Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-21 01:01:10
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-13 10:01:55 

Cytuj:
Porządny gracz to pojęcie względne Bo jeżeli lvl się by tylko liczył, to żal. pl

akurat lvl'em to nie wymiatam xD

Some1 napisał(a):
Poprostu nie ma gorszego serva niz c-w,

kazdy ma swoje zdanie, ja tam nie wiem czy Ionia jest taka elo, jak wszystkie spoty mobow do expienia sa oblegane przez koxpe^^

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-13 11:40:47 

Pochwały: 74
Mhm, wszystkie... Jak na naszych siedza koxpy, to sie ich zabija. Jak siedza magowie na 3 spocie dk, to sie ich przegania na dwa pierwsze. Jak siedza melasy to sie idze na orkowe. W czym problem? Wole to niz miec problem ze zlozeniem party na paramunach na cw1, bo sa 4 osoby w eslant...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-13 16:14:11 

Pochwały: 2
Ja nie wiem co wy macie z tymi urazami do cw. Moze na cw nie jest jak na innym serverze ale nie trzeba tu tylko pkowac w cz. Ja jakos zawsze mam z kims zlozyc expa/pk/questy/biffa itp. Poprostu trzeba miec grajaca ekipe. CSW na cw tez jest niczego sobie. Czasem jak sie nazbiera ludzi to idzie ladnie spedzic te 1h przed monitorem. Czasami CZ swieci pustkami, a czasami wylatuje 5 partowek humowych na 2 orcowe i pozamiatane ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-13 16:41:44 

na cw jest z kim grac... a tu, ze poswiecisz 15minut na zalozenie party, zamiast 15minut na wyjebaniu turasow z jakiegos spota, to wychodzi na to samo ><

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-15 11:03:38 

Eeee ta grali na cw tak sie cieszyli z braku tr a teraz tacy przyjaciele Tr xD haha ja tam gram na cw magusiem i wiecie co mam fajny clan czy tam DK zlozyc czy chlopaki Booro bez problemu sobie expia a zlozenie party zajmie im okolo 5-10 min :) wiec jezeli sie ma z kim grac na CW to nie jest zle Fakt moze w cz nie ma tyle ludzi co na TR ale wole to jak isc na dk za 5 min miec 5 party ksu i co chwile nekajace party przeciwnej nacji albo bande tureckiego koxpa :) wiec servery sa wedle uznania graczy a dodam ze C-W nie jest wcale martwy ludzie pomalu z nowego servera wracaja przez miesiac byly puchy a tera znow sie zaczyna zycie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-15 11:13:33 

Pochwały: 15
No jak zamknęli Ionie 5, to i może wracają ;)

Nie wiem, jak reszta, ale mi po 3 dniach od rozpoczęcia gry na CW bez turcji na serwerze to już nudno było, choć miałem mniej niż 35 lvl ;) Słyszałem, że na orc side to exp no problem, ale na hum side był problem z expem zawsze ;) Jak nie było go z Hawkami, klanem Zhao, albo tymi, co byli na pierwszym miejscu z hum side (zapomniałem nazwy klanu), to albo samemu można było czasem brahmany sklecić (bardzo rzadko się udało), albo czekać, aż się room zwolni. Åšmiesznie brzmi, ale grałem na CW 6 miechów bez tygodnia i wiem, co mówię ;)

A jak trafiłeś na gg clan i ciągle exp (Zhao clan taki był, z nimi exp leciał szybciutko ^^) to tylko pogratulować i życzyć gl :) Ja tam na CW nie wrócę, choć odzyskałem konto pricha 69 lvl ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6