Dobra, to jak juz polechtales swoje male biedne pokaleczone ego, to mozemy sie pobawic. Nie wiem skad masz ten kompleks biedronki, ale widac mocno wryl ci sie w pamięc. Próbowales kiedys cos stamtad podpierdolic i zlapala cie ochrona? I podczas rewizji tak ci sie spodobalo macanie przez innych gosci, ze postanowiles zostac ciotka, zeby latwo zarobic na platynki w KO, ha? Pewnie robisz tym furrore wsrod swoich trzypaskowych kolegow z elitarnej szkoly. Ale teraz chwile o mnie. Rozumiem twoja zazdrosc, w koncu patrzysz na czlowieka sukcesu. 21 lat, III rok studiow, praca licencjacka, dobrze sytulowany, sam na siebie zarabia, ma czas na prace, nauke i rozrywke. Czego chciec wiecej? Pracuje przy pisaniu ztenogramow z Sejmowych Komisji, glownie z Komisji Skarbu. Studiuje na renomowanej uczelni. Wyszktalcenie juz w tej chwili mam wieksze od ciebie, bo nawet nie masz matury, ale z twoim IQ i przy tak wysokim poziomie nauczania, jaki masz u siebie w Hogwardzie, napewno swietnie zdasz egzamin maturalny. Straszyc cie kolegami nie bede, tak jak i swoja osoba, az tak malostkowy nie jestem, zreszta jaka by m przyszla satysfakcja ze sklepania dziecka... Debilem jestem napewno w porownaniu z Arystotelesem, Sokratesem, Bayronem, Bułhakowem, Dostojewskim, Mozartem, Chopinem czy choćby Niemenem, ale raczej nie ma sensu ci przytaczac takich nazwisk, bo zaraz wypalisz, zebym cie nie straszyl swoimi ziomkami, bo znasz Edka, Ă
Âysego, Silnego i Grześka. Ksywke mam wyjebana w kosmos, tak jak i kolor owej ksywki. Pozdrawiam serdecznie.

Xbox Gamercards
|