Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 01:00:14
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:07:12 

Wpadnij do Milicza, zes gadal ze to miasto zlodzieji i oszustow to ci sie pewnie wrogow nazbieralo :)

Shranz napisał(a):
hehe uwoierz ze przed tym bys dostal z kilka bomb na twarz

jesli o mnie chodzi, to watpie czy byś mnie drasnol tym swoim....yyyy....low-em
parkour rlz

3dfx, moze pogadaj z liderem bloodline, wytlumacz mu jestem nowym userem.
Mysle ze pomoze

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:07:32 

Pochwały: 4
jeden strzał kranikiem po zębkach i by ci się odechciało low kickować ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:09:46 

Pochwały: 14
A ja mam biceps 45cm trenuje wioslarstwo, jak wale po zebach to moja mam robi potem cale protezy z porcelany i mamy kase.
(to sie nazywa rodzinny biznes)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:12:50 

Pochwały: 2
fajnieeeee

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:24:56 

Pochwały: 74
Shranz nie badz smieszny :) myslisz ze ty jeden cos trenujesz ? Naprawde uwazasz ze trenujac kick boxing zownujesz kazdego ? moze naprutego angola w pubie tak :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:25:15 

WriTer napisał(a):
jesli o mnie chodzi, to watpie czy byś mnie drasnol tym swoim....yyyy....low-em
parkour rlz

Zanim bys sie ruszyl z miejsca partyzant na twarz xD
Ja widzialem jak bijesz sie w tej durnej grze, to na reala pewnie nie wiele lepiej :lol2:

http://www.knightonlineworld.pl/forum/v ... 21#3433121

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:33:53 

a ja mam biceps 36 cm nie za duzo sily :):):)):): paca koks :D

ty dziecko bez przyszlosci :) lowem kazdego trafisz jak bys nie wiedzial :D tak na przyszlosc jak ktos by cie przez przypadek chcial tak kopnac to podnies kolano do gory mniej bedzie bolalo :) i nie bede jezdzil przez pol polski zeby z kims sie posparowac jezeli chcesz to ty do slupska przyjedz dostaniesz kask rekawice szczenke jezeli umiesz kopac to dotego dostaniesz ochraniacze na piszczel ale szczerze to one malo co daja a nawet lekko ruch krepuja;/ ...i wtedy mozemy sie pobawic to jest wkoncu sport ale brutalny :)

jezeli ktos umie kopnac to ten cios wchodzi w 90 % na noge
I zalezy tylko jak mocno bedzie bolalo czy podniesiesz kolano czy nie
Oczywisie obydwie stro odczuja taki cios tylko ten co ma juz wytrenowany piszczel nie odczuje tego tak jak ten co wylapal

duzo osob sie smieje z tego uderzenia kady a tam hamulca na twarz ale jak juz dostali to sie przekonuja do tego ze to jest jedna z najlepszych technik

dobrze wyszkolony kick boxer to maszynka do zabijania mi jeszcze duzo do tego brakuje ale bede sie staral cwiczyc az do skutku :) jak wbije 80 lvl w Kb to dam znac :D

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:38:27 

Shranz napisał(a):
jak wbije 80 lvl w Kb to dam znac

i powiesz jak dziala skill oke ? ;D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:40:36 

Pochwały: 3
Myślę Sranz że ksywa lolek w internetowym tego słowa znaczeniu pasuje do Ciebie ... Wyzywasz ludzi że sę dziećmi(bo ohhh sę od Ciebie pare lat mlodsi !! nie może być!!) a sam rzucasz tu jakieś puste zaczepki. Jak tak spieszno Ci do pouczania mlodziezy vel dzieci, to idz sobie pod obojetnie jakę szkole, w godzinach porannych :)I tam na realu ustawiaj sie na ustawki ;] Bo rzucac puste słowa na forum potrawi kazdy, ja ty czy nawet 5-letnie dziecko. I sadze ze nie ja (tak sie sklada ze mam teraz 17 lat) mysle ze pozjadalem wszelkie rozumy, lecz ty o przedojrzaly czlowieku O.o. Myslisz ze jak trenujesz jakis sport to jestem masta xD Co drugi malolat na ulicy rozwial by te twoje przekonania w 3 min no moze 5 ;
kapral_pl napisał(a):
ote="kapral_pl"]
Rotfl napisał(a):
Jak chcesz się odcięć od złodzieja musisz zmienic nick ...

ale przeciez teraz tam gra uczciwa osoba to co do niego macie ?
on narobil syffu ? on ma za to teraz cierpiec ? on ma ponosic konsekwencje ?
on ma za wszystko CZEGO NIE ZROBIL placic ?
jak ci/wam sie nie podoba nowy nick 3dfx'a to zrobcie zrzute i kupcie mu CNS albo sie odpi...dolcie i zapomnijcie o nim, nie czepiajcie sie go i idzcie w hu !
dlaczego on ma cierpiec jak jedyna rzecza ktora zrobil jest to ze zakupil ten char !?

... jak nierozumisz o czym napisałem to sry ... opinia o tej postaci poszla w swiat jak sam trzyfx zaznaczyl. Tego nie da sie odwrocic nawet jakby ktos chcial.

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:47:23 

Rotfl napisał(a):
Myślę Sranz że ksywa lolek w internetowym tego słowa znaczeniu pasuje do Ciebie ... Wyzywasz ludzi że sę dziećmi(bo ohhh sę od Ciebie pare lat mlodsi !! nie może być!!) a sam rzucasz tu jakieś puste zaczepki. Jak tak spieszno Ci do pouczania mlodziezy vel dzieci, to idz sobie pod obojetnie jakę szkole, w godzinach porannych :)I tam na realu ustawiaj sie na ustawki ;] Bo rzucac puste słowa na forum potrawi kazdy, ja ty czy nawet 5-letnie dziecko. I sadze ze nie ja (tak sie sklada ze mam teraz 17 lat) mysle ze pozjadalem wszelkie rozumy, lecz ty o przedojrzaly czlowieku O.o. Myslisz ze jak trenujesz jakis sport to jestem masta xD Co drugi malolat na ulicy rozwial by te twoje przekonania w 3 min no moze 5 ;[ Smutne ale prawdziwe

czytales wszystkie posty czy tylko moj ??

jak narazie to dostalem sam same zaproszenia

nikomu wyzwan pierwszy nie rzucilem czytaj ze zrozumieniem :)
napisalem wyraznie ze wpier... sie kazdemu czasem przydaje nie ze ostre pobicie ale dostac po gebie to czasem nie zaszkodzi :) dlatego ja preferuje spotry walki teraz rozumiesz uczy to hardosci ciala i umyslu

narazie to ja dostalem 2 zaproszenia do wawy i milcza :) z ktorych napewno nie skorzystam bo mi sie nie chce i mam swoj rozum :)

ja co najwyzej moge na ring zaprosic bo nie preferuje walk ulicznych pozniej same problemy i ciaganie po prokuratorach
I osoba ktora nie wierzy w to co mowilem na temat KB niech pooglada na youtube jakies filmiki z treningow jak dzieciaki 13-15 letnie potrafia sie bic a co dopiero starsza osoba

:)

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:47:27 

Rotfl napisał(a):
Tego nie da sie odwrocic nawet jakby ktos chcial.

z takim podejsciem napewno nie -.-

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:47:50 

Pochwały: 4
heh czemu ja sie tak bulwersuje nie ? przeciez to nie wszyscy mowia ze jestem oszustem o nie :D ale wy jestescie glupi i naiwni :) nastepny dowod na to ze macie popierdolencow w ally :)
Obrazek
bta jak chcecie to moge sie stac tym scamerem :) oszustem :) hakerem :) co to za problem bo chyba latwiej mi bedzie sie nauczyc hakowac niz przekonac dzieci youtuba ze teraz nowa postac gra wulfem :) ale jak sie naucze hakowac to biada wam :rotfl:

[ Dodano: 2007-10-09, 18:50 ]
uhahaha a to dobre tego nie da sie odwrocic :D pewnie z eis enie da jak w dalszym ciagu kazdy gada jaki to ze mnie przebrzydly scamer :lol2: :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:53:20 

stary sraj to... im nie wytlumaczysz, po prostu powiedz " to chodz vs " i wiecej nie zafura ;P

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 18:53:36 

Shranz, sam pierwszy powiedziales ze Zwierzakowi przydałby sie porzadny wpierdol lub cos w tym stylu(nie chce mi sie szukac i cytowac) ja to zrozumialem jednoznacznie, jezeli zle to zwracam honor. Co do walk ulicznych wiadomo jak jest ale caly wlasnei w tym jest urok.

Kapral, c&uja wiesz jakie jest podejscie i na tym skonczmy nasza rozmowe

trzydfxm, co do tego goscia akurat to nei zwracaj na niego uwagi ... jemu trudno jest ruszyc rozumem wobec wspolgraczy z ally a co dopiero wobec obcej osoby .. ( o ile on jakis rozum ma ... )

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-10-09 19:00:49 

trzydfx napisał(a):

dobre :D parodia w **** ... mozecie sobie oszczedzic bluzgania koncze z tym gownem z tym ze teraz wiem z kim mam do czynienia na forum :) pacany idioci i tyle

Wypraszam sobie tych idiotow 3D :D
Pacana moze mamy i jednego ale nei trzeba wytykac ''palcami'' :) pozdro 600 ^^
i dokladnie... oszczedzcie sobie tego bluzgania!

Dax napisał(a):
ej ej sa jakies argumenty juz w tym topicu czy tylko blotko lata to w ta czy w tamta?

no wlasnie...?

ogolnie czytajac niektore wypowiedzi zastanawiam sie czy ja na prawde jestem przecietnym 16'latkiem...? bo az mnie razi glupota niektorych ludzi... :/
Lolek dobrze tutaj napisal:
Shranz napisał(a):
zastanow sie co piszesz

ale ja pozwole sobie to troche zmienic i powiem...
... zastanowcie sie co piszecie o_O

Shranz napisał(a):
hahaha :D 3dfx wez to sprzedaj i dawaj spowrotem na xinka

i chyba tutaj jest najwiecej racji, glupoty glupota nie zwalczysz wiec niech madrzejszy ustapi... wspolczuje Ci 3D ze tak Cie traktuja... Ludzie.. przeciez to TYLKO NICK?!?!
jesli dostalibyscie passy na ''0'' to tez uznali byscie sie za ''best sina'' w KO?! ehh....
przepraszam ze mowie jak do ogolu ale Ci ktorzy powinni wiedziec do kogo mowie zalapia o co mi chodzilo...

Rotfl napisał(a):
opinia o tej postaci poszla w swiat jak sam trzyfx zaznaczyl. Tego nie da sie odwrocic nawet jakby ktos chcial.

a szkoda :(

trzydfx napisał(a):
stac tym scamerem :) oszustem :) hakerem :) co to za problem bo chyba latwiej mi bedzie sie nauczyc hakowac niz przekonac dzieci youtuba ze teraz nowa postac gra wulfem :) ale jak sie naucze hakowac to biada wam :rotfl:

to ja uciekam bo dostane jeszcze odlamkiem jakims :)

moze i Wulf zrobil taka chamowe... ale czy takie flame'y pomoga? szczegolnie flame'y na 3D?!?! nic juz tego nie zmieni... jestesmy TYLKO LUDZMI, pamietajcie o tym.. bo widze ze kilka osob juz sie zapomina...

make love not war :<
<3 all

Ostatnio edytowano 2007-10-09 19:05:35 przez Yoshi6, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna strona