Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 22:17:41
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 261 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 17:35:20 

Pochwały: 3
Zwierz@K napisał(a):
Brną dalej w swoją głupotę, po czym wybuchają gniewem i nie pozostaje im nic innego, niż same wyzwiska

Polecam przeczytać ten temat na chłodno raz jeszcze.
Bawisz się w jakieś przepychanki z Gomezem i jeszcze jakimś tak innym człowiekiem, próbując "zabłysnąć" na równi z nimi. To, że robisz to, używając innych słów, bardziej... kulturalnych czy inteligentnych, nie wyłącza Cię z grupy ludzi, którzy "brną dalej w swoją głupotę, po czym wybuchają gniewem i nie pozostaje im nic innego, niż same wyzwiska".

Chociaż z tą inteligencją to trochę przesadziłem. Często rzucasz takimi tekstami, a Twoje riposty są tak wysokich lotów, że poważnie zastanawiam się, czy ktoś przypadkiem nie robi tu wszystkich w chooya, mówiąc, że ma ponad 20 lat.

I naprawdę, powtarzanie w kółko tekstów typu "Kolejny skrzywdzony user", "moje posty nadają waszemu życiu sens, dlatego mi odpisujecie" robi się coraz mniej zabawne, za to staje się żałosne.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:03:04 

Pochwały: 74
Powiedział Ramgej, który poza kserowaniem moich tekstów nic więcej nie potrafi. <3

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:13:44 

I to jest właśnie to, o czym mówiłem <3.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:18:22 

Cat^ napisał(a):
To powinniśmy zmienić nazwe na ÅšwiatRycerzyWSieci.PL

nie wiem czy dobrze Online przetłumaczyłem*

jedyna fajna rzecz w calym tym flame :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:23:15 

Ramsey napisał(a):

ty też się chłopcze nadajesz ;d jesteś siebie wart ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:38:51 

Ramsey napisał(a):

Wez ... skończ koleś bo to jest ... żal.pl siedzis tylkoi napierdalasz przed tym kompem wez wyjdz na dwur troche ... bo juz na prawde wszyscy maja beke z ciebie tutaj ja i ziomki tylko sie kurrrwa ahahahaha beka ja pierdole jaki ty niedojebany jestes bedziesz mi tu frajerze podskakiwal a w realu to ... bys sie obsral pewnie jednostżalowiec. ciekawe czy bys taki kozak byl jak teraz jak bym cie dojechal lamusie siedzis tu caly dzien grubasie pierdolony i co? i ... jajco bo i tak wszyscy maja z ciebie beke i wbijaja ... w ciebie bo wiedza ze ... byles i jestes i zawze ... bedziesz cioto!!!!!!!11111 wez wypierdalaj wogule bo juz serio mam ochote ci zajebac za ten twoj ... ryj policyjny ty szmato jebana!

@Roamsey
Taką biedę intelektualną prezentuje większość moich antagonistów drogi Ramsey'u. Więc z łaski swojej mnie do nich nie porównuj, bo to inna liga. Być może i ja i oni pitolimy bzdury, ale właśnie styl w jakim to robimy, te drobne niuanse i detale odróżniają mnie od reszty hołoty. To jest Flame Forum przyjacielu, nie spodziewaj się rozpraw o fizyce kwantowej przy użyciu wysublimowanych środków stylistycznych oraz opisów godnych Orzeszkowej. Ostatni sensowny flame miałem z Elą, więc było to dobre kilka lat temu. Nic na to nie poradzę, że zawsze znajdzie się kretyn, który będzie się chciał spróbować. Jak cię to nudzi czy też niesmaczy, to nie czytaj- prosta i jakże sensowna zasada. Ja na przykład nie lubię "Ani z Zielonego Wzgórza"- matko, jak ja się wynudziłem przy tej książce! Dzięki temu wiem, że już więcej jej do ręki nie wezmę. Skoro w twoim mniemaniu nie mam już nic nowego do zaoferowania, że znasz mnie na wylot a moje teksty na pamięć, to zaoszczędź sobie fatygi i nie czytaj ;) Nikt nikogo tu do niczego nie zmusza. Ale sam zobacz, że moi "fani" nie mają już własnej woli, bo jednak wciąż tu wchodzą i wciąż mnie "cisną". Normalny człowiek po razie czy dwóch by się znudził, nie uważasz? Ale nie oni! Więc już wiesz co mam na myśli, mówiąc o dalszym brnięciu. Nie przepuszczą żadnej okazji, żeby o mnie nie wspomnieć, tak jak Gomez. Wiesz już więc termin: "kolejny skrzywdzony user". Bo tak to po prostu wygląda. Znajdzie się godny przeciwnik- będzie flame na poziomie. Wypowie się Gomez- intelektualna bieda. Takie są realia przyjacielu, czy ci się to podoba czy nie. Niby każdy z nich ci potem powie, że to dla beki, że są tacy zdystansowani, że mają to w dupie bla bla bla- ale spójrz na nich- to jest nałóg, a flame ze mną to ich narkotyk, kolejna dawka jadu i nienawiści, bez której nie mogą już żyć. Być może jak się wyżyją tutaj, to są potem spokojniejsi na co dzień, w swoim idealnym realnym życiu, pełnym przyjaciół i dobrze kończących się przygód, czego im szczerze życzę.

Z wyrazami szacunku,

King of the Hill a.k.a Zwierz@K

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:46:32 

Pochwały: 127
Zwierz@K napisał(a):
jednostżalowiec.
pisze się jednoszczałowiec, ewentualnie 1szczałowiec

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:47:31 

Pochwały: 16
Fajnie tu, serio :)

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:47:32 

oj chory człowieku myślisz, że ja nie mam innych zajęć niż szpanowanie na forum ?? :D

wole krótko treściwie i na temat

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:53:09 

Gomez napisał(a):
oj chory człowieku myślisz, że ja nie mam innych zajęć niż szpanowanie na forum ?? :D

Po twojej ciągłej obecności tutaj można jednoznacznie wywnioskować, że nie, nie masz innych zajęć niż próba zaistnienia na Forum.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:58:31 

Pochwały: 11
Tacy wszyscy mądrzy a żaden nie ustąpi. :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 18:59:59 

Pochwały: 1
Zwierz@K napisał(a):
Gomez napisał(a):

Po twojej ciągłej obecności tutaj można jednoznacznie wywnioskować, że nie, nie masz innych zajęć niż próba zaistnienia na Forum.

Mowi to koles ktory siedzi tu tylko po to zeby sprawdzic czy aby ktos nie odpisal na jego wypociny. Napisze to tylko raz Jestes nic nie znaczacym internetowym smieciuchem zadumanym w sobie zerowcu i nie mam zamiaru scierac klawiatury juz wiecej tylko po to zeby skrzywdzony przez los cipek mogl poudawac wielkiego hejtera na jakims zjebbanym forum najlepiej zaloz jakis blog na youtube czy innym scierwie i nagrywaj filmiki jaki to jestes wielki z twoich bitew na forum tylko nie pokazuj twarzy bo popsujesz cala zabawe. To by bylo na tyle ah i bym zapomnial Chuuj wam na japy internetowe szczekacze

Ostatnio edytowano 2011-01-20 19:05:12 przez Jumper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 19:00:35 

Pochwały: 16
TrustU napisał(a):
Tacy wszyscy mądrzy a żaden nie ustąpi. :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

A po co ? O_o
Zle Ci? Przynajmniej ciekawie jest.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 19:02:46 

Zwierzak,
te drobne różnice tak naprawdę wiele nie zmieniają. Jak sam napisałeś, normalny człowiek znudziłby się po kilku próbach. Ty toczysz te bezowocne dyskusje od kilku lat. Bawi Cię to? Czujesz się lepszy po takiej przepychance? Chcesz coś komuś udowodnić? Jeśli tak, to mam dla Ciebie złą wiadomość... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2011-01-20 19:28:12 

TrustU napisał(a):

Stanowczo się sprzeciwiam zasadzie: "głupszym się ustępuje".

Ramsey napisał(a):
Zwierzak,
te drobne różnice tak naprawdę wiele nie zmieniają. Jak sam napisałeś, normalny człowiek znudziłby się po kilku próbach. Ty toczysz te bezowocne dyskusje od kilku lat. Bawi Cię to? Czujesz się lepszy po takiej przepychance? Chcesz coś komuś udowodnić? Jeśli tak, to mam dla Ciebie złą wiadomość... :twisted:

Nie zrozumiałeś. Normalny człowiek w opozycji do mnie by sobie już dawno dał spokój. Najwidoczniej moi antagoniści nie są normalni. Å»eby ci to zobrazować odpowiednio, to flame ze mną jest niczym próba zdobycia szczytu najwyższej góry- wielu próbowało, ale jak dotąd nikt nie podołał. Normalny człowiek po kilku próbach daje sobie spokój, uznając to za niewykonalne, bądź zbyt niebezpieczne. Jednak zawsze znajdzie się kilku takich, dla których ta góra staje się obsesją i zrobią wszystko, by zdobyć szczyt. To ich paranoja. Ja tu nikomu niczego nie udowadniam, po prostu tu jestem, niczym wspomniana wcześniej niezdobyta góra.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 261 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Następna strona