Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-08 03:49:33
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:06:57 

Pochwały: 5
Zwierz@K napisał(a):
dzięki czemu możesz się teraz błaźnić na forum ku uciesze ogółu.

Amen.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:07:40 

A ja sie ciesze, że po tak długiej rozłące w złym tego słowa znaczeniu, zwierzak flame'uje kogoś innego niż mnie ;D

To chyba już będzie ze 3:0 :D dla Arpha!

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:19:25 

Z tego co mi wiadomo, to chciałeś postać Damiss'a. Damiss chciał sprzedać za zł ale ty mu zaoferowałeś 5 gb więcej, wiec się damiss zgodził na gb, pod warunkiem ze znajdzie kupców na nie. Udało mu się to szybko załatwić, znalazł paru znajomych którzy chcieli kupić gb, i powiedział ze możemy dokonać transakcji. Miało dojść do transakcji i nagle ty powiedziałeś ze się rozmyślasz i bez słowa wyjaśnienia wyszedłeś z gry. Postawiłeś damiss'a w niezręcznej sytuacji i musiał przepraszać znajomych że jednak tych gb nie będzie.

szczeniackie zachowanie. Ponad to ludzie twierdzą, że jesteś scamerem, mówiłeś, że masz 200 gb na postać, i mówiłeś ze to jest zaledwie 20 % gb, które posiadasz czyli wynika, że masz 1000 gb. Nie wydaję mi się żebyś wydał na tą grę 20.000 zł. Mówiłeś, że wracasz do gry po 2 latach przerwy, a niedawno sprzedawałeś warka lvl 80 + bardzo dobre itemy na tym forum, za dużo kręcisz, i nie wychodzi ci to za bardzo.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:21:28 

Zwierz@K napisał(a):
Damissie, a co takiego masz mi przypomnieć z Ionii? Ze przez miesiąc, który tam graliśmy przebiegaliśmy po wszystkim i wszystkich? Å»e wbiłem na tyle dobry lvl i dorobiłem się na tyle dobrych itemów, że przy sprzedaży chara zarobiłem nawet więcej niż oczekiwałem? To chcesz mi przypomnieć? Ja doskonale o tym pamiętam. I tak samo pamiętam jak udawałeś pijanego na TS-ie, jak udawałeś, że wychodzisz na impreze, żeby koniecznie się pochwalić, że niby ktoś cię gdzieś zaprosił, pamiętam też jak za każdym razem wchodziłeś w (_!_) HF-owi, zeby tylko do party cię wziął. Zawsze byłeś irytującym ułomem, który uważa się za pępek świata i bardzo się ciesze, że Arph olał cię cieplutkim moczem, dzięki czemu możesz się teraz błaźnić na forum ku uciesze ogółu.

doszedlem do clanu i tyle bylo twojego grania priestem bo nikt z toba nie chcial grac :D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:21:38 

Pochwały: 60
Damis mały epic fail bo że scar ma w podpisie Squal to nie znaczy ze to Squall1 z pathosa, on nawet nigdy nie grał na pathosie tylko hmm Diezie? ;) który nawet nie ma tu konta btw...a czy jest pośmiewiskiem...jak narazie to jest najlepszym warkiem w najlepszym klanie na Pathosie to nie wiem....do Iwonki(czy tam Dawida nic nie mam) ale skilem Marcin(Squal ich przewyższa ;p)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:24:53 

Pochwały: 74
saboth napisał(a):
, mówiłeś, że masz 200 gb na postać, i mówiłeś ze to jest zaledwie 20 % gb, które posiadasz czyli wynika, że masz 1000 gb

To chyba jasne, że koleś się "troche" przechwala i nie należy tego traktować dosłownie, w domyśle chodzi o to, że ma wystarczające fundusze na deal.

Co do zachowania Arpha, to zrezygnował, bo mógł. To już sprawa Damissa co i komu naobiecywał. I co to niby za głupia sytuacja w jakiej został postawiony? Takich ma fajnych kolegów, że wyjaśnienie iż Arph się po prostu wycofał ich nie satysfakcjonuje czy co? Damiss robi z igły widły i tyle.

[ Dodano: 2010-03-24, 14:27 ]
Cytuj:
doszedlem do clanu i tyle bylo twojego grania priestem bo nikt z toba nie chcial grac :D

To bardzo ciekawe, bo kiedy nie wszedłem do gry to room w party dla mnie był, tak samo jak na wszystkich wojnach i eventach. A z toba grywał jedynie Valzur, jak nikogo innego nie było online, bo byles jednym z nielicznych debufferow. Ale i tak mój malice> twoje debuffy, bo w party padałeś jak szmata. Z toba to nawet na TS/VT nikt nie chcial gadac, wiec jak mieli cie do party brac.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:30:57 

Zwierz@K napisał(a):
saboth napisał(a):
, mówiłeś, że masz 200 gb na postać, i mówiłeś ze to jest zaledwie 20 % gb, które posiadasz czyli wynika, że masz 1000 gb

To chyba jasne, że koleś się "troche" przechwala i nie należy tego traktować dosłownie, w domyśle chodzi o to, że ma wystarczające fundusze na deal.

Co do zachowania Arpha, to zrezygnował, bo mógł. To już sprawa Damissa co i komu naobiecywał. I co to niby za głupia sytuacja w jakiej został postawiony? Takich ma fajnych kolegów, że wyjaśnienie iż Arph się po prostu wycofał ich nie satysfakcjonuje czy co? Damiss robi z igły widły i tyle.

[ Dodano: 2010-03-24, 14:27 ]
Cytuj:

To bardzo ciekawe, bo kiedy nie wszedłem do gry to room w party dla mnie był, tak samo jak na wszystkich wojnach i eventach. A z toba grywał jedynie Valzur, jak nikogo innego nie było online, bo byles jednym z nielicznych debufferow. Ale i tak mój malice> twoje debuffy, bo w party padałeś jak szmata. Z toba to nawet na TS/VT nikt nie chcial gadac, wiec jak mieli cie do party brac.

hahahah , wiem ze jestes pro , ale juz po 14 , przydalo by sie juz obudzić xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:32:11 

Ah, siła argumentu ;) kontynuuj, pośmiejemy się dalej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:32:21 

no zwierzak, jesteś wielki, nie zmienia to faktu , że i tak Damiss jest lepszy. ;D (DAMISS JEST POPROSTU KOSSA ASSASIN ) Hahahaha GÄ„SIOR <3

A co do trade. Owszem mógł się wycofać, ale kurw... bez jaj skoro propozycja była to chyba chciał to kupić tak? to po kiego wała nagle wyszedł i zrezygnował w minute? Åšmierdzi mi to no ale to nie moja sprawa. A jak się z czegoś zrezygnuje , to trzeba chyba wytłumaczyć dlaczego.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:34:04 

saboth napisał(a):
no zwierzak, jesteś wielki, nie zmienia to faktu , że i tak Damiss jest lepszy. ;D (DAMISS JEST POPROSTU KOSSA ASSASIN ) Hahahaha GÄ„SIOR <3

xDDD " BabyImSelfish , jak kogos widzi to odrazu zapierdala ... xDD "

GĄSIOR 3>>

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:35:40 

Pochwały: 60
Damiss napisał(a):
saboth napisał(a):

xDDD " BabyImSelfish , jak kogos widzi to odrazu zapierdala ... xDD "

GĄSIOR 3>>

no jak się chwalicie typem który udaje że umie śpiewać na YT ... to nie ma co ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:38:01 

Tak, damiss jest najlepsiejszy na swiecie pod kazdym mozliwym wzgledem. Obaj macie teraz +5 do internetowego kutasa. I obaj jestescie rownie legendarni (damissa to chociaz troche kojarze, no ale co ja tam wiem).

saboth napisał(a):
A co do trade. Owszem mógł się wycofać, ale kurw... bez jaj skoro propozycja była to chyba chciał to kupić tak? to po kiego wała nagle wyszedł i zrezygnował w minute? Åšmierdzi mi to no ale to nie moja sprawa. A jak się z czegoś zrezygnuje , to trzeba chyba wytłumaczyć dlaczego.

Może znalazł ciekawszą ofertę? Albo Damiss gębę otworzył i taką wioską zaleciało, ze zrezygnował? Powodów może być masa, co nie zmienia faktu, że miał całkowite prawo się wycofać. Jasne, że ciut lepiej jak by się wytłumaczył, ale już to widzę jak Damiss ze swoim IQ by nie zrobił takiego samego topicu jak ten... Temat miałby jakikolwiek sens, gdyby któraś ze stron była stratna, a tu tylko ucierpiała duma i ego (sic) Damissa, bo ktoś śmiał mieć go w (_!_), a to przecież taka legenda, co wszystkich zna.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:41:26 

Zwierz@K napisał(a):
Tak, damiss jest najlepsiejszy na swiecie pod kazdym mozliwym wzgledem. Obaj macie teraz +5 do internetowego kutasa. I obaj jestescie rownie legendarni (damissa to chociaz troche kojarze, no ale co ja tam wiem).

saboth napisał(a):

a to przecież taka legenda, co wszystkich zna.

thx za mile slowa , ale i tak nie ma mocnych dla ciebie DD:D::D:D::D , idz na priva sie poplacz xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:42:56 

A ty kim niby jesteś? Cały dzień przed kompem siedzisz, i myślisz ze jak masz 3000 postów to jesteś zajebisty? I tutaj się mylisz. Grałem chwile z tobą w klanie na ionii i dobrze, że tylko chwile. :) I przestań się napinać przez internet, bo ci żyłka pęknie. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:44:18 

No jeśli nie rozumiesz co to sarkazm i ironia, to traktuj to dalej jako miłe słowa :D
Masz jakąś dziwną fobię z tym płakaniem, pewnie znasz to z autopsji. Ale jak się pochwalisz na VT, że idziesz na imprezę, to na pewno poczujesz się lepiej.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona