scar napisał(a):
wiocha jesli sie solujesz to bez deff armorow bo ja w czapce 20 sd, butach 20 sd, rekawiczkach 20 sd i gb zjadam kazdego warka, ktory ma rapa i co to za duel ? koles moze miec w **** lepszego skilla odemnie jak i tak dostanie po mordzie bo bedzie mnie glaskal za 200-300

co do pacana i dragona to gram od jakiegos czasu z nimi i sa to spoko ziomki (no wazelina pls), ktorzy potrafia grac, a ten flame jest odnosnie czy zero jest kotletem i hitmachine to tak nie jest trudno stankowac kilku noobow z 60 majac 70 i full iron set to nawet taki noob jak ja by zrobil za tamtych czasow faktem jest, ze wtedy duzo sinow nie wiedzialo co to minor combo itp... i tylko przez to zero stal sie taki slawny bo panowala ciemnota powiedzcie mi, czy sin, ktory jedzie na potach hp ma jakies szanse **** sina na minorze ? no bo jak dla mnie to gg druga rzecza jest, ze ja tez jakis czas temu nie gralem w ko od 9+miechow i chociaz czytalem zagraniczne (spam fora) i to nadal nie bylem na bierzaco to tak jak by ktos czytal cale rzycie jak sie operuje ludzi ale jak co do czego to watpie czy taki madry bys byl ? wiec jesli nie grasz od dawna i nie widziales jak paca wycina na bera etc... to nie mow, ze no skill i sie wywyzsza bo ja jakos tego nie dostrzegam ta klutnie o duale czy rapy byla ale jesli to jest wywyzszanie dla ciebie to krzyzyk na droge i hej
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
Wiadomo ze vs to bez defow... ale on pisal o tym jak Hitmachine wpada w cale party i wtedy wrzuca defy... na filmiku Pacana widac jak atakuja go 3 osoby i wtedy defy zarzuca, a wedlug mnie cale party tworzy 8 osob, wiec nei wiem o co tu sie spierac...
Pacan duzo o Tobie nie wiem, bo na c.hu.j mi taka wiedza ? Z kim chce i uwazam go za osobe warta uwagi to rozmawiam na msn, ale zeby z Toba o czyms innym pogadac niz jakie kto ma combo to nie ma sensu... Ta gra jest dla Ciebie zyciem, ale wyobraz sobie ze wielu tych slynnych graczy jak HitMachine, 7x0 czy nawet BOOO maja realne zycie i mialem przyjemnosc pogadac z nimi na inny temat niz KO i uwazam ich za spoko kolesi...
Scar, jestem przekonany ze wiecej niz Ty widzialem na temat Pacana... Jak gral magiem bylismy w Orda razem, jak gral warkiem/rogue to mielismy nie raz przyjemnosc walczyc po przeciwnych stronach, tylko odkad gra priestem nie widzialem go w CZ. Nie gram, nie ma znaczenia ze wogole mnie online nie mozna spotkac, poprostu nie ma wlasnej postaci ale siedze na magu, 74 lvl, warku 78 i jeszcze rogue jest, ale paluchy mnie bola po 30min minorowania, wiec najrzadziej siedze... Nie chodzilo mi o klotnie na temat duale czy rapy, ale o jego sposobie wypowiadania sie m.in na temat 7x0 w tym temacie...