Adonis napisał(a):
Gwyn napisał(a):
Dobra no lifery wyzywamy shakura bo nudno ...
Shakur jest gópi i jest pokemonem

Cześć Hancur, Pokemonie.
Niestety nie mogłem przeczytać całej, głównie Twojej i Zwierzaka konwersacji, bo myślałem, że "spadne z krzesła" - głównie z powodu Twoich postów. Dobra, nie będę się rozpsywał, czas na krótką diagnozę.
Jeden z Twoich rodziców pracuje w biedronce, aczkolwiek jest to normalna robota to domniemany komples niższości wbił Ci się zbyt bardzo w podświadomość, jest także możliwość, że Twoje osiągnięcia w szkole są zbyt niskie - moge to wywnioskować na podstawie ewentualnych konfliktów w domu, które mają związek z tym co teraz napisze:
- "ucz się ku.rwa, bo w biedronce wylądujesz"
- " kur.wa jesteś taki tępy, że została Ci robota w biedronce jak skończysz szkołe"
ok, ok - czas na kolejny kompleks:
Historia, że idzisz do kobiety, a "my" mamy laptomy jest żałosna - chyba masz 17 lat pod nickiem, nie chce mi sie sprawdzac, lecz jeżeli tak tym bardziej jesteś Ă
ÂťAĂ
ÂOSNY, why ?
Masz kobiete i grasz w KO na platynie, gdzie 100 zł to dla Ciebie dużo ? No sorki, jak grałem w tą gre dla mnie też było dużo 100 zł, dlatego jeśli grałem na platynie to grałem w stylu "no-life". Mój szanowny Pokemonie muszę Ci przyznać, że kobieta i platyna przy Twoim stosunku do pieniędzy, a zarazem czas spędzany na forum totalnie się wykluczają.
PrzejdĂ
Âşmy do sedna sprawy z kobietą - osoby, które piszą takie rzeczy są zakompleksione i to bardzo. Myślę, że w Twoim jeszcze krótkim życiu nie widziałeś piersi kobiety oprócz Twojej matki jak Cie karmiła, nie całowałeś się , a Ty twierdzisz, że spałeś ? Myślę, że masz problemy z odróżnianiem rzeczywistości i fantazjowania - cóż, fantazjowanie może zdażyć się każdemu, lecz naucz się zauważać REAL LIFE. Wracając do "kobiety" - jestem niemal w 100% pewien, że Twoja samoocena jest bardzo niska i ze masz niskie poczucie wartości, być może masz kompleks swojego wyglądu - nie martw się, jak dorośniesz to być może Ci to przejdzie, aczkolwiek nie jest trudno znaleĂ
Âşć na necie sposoby na przezwyciężenie nieśmiałości, która mają związek m.in ze zwiększeniem własnej samooceny, może masz ochote na cyber-terapię, aby zniwelować Twoje kompleksy niższości i nieśmiałości ?
Pozdrawiam Szanowny Pokemonie.
P.s Zwierzak dobry tekst
P.s Pokemonie przeczytaj tekst Zwierzaka - tam nie ma cioci, tylko jest "ciota".