Teraz co do pana "x" (niestety imienia nie pamietam ) . Zainteresowała mnie pewna rzecz a mianowicie .
Cytuj:
tak wlasnie,.. na podstawie tego linka twierdze ze ten typek to scammer, za duzo sie wygadal na gg w rozmowie ze mna...
a to ze sie gg zmieni i powie ze nie ma sie konta allegro a w rzeczywistosci jest na odwrót, wcale nie znaczy ze do kolesia sie nie dotrze..
to ze jego postac jest w obiegu nie ma zadnego znaczenia, bo to nie z tę postacia tradowalem, ale napewno z bylym jej włascicielem
typek poprostu poczuł na własnej skórze jakie jest bezprawie w internecie, i postanowil równiez na tym skozystac, lecz stety czy niestety daje on ogromne mozliwosci w celu werytfikacji, wystarczy miec smykałke lub znac kogos kto dobrze smyka : )
i nie kpie sobie, bo z palca sobie tego nie wyssalem, to ze koles byl zaufany to wiedzialem i pomimo ze sie nie znalismy myslalem ze jest uczciwy.. realia sa jednak inne.
to ze to moze twoj ziomal to oczywiste ze nie uwierzysz w to co sie stało. ale ja nie wypowiadam sie tutaj by przekabacic was na swoja strone bo kompletnie mi nie zalezy na waszej opini.. powiedzialem poprostu to co mam do powiedzienia i byc moze dla innych to bedzie lekcja zeby poprostu "jebac poczte" i w przyszlosci nie pojsc w moje błedy
ps. kicia to nie ma zadnego znaczenia ze policja interweniuje od 200zl, bo ja na policje to w ostatecznosci pojde, zapewnic chlopaczkowi godziny społeczne za zfałszowanie dokumentu państwowego (to jest gorsze nish dostac wyrok w zawieszeniu, wiem cos o tym i nie polecam sie w to wpakowac), nei wiem jeszcze jak to udokumentuje bo dziecko neo ma neostrade, ale zawsze sie znajdzie jakas opcja
pzdr.!
ta wypowiedz i ten wycinek rozmowy z gg
Cytuj:
4319110 (14-08-2008 20:06)
hmmm
4319110 (14-08-2008 20:06)
zaraz sprawdze
4319110 (14-08-2008 20:07)
Powszechna kasa Oszczędności Bank Polski SAĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ INTELIGO
Oddział-Centrum bankowości Elektrycznej "Inteligo" w Warszawie
www.inteligo.pl tel. 0 800 121 121 lub (81)53 56789
Adres korespondencyjny: ul.Wspólna 47/49, 00-684 Warszawa
Właściciel:Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Robert Szafrański
Konto numer : Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ 26 1140 2004 0000 2302 3346 6769
data wydruku:Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ 2008-08-11
Przelew na rachunek Szczegóły zrealizowanej transakcji
Data ksiegowaniaĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ 2008-08-11 18:02
Identyfikator transakcjiĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ 1558
OpisĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Robert SzafrańskiĂâ Warszawa 04-059 ul. Swiętosławska
Nr rach.:Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ 921254366853464167532465
TytułĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Itemy
Typ transakcjiĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Przelew rachunek
KwotaĂâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ Ăâ 440zł PLN
wyslal tylko takie cos <lol2>
i myslal ze mu na takie cos uwierze
Czytajęc te wypowiedzi , powoli zaczynam myśleć ze to pan jest naszym nieszczesnym "oszustem" (nie twierdze , ze tak jest bo nie mam dowdów). Dziwne jest to , ze pisze pan o sobie jak o oszukanym a na gg (
wyslal tylko takie cos <lol2>
i myslal ze mu na takie cos uwierze )
Troche dziwne co nie ? . Po 3 z tymi rękoczynami nie przeceniałbym siebie..... no ale skoro jeszcze ma pan zamiar nie stoi nic na przeszkodzie ...
Nadal apeluje o jakiekolwiek informacje o owym oszuscie (ktos go nazwał amadeusz ) . Z góry dziekuje
Btw gratuluje dedukcji i inteligencji skoro na podstawie tematu potrafi pan stwierdzić ze ktoś jest oszustem . Postawa godna uwagi