Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-18 02:44:32
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 15:49:25 

Pochwały: 2
Arise1337 napisał(a):
Wbij na byle jaki server i pograj na nim kilka miesiecy a zmienisz zdanie. Z polakami mimo wszystko sie jakos dogadasz a z turkami nie - English pls, Fuck ur mother.
Oczywiscie ze sa wyjatki jak wszedzie, ale jak by porobic proporcje ile jest wporzadku polakow, anglikow czy turkow a ile wrednych, glupich, durnych itd napewno turcja by wygrala.

wiekszosc mojej przygody z ko spedziłem na diezie ;) ale juz mniejsza o to, takie jest poprostu moje zdanie..

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 17:47:17 

Pochwały: 7
Shanny^^ napisał(a):
Cytuj:
i ma peszka bo niszczysz i nieszanujesz czyjejś pracy nieważnie czy to Turek czy Angol

i tu mnie poprostu powaznie rozsmieszyles :rotfl: co to za praca jak taki turas sciagnie cala DB i tylko odpali serwer , wczoraj dostalem bana za to ze byl quest na medal ktory sie wymienia na 63 lvlu i robilem nowe chary ciagle i zrobilem uniqi +4 i dupa ban za dupowanie , i ty mowisz ze turki sie mecza przy stworzeniu serwera JAK ONI NIE WIEDZA NAWET CO MAJA W DB , wczesniej dostalem bana za SKILLS EDIT bloody bil po 3k i za to ban.

Nie osmieszaj siebie bo widze ze bardzo duzo wiesz o tureckich privatach , i 50% tureckich serwerow to jest kafejka gaming na 1 dzien , wiec ja mam taka hardcore prace w dupie i mnie to ogolnie bawi ze ludzie robia takie cos na tureckich serwerach i nie sprawia mi to problemow bo ni sie dogadac ni pograc z takimi ogarnietymi osobami jak turki

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 18:32:45 

Pochwały: 127
ciemny, tureckich debili jest więcej, bo w ogóle turków jest O WIELE więcej (gdzieś z 80% graczy)

ty myślisz że to tylko turki cheatują? wyjątki? wejdź na CW, tam nie ma turasów a jest tyle samo koxpa co wszędzie... to właśnie głownie Polacy.. i to nawet ci po 18...

a wy skończcie z tymi '+1' bo to jest flame forum, a nie spam forum...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 18:53:51 

Pochwały: 20
Ja teraz z checią bym scrashował USKO i privy :devil:

beka :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 18:54:26 
Ja juz wyraziłem swoje zdanie wiem dużo o czitach bo wkońcu jeżeli się gra to z samo przychodzi, a eros jeżeli to jest takie łatwe dla ciebie to stawiaj serwer wszyscy pogramy, i jak już wcześniej wspomniałem ja nie oceniam ludzi po ich charakterze glosu czy wyglądzie tylko po zachowaniu a to że ktoś nie myśli to jego sprawa ;)

btw Jak widzę dla was tylko Turki moga czitować i są cziterami poprostu nie widzicie co się dzieje tak naprawdę albo tego do siebie nie chcecie dopuścić że Polacy zaczynaja gonić Turków :)

a tak wogóle to wszyscy sa tacy mądrzu dopóki ich to nie spotka poczekajmy aż jakiś Polaczek scrashuje serwer np na którym gra jeden z was i wtedy będzie błyskawiczna zmiana zdania bo przecież zawsze tak jest wszystko jest OK dopóki was to niespotka.

Ostatnio edytowano 2009-07-13 18:59:53 przez Shanny^^, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 18:59:19 

Pochwały: 20
Shanny^^ napisał(a):
Ja juz wyraziłem swoje zdanie wiem dużo o czitach bo wkońcu jeżeli się gra to z samo przychodzi, a eros jeżeli to jest takie łatwe dla ciebie to stawiaj serwer wszyscy pogramy, i jak już wcześniej wspomniałem ja nie oceniam ludzi po ich charakterze glosu czy wyglądzie tylko po zachowaniu a to że ktoś nie myśli to jego sprawa ;)

wiesz co ... po prawie 4-5 latach gry na MYKO/USKO nic o czitach nie wiedziałem, teraz zacząłem się bawić tym syfem na privach - w kierunku edycji charów...

Jak grasz legit o czitach nie masz pojęcia, nie rozumiem czemu masz wąty, że ktoś scrashował serva ... może miałeś tam edited chara ?

[ Dodano: 2009-07-13, 19:01 ]
Shanny^^ napisał(a):

btw Jak widzę dla was tylko Turki moga czitować i są cziterami poprostu nie widzicie co się dzieje tak naprawdę albo tego do siebie nie chcecie dopuścić że Polacy zaczynaja gonić Turków :)

a tak wogóle to wszyscy sa tacy mądrzu dopóki ich to nie spotka poczekajmy aż jakiś Polaczek scrashuje serwer np na którym gra jeden z was i wtedy będzie błyskawiczna zmiana zdania bo przecież zawsze tak jest wszystko jest OK dopóki was to niespotka.

każdy wie, że polacy to cziterzy ... wystarczy odwiedzić c-w, rowniez wiekszymi cziterami od turków są amerykanie...

Ta gra to syf i każda nacja w niej czituje -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 19:03:16 
Cytuj:
wiesz co ... po prawie 4-5 latach gry na MYKO/USKO nic o czitach nie wiedziałem, teraz zacząłem się bawić tym syfem na privach - w kierunku edycji charów...

Jak grasz legit o czitach nie masz pojęcia, nie rozumiem czemu masz wąty, że ktoś scrashował serva ... może miałeś tam edited chara ?

Juz wyjaśniam z kąd wiem tyle o czitach a więć "grająć na priwach w szczególnośći tureckich często na nich dzieje się coś nie tak że to tak nazwę i napewno jeżeli coś się dzieje każdy jest ciekaw co to takiego, jak to się stało jak to możliwe itd"

I otóż z tąd posiadam taką wiedzę a trudno jest się nie dowiedzieć że wyszedł jakiś nowy cheat jeżeli jakis serwer pada 5x z rzędu w ciągu 15 min z przerwami na Noticy typu "serwer crashed by ..." itd

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 20:23:04 

Pochwały: 74
Ta ale wiesz jak działa i dokładnie jakie ma funkcje...

Btw. Po co się rozczulać nad zcrashowanym privem który i tak długo by nie ujechał...

Są wakacje, idźcie sobie na basen czy coś...
A nie siedzicie w domu katujecie priva i od razu załamanie psychiczne....

XD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 20:51:37 

Pochwały: 1
dokładnie jak Gwyn mówi.. server by ujechał max jeszcze dzien.. a czy polak czy turek by zhackowal..takich serverow jest pelno .. wezmy chociaz takie ko-cuce, tam dodaja po kilkanascie servow dzienniee..i to pk wiec nie ma co plakac...

peace

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 20:57:37 

Lipny ten flame :/

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 21:00:33 

Pochwały: 50
@peyo wiem ze jest ich więcej, mowie to co wiem bo grałem tylko na oly (o dziwo jak pkuje na regissie to każdy kto do mnie pisze jest normalny :P). Na oly non stop, dziennie przynajmniej z 5-10 pmow/part czy innych takich były porostu durne jak but.

Koxp był, jest i bedzie mi to nie przeszkadzalo dopóki koxp mnie nie dotykał. Mógł sobie expic, pkowac na innych, bić w biffie, wisiało mi to skoro ma taki łeb zryty niech robi to co chce to już interes k2, byle tylko mnie nie dotykał.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 23:12:39 

Pochwały: 2
Co wy z tym CW , rownie dobrze na innym serwerze moga byc cheaterzy . Nierozumiem tu czegos... Niewiem Cw to jakis inny serwer ? Nienalezy do USKO czy co?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 23:15:49 

No C-W to inny server ... 60% to dzieci na koxpie

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-13 23:19:10 

Pochwały: 60
Chodzi im o to, że na CW nie mają zbytnio dostepu Turki, tylko nie liczni z VPN i proxy, więc po tym serwerze widać, ze mimo to % czitów dalej jest taki sam, ale wykonywany przez inne nacje, w większosci Polacy

Tytuł:
PostNapisane: 2009-07-14 10:29:22 

Pochwały: 21
crris9600 napisał(a):
Co wy z tym CW , rownie dobrze na innym serwerze moga byc cheaterzy . Nierozumiem tu czegos... Niewiem Cw to jakis inny serwer ? Nienalezy do USKO czy co?

bo na c-w "polskie turki" grają na koxpie i gra ich tam zdecydowanie najwięcej, bo mogą wejść bez premiuma, over :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona