie zachowuja , diavole ktoremu zabraklo pomyslow nawet zaczal najezdzac na dzieciaka egza to wybacz ale wyzywac malego dzeciaka ktory nawet nie roizumie co sie do niego mowi to juz ponizej godnosci chyba nie sadzisz? inman sprawa nie widzialem zeby ludzie na servie wwyzywali nas czy nawet bl, moze was to jebac co inni na was mowia ale ja bym sie wkurwial troche jakby kazdy turek czy inny gej na servie gadal na moj klan jakies tam rzeczy. pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 21:34:15 

Zwierz@K napisał(a):
to popatrz co wyprawai FX na ss-ach ktore Shiru wrzucil.

panie elokwentny widze ze jednej kwesti nie zrozumiales ... jak po mni ekazdy jezdzil to bylo wsyzstko OK nieprawdaz ?? a jak ja sie wreszcie wku.rwilem to juz jest be be on nas wyzywa ... i radze na przyszlosc nieodzywac sie ani jednym slowem do postaci z nikiem Wulfgar bo moge ci zagwarantowac ze sytuacja sie powtorzy

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-03 21:38:09 

wulfgar Ciebie to to samo tyczy nie wypowiadaj sie wiecej tu bo tez prowokujesz nie potzrebne sprzeczki, poprostu osoby z sg niech sie tu nie wypowiadaja. rozumiem miec jakies tam problemy z kims ale rownie dobrze mnozna to zalatwic na gg/pm na forum/pm w grze a nie robic wielkie halo tak naprawde o nic , macie problem to ustawcie sie w realu i zalatwcie to jak mezczyzni a nie kazdy kozak przez neta :ble:

Ostatnio edytowano 2007-12-03 21:40:12 przez NO_oB, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona