Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 18:48:21
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:02:22 

Pochwały: 60
Bo każdy wie że magician_PL aka Sebastian z Krakowa z takim nr GG 1655961 jest złodziejem.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:23:52 

Cat^ napisał(a):
Bo każdy wie że magician_PL aka Sebastian z Krakowa z takim nr GG 1655961 jest złodziejem.

Mniejsza o to , bo nie o to chodzi w tym temacie .

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:24:49 

Cat^ napisał(a):
Właśnie o to mi chodzi, że po 4 latach gry( 1 sierpnia minęło z małymi przerwami) na USKO(rok przed na MYKO) np. ja doszedłem do takich itemów co nawet na privie ludzie z takimi latają(+3 uniki) a do tego mam wyuczonego skila(bo z 3 postaci którymi grałem - BP/Int/Asek - nauczyłem sie grać na wysokim poziomie - no nie takim jak Asta, ale jednak)

A taki ktoś jak już pisałem idzie na priva i myśli, że jest super bo mu z worma leci rap+8 i już umie wszystko to nie mam pytań.

A jeszcze jak mi tu coś próbuje udowadniać ze znajomością klanów na Aresie typu Deusy(chwalenie mode on - 2 byłych dorosłych graczy tego zacnego klanu - 40+ lat - było założycielami DontAsk - chwalenie mode off), a nie wie kto to Nealia to już mnie wstrząsa.

Disho napisał(a):
...a nie mówiąc już jaką legendą byli deusi i inferno . Tak się tu składa ,że filmiiki są robione przez czołowych graczy tych owych klanów , można nawet pokusić sięspokojnie o opinie najlpeszych graczy w swojej klasie w tamtych klanach ....

...Ponadto niewiem jakim wyznacznikiem skilla są osobe takie jak Nealia , Araque itd ....

Edit/ znalazłem odpowiedź na powyższe http://www.youtube.com/watch?v=ByH6VRwpLP8 Nealia - DM

Jak Zwierz@k napisał, zróbcie/nakręćcie coś nowatorskiego(co będzie trudne) i ponownie ocenimy.

PS. obejrzyj sobie ten filmik z przed 2 lat Serwer Usko-Beramus http://www.youtube.com/watch?v=O75DIuRcTDk (zawsze lubie sie nim chwalić mimo iż jestem tylko w pierwszej akcji i w którejś tam) jak np. we 2 jedziemy 7 osobowe party(fakt pod koniec zlamiłem, ale większość wie(noob sie zawsze tłumaczy :d) że miałem wtedy problemy z kompem/łączem i nie gralem swoim skill barem i padlem pod koniec akcji (ale tylko nooby nie pokazują porażek) :D

Wy wszyscy tacy biedni, macie w ogole gorsze itemy i tak dalej, tylko jakims cudem wojke z tego filmiku na czapie dd tankuje 3 wojow i ich zabija:D haha nie mowiac ze wojak wyzyna noobow bez scrolli na dwa chity, i meczy bepeka na duffie z round shieldem przez pierwsza minute filmiku chociaz tamten po 3 szotach sie jara, prosze cie ale jesli to na tobie robi wrazenie, to tak samo chyba sie jarasz filmikami 000:) dodajc jeszcze ze na pk koles robi s-combo momentami. Widocznie na tym pathosie ludzie czekaja na zgon.

Ten niby pr0 pbek z jakiegos zadupia:) ciekawe czy slyszal o czyms takim jak zmiana broni na tarcze, ponownie wracam do podpunktu pierwszego, koles z II na malicie tankuje 3-5 melasow, juz widze jakie on ma biedne rzeczy:) i w ogole tamci to +9/+3 all. Szkoda mi was, na sexy taki low skill bpek spada w 2-3 shotach, bo zanim w ogole by mu przyszlo do glowy ze w sumie tarcza daje duzo, to juz by klikal press-ok:D Ale co tam, twardo stoim w przekonaniu jak to mroczny powiedzial "cudzego nie znamy, swoje przechwalamy"
Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, czy ten sin chociaz raz mu dal minora, bo jakos trudno mi bylo zauwazyc, widocznie zabardzo byl skupiony skladaniem wojakow z o niebo lepszymi iteatmi na thrusta i spieka:)

Do ciebie fanie One pieca, wlazles na sekunde do sexyko, zobaczyles jak nasza trójka, bo ja mroku i kratos tankowalismy 2 party(po czym i tak kratos spadl, bo drugi priest nie mogl nas znalezc). Gdybys nie wiedzial, to wlasnie na tym polega gra na sexyko, zeby zajebac jak najszybciej support maga(zaznaczajc ze tpuje on pristow, slowuje caly team i jeszcze stunuje, ale co takie zer0 z adreamu moze wiedziec o pk na full skillach? nawet nie wiedziales jak dziala CP, zdziwiles sie ze nie dziala bo "nie mam wiecej ap"hahaha), ale widocznie przyzwyczailes sie ze wszystko spada na dwa skille(+ zero team playu z twojej strony, odrazu wywachalem ze jestes nic nieznaczacym graczem, wkoncu sie prosiles o pk pol dnia) i tak szybko wyszedles jak wlazles na sexyko.

Zreszta, ja gralem na USKO , wiec mam porowanine, z czystem sumieniem mowie ze USKO to tylko przedsionek pk, ale oczywiscie kazdy wie wiecej i jest madrzejszy - mimo tego muminki ida na farm server, a osoby dla ktorych liczy sie pk, pojda na server gdzie tylko owe pk jest.

Jeszcze do barasa, jestes za glupi zeby w ogole grac na sexyko:) mozesz tam tylko oddawac npki do czego serdecznie zachecam razem z swa zacna ekipa, z tego co pamietam to chyba srednia wieku macie 5-13, istny szok, wchodze na ventrilo i jak by 5 MM-ow siedzialo i debatowalo. Juz nie pamietam co tam wypociles na poprzedniej stronie, ale nic to madrego nie bylo wiec nawet nie warto sie do tego ustosunkowywac.

Ostatnio edytowano 2010-08-09 15:29:40 przez Disho, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:25:51 

Pochwały: 2
Oj mroko zaskoczyles mnie, nazywasz mnie odrzutem? Ktory jeszcze zacznie tutaj od wyzwisk a sam nie zamknie mordy i nie popatrzy na siebie ze jest tylko zwyklym wyrzutkiem przed kompem? Szanowalem cie bo wiedzialem jak dobrze grasz ale teraz ty i twoja ekipa zaczynacie mi grac na nerwach, wierz mi, jesli bylibyscie dobrzy, nawet bym wam nie zwracal uwagi, ba nawet bym was chwalil, ale cenie sobie skromnosc a nie takich pyskatych ludzi pokroju disha ktorzy przychodza i mowia ze sa najlepsi, widzialem wielu najlepszych warkow, kazdy z nich byl najlepszy i co? Pamietaj, nigdy nie mow, ze jestes najlepszy bo zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie lepszy od ciebie... Wiele osob ktore graja ze mna na cw moga potwierdzic ze ogarniam aska jak malo kto na tym servie i gdyby nie to ze mam itemy jakie mam to prawdopodobnie (podkreslam PRAWDOPODOBNIE) zabilbym wiekszosc na tym servie. I co lyso teraz? Skoro mroko znalazles az tyle bledow w tym filmie ary i asty to powiedz chociaz 5 z nich (bo chyba wiecej palcow u rak nie masz oO). Czekam.

[ Dodano: 9 Sie 2010, 2010 15:30 ]
Disho napisał(a):
Do ciebie fanie One pieca, wlazles na sekunde do sexyko, zobaczyles jak nasza trójka, bo ja mroku i kratos tankowalismy 2 party(po czym i tak kratos spadl, bo drugi priest nie mogl nas znalezc).

Wiesz co teraz pokazales? Sam ktos tu mowil ze jest niski poziom na c-w. A teraz pokazales jaki niski poziom jest na sexyko. Nie dziwie sie ze nikt tam nie moze takiego disha polozyc skoro 3 osoby tankuja 2 party (zaznaczam na takich samych itemach). Graty dla nich, pozdrowcie ich odemnie xD

[ Dodano: 9 Sie 2010, 2010 15:32 ]
No widzisz ja moge oddawac npki na sexy a ty mozesz oddawac npki na cw ;]

[ Dodano: 9 Sie 2010, 2010 15:34 ]
Ty majac 5 lat mowiles jeszcze Kali pic Kali jesc :P Jesli mowisz o sredniej wieku swojego clanu to widze ze nie za wysoka masz te srednia, pewnie ty tam leaderujesz na poczatku tabeli jako najmlodszy :P

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:39:50 

Jeszcze brakuje tylko by powiedział że regiss(jeden z liderów MM - bo o nich napomknął) nie umie grać, to wtedy komentarz bedzie zbędny.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:40:58 

Lol to chyba proste ze disho jest lepszy od regissa co nie? :P

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:42:15 

Pochwały: 1
... disho skończ pierdolić ... Najlepsi nie jesteście napewno i to każdy wie oprócz was jak widać ... Jesteście jak trustu i jego " ekipa z cw " . Oni są najlepsi i kazdego ownią chociaż każdy mu mówi , że jest noobem a w dcz pomimo jego uber itemów bo on jak to mówi : osiągnął coś na USKO to spływa od każdego nooba -.- To jest tak samo z wami ... Wy mówicie , że jestescie najlepsi na SexyKO , gdzie grają same zera turasy , magami którzy spływają na 3 hity -.-
Skoro jesteś najlepszy to zrób movie jak składasz na vs top5 servera k? ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:45:45 

Ja tam nie mówie że jestem najlepszy(bo nie jestem) ale ogarniam grę danymi profesjami(bo osiągnąłem uważam dużo na USKO), a na Pathosie po za Positive, Ani, Sg, Gangsta, Beg4Mercy etc angielsko-polskimi klanami to reszte jechaliśmy jak chcieliśmy, takie jest moje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:46:18 

Cat^ napisał(a):
Jeszcze brakuje tylko by powiedział że regiss(jeden z liderów MM - bo o nich napomknął) nie umie grać, to wtedy komentarz bedzie zbędny.

Wy wyjadacze-napinacze nie wiecie kto to jest MM? Moze troche logiki uzyj, bo przechwalanie sie nie zwalnia z myslenia.

Luffy napisał(a):
... disho skończ pierdolić ... Najlepsi nie jesteście napewno i to każdy wie oprócz was jak widać ... Jesteście jak trustu i jego " ekipa z cw " . Oni są najlepsi i kazdego ownią chociaż każdy mu mówi , że jest noobem a w dcz pomimo jego uber itemów bo on jak to mówi : osiągnął coś na USKO to spływa od każdego nooba -.- To jest tak samo z wami ... Wy mówicie , że jestescie najlepsi na SexyKO , gdzie grają same zera turasy , magami którzy spływają na 3 hity -.-
Skoro jesteś najlepszy to zrób movie jak składasz na vs top5 servera k? ;d

CP-kowcze ktory zwieksza ap:D Ponownie smiech z twojej persony, to ze ktos ma 1m npkow, tak zwany "top 5" znaczy ze jest dobrym graczem? mhm , no jak tak sie upierasz to moge tych 2 falconow i 3 h scisnac z zamknietymi oczami:) Ale jeszcze zeby cos wytlumacvzyc, chociaz i tak wydaje sie to byc znikome gdyz w twojej wypowiedzi trudno jaka kolwiek logike czy tez skladnie znalezc. Wlasnie jade na vsach na obecnym filmiku the best of the best z servera;) na drugim parcie wkladam cala reszte, czyli jakis 7-8 wojakow ktorzy sa uwazani jako najlepsi na sexyko. Tutaj ciekawe czy maga bys tureckiego zabil, tymbardziej na 3 hity:) chciualbym zauwazyc ze tu mag na full dufie dluzej sie trzyma niz owe koksy z filmiku "legendarnego" bpka, gdzie napomne - thurst i spike wojak.

Ostatnio edytowano 2010-08-09 15:58:57 przez Disho, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:48:34 

Raczej co to bylo MM a nie kto... I tak wogole kto tu sie przechwala?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:49:10 

Disho napisał(a):
Cat^ napisał(a):

Wy wyjadacze-napinacze nie wiecie kto to jest MM? Moze troche logiki uzyj, bo przechwalanie sie nie zwalnia z myslenia.

mnie tylko kojarzy sie MementoMori ? nic innego z CW nie pamiętam

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:49:45 

Krótka piłka z moje strony do wszystkich tych "skill-owców"(tyczy się to Cat i barasa i ich ekip hyhy:)).Jak macie jaja to Åšciągnięcie sexyko i nie będziecie szukać wymówek typu,że mi się nie chce.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:52:21 

Allucard napisał(a):
Krótka piłka z moje strony do wszystkich tych "skill-owców"(tyczy się to Cat i barasa i ich ekip hyhy:)).Jak macie jaja to Åšciągnięcie sexyko i nie będziecie szukać wymówek typu,że mi się nie chce.

a ja po raz kolejny squotuje to co chyba najrozumniejsza osoba na tym forum napisała

Cytuj:
Nie zgadzasz się z krytyką? To ją olej jeśli jest niesłuszna, ale wyzywanie wszystkich na arene, żeby im udowodnić, że gówno wiedzą, bo ty i tak jesteś najlepszy, to dziecinada...

Ja wciąż się trzymam tylko tej gry warka nic więcej, asek dobrze gra, a jak to stary Asta co "wojował" askiem na pathosie to chwała mu że sie w końcu nauczył tym grać.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 15:59:39 

ale ty baras jest głupi mi chodzi o to byś pokazał swój skill a na sexy wszyscy mają równe itemy.Chyba,że wolisz żeby wszyscy wołali zamiast jaka lama to jaki baras hyhyhy:)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-09 16:02:09 

No wiesz na cw kazdy wie ze jestem "najlepszy" a Allucarda jakiegos to nikt nie zna i predzej ciebie beda nazywali ciota nizeli mnie :P Pozdro, nie uda ci sie mnie zlamac ;p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona