Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-08 01:06:46
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 13:55:48 

scar napisał(a):
wiocha jesli sie solujesz to bez deff armorow bo ja w czapce 20 sd, butach 20 sd, rekawiczkach 20 sd i gb zjadam kazdego warka, ktory ma rapa i co to za duel ? koles moze miec w **** lepszego skilla odemnie jak i tak dostanie po mordzie bo bedzie mnie glaskal za 200-300 :S co do pacana i dragona to gram od jakiegos czasu z nimi i sa to spoko ziomki (no wazelina pls), ktorzy potrafia grac, a ten flame jest odnosnie czy zero jest kotletem i hitmachine to tak nie jest trudno stankowac kilku noobow z 60 majac 70 i full iron set to nawet taki noob jak ja by zrobil za tamtych czasow faktem jest, ze wtedy duzo sinow nie wiedzialo co to minor combo itp... i tylko przez to zero stal sie taki slawny bo panowala ciemnota powiedzcie mi, czy sin, ktory jedzie na potach hp ma jakies szanse **** sina na minorze ? no bo jak dla mnie to gg druga rzecza jest, ze ja tez jakis czas temu nie gralem w ko od 9+miechow i chociaz czytalem zagraniczne (spam fora) i to nadal nie bylem na bierzaco to tak jak by ktos czytal cale rzycie jak sie operuje ludzi ale jak co do czego to watpie czy taki madry bys byl ? wiec jesli nie grasz od dawna i nie widziales jak paca wycina na bera etc... to nie mow, ze no skill i sie wywyzsza bo ja jakos tego nie dostrzegam ta klutnie o duale czy rapy byla ale jesli to jest wywyzszanie dla ciebie to krzyzyk na droge i hej :]

Wiadomo ze vs to bez defow... ale on pisal o tym jak Hitmachine wpada w cale party i wtedy wrzuca defy... na filmiku Pacana widac jak atakuja go 3 osoby i wtedy defy zarzuca, a wedlug mnie cale party tworzy 8 osob, wiec nei wiem o co tu sie spierac...

Pacan duzo o Tobie nie wiem, bo na c.hu.j mi taka wiedza ? Z kim chce i uwazam go za osobe warta uwagi to rozmawiam na msn, ale zeby z Toba o czyms innym pogadac niz jakie kto ma combo to nie ma sensu... Ta gra jest dla Ciebie zyciem, ale wyobraz sobie ze wielu tych slynnych graczy jak HitMachine, 7x0 czy nawet BOOO maja realne zycie i mialem przyjemnosc pogadac z nimi na inny temat niz KO i uwazam ich za spoko kolesi...

Scar, jestem przekonany ze wiecej niz Ty widzialem na temat Pacana... Jak gral magiem bylismy w Orda razem, jak gral warkiem/rogue to mielismy nie raz przyjemnosc walczyc po przeciwnych stronach, tylko odkad gra priestem nie widzialem go w CZ. Nie gram, nie ma znaczenia ze wogole mnie online nie mozna spotkac, poprostu nie ma wlasnej postaci ale siedze na magu, 74 lvl, warku 78 i jeszcze rogue jest, ale paluchy mnie bola po 30min minorowania, wiec najrzadziej siedze... Nie chodzilo mi o klotnie na temat duale czy rapy, ale o jego sposobie wypowiadania sie m.in na temat 7x0 w tym temacie...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:09:09 

Pochwały: 1
falconBlu napisał(a):
woju mowimy o pojedynku patriota i elu ktory z nich ma 60 lvl? 8|

na przyszlosc nie bierz wszystkiego zzbyt doslownie

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:23:06 

woju_PL napisał(a):
falconBlu napisał(a):

na przszłosc wyrazaj sie na temat a nie pierdol farmazonów :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:24:51 

wiochmen true true woju najpierw zaczynasz gadke ze mna o filmiku jak elu dostal wpicze od patriota a pozniej wyjezdzasz z jakims 60 ivi zabijajacym 80 ocb wogole

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:33:04 

Elu Legenda? http://www.youtube.com/watch?v=95AwqjI2XJI - za wiele tutaj nie pokazał :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:39:32 

Cytuj:
woju_PL napisał/a:
falconBlu napisał/a:

na przszłosc wyrazaj sie na temat a nie **** farmazonów :S

na przyszlosc wypowiadaj sie w tematach, o ktorych masz pojecie :freak:

Cytuj:
Elu Legenda? http://www.youtube.com/watch?v=95AwqjI2XJI - za wiele tutaj nie pokazał :S

ja o chlebie ty o niebie... znasz angielski ?? jak tak pzreczytaj temat na ko4life o tym filmie. :]

falconBlu napisał(a):
najpierw zaczynasz gadke ze mna o filmiku jak elu dostal wpicze od patriota a pozniej wyjezdzasz z jakims 60 ivi zabijajacym 80 ocb wogole

czytaj uwaznie wszystkie posty :/

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:39:40 

o tym wlasnie mowie ale woju cos mi wyskakuje z ko4life i 60lvlami

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:41:39 

wi0chm3n napisał(a):
woju_PL napisał(a):
falconBlu napisał(a):

na przszłosc wyrazaj sie na temat a nie **** farmazonów :S

na przyszlosc wypowiadaj sie w tematach, o ktorych masz pojecie :freak:

Cytuj:

ja o chlebie ty o niebie... znasz angielski ?? jak tak pzreczytaj temat na ko4life o tym filmie. :]

falconBlu napisał(a):
najpierw zaczynasz gadke ze mna o filmiku jak elu dostal wpicze od patriota a pozniej wyjezdzasz z jakims 60 ivi zabijajacym 80 ocb wogole

czytaj uwaznie wszystkie posty :/

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:44:20 

ok przepraszam cie bardzo miales racje a ja sie mylilem miales racje patriot nie naklepal elu (mimo ze tak widac w filmiku) ale nie AAALEEEE NIEEEEE niejaki woju wie lepiej ok mi to w sumie wisi co mnie jakies filmiki i asasy obchodza czil i pozdro a angielski znam tak srednio :cool: a ty? (mam nadzieje ze nie tak jak pacan ktory zeby napisac ta krotka note we wczesniejszych postach i to musial korzystac ze slownika - flame na pacana ciag dalszy zeby nie bylo oftopu) :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:44:34 

woju to moze podaj link do tego tematu na ko4life? :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:50:15 

falconBlu, pzrestan sie osmieszac :freak:

wi0chm3n, specjjalnie dla ciebie --> http://www.ko4life.com/forums/index.php ... ThePatriot

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 14:50:26 

nie chce mi sie czytac tego topica za dlugi

ale legendy xinka to

z cala pewnoscia ELU , BOOOOOOOO , ale ten prawdziwy teraz gra nim jakis noobek bez itemkow , 4angelus , 3ns3 , IIcekuII , 4yorik no i oczywiscie tod_lucznik hehehehehe to siny

warkowie to deim , humanscapitain(noobek ale jush legenda), unto ,
CEM1976 moim zdaniem jeden z lepszych magow a teraz na szczyt wybija sie gandzia (callmeyourdaddy) i regiss lepszej wspolpracy w party nigdy nie widzialem

preisci trinity podstawa i kilku z nm

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 15:22:02 

woju_PL napisał(a):
falconBlu, pzrestan sie osmieszac :freak:

w sensie? 8|

"another guy without honour (elu)"
"im very dissapointed of elu"

sam rozumiesz wkoncu jestes pro z angola

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 15:44:54 

Cytuj:
You deleted the parts where you acid poted away all my armor making me fight this vs with red armors. You deleted the 2-3 parts where I was about to defeat you and your priest had to heal you back to full HP. You deleted the parts where you stun me, leg cut and scream me and slide me so I can't reach you. I'm more then ceratin in a clean fight (with no cs, no acid, no sliding, no healing) this warrior would be no problems. And I didn't want to say this because I knew you would try to find new different flames if I tried to awnser.

So as I said this is not a vs movie just a movie trying to find a way to flame me.

No to zwracam honor :S turki sa pojebane jak snieg na wiosne :F

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 15:53:01 

nie wiemy czy to prawda i sie nie dowiemy zreszta malo mnie to obchodzi tak czy siak wg mnie to nie jest najlepszy sin a kazdy ma prawo do swojego zdania widzialem lepszych z lepszymi itemami, peace

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona