Właczylem opcje automatycznego tłumaczenia na polski i Efekty oto; D
Temat o najlepszym archerze na C-W: D
jest Ă
Âucznik z Legacy jesli nie im Ă
Âşle .. Myślę, że Jego nazwisko jest Lub Robinhood niektorĂŠ rzeczy tak ..
Jego widzialam Panstw i dostal dość wysoki ap i def .. ALE idk co swoje Umiejętności .. Gdyby jednak grać tak, Jakby powiedzieć, jest że, w najlepszy chyba jest
Lol nice comeback, myślałem u przestał być douche, ale wygląda jak ja się myliłem.
anyway biegów> i umiejętność odgadnięcia.
ok so u uznała, komentarz Ă
Âťe mój pokład drabina była przeciwna u..?
ur Boga paranoikiem
Powiedziałem, znam Ă
Âťe lol im nie tylko na losowe i dziecko zostało na c-west sensie zaczęła zrobiłem nowy znak i Może się polepszyć wtedy McCool i havnnt vs widzialam Ă
Âťadnych łuczników
Nigdy nie udało się nawet pked againts mnie rofl. Mam swój styl gry i złego let u know, I do GORE partii prysznicem Lub. Jesli ja nie zrobił wouldnt i próbować uzyskać więcej AC na mnie będę atm? Jesli już jesteśmy przy podejmowaniu zabawy Każdego stylu Innych gram mĂÂćgl powiedzieć o "Funny how arrow prysznic spamowania Ă
Âucznik myśli, dobre jest że" Ale nie mogę, ponieważ jest mnóstwo rzeczy do zrobienia Ă
Âucznik. Jej nie chodzi o spamowanie ciemne strzałki Lub prokurator prysznicem Lub riotes zabijania w c2 jest dobry Ă
Âucznik oznacza wspieranie swojej partii w Whatever U Sposób. Zapytaj clannies mój, zawsze moja utwardzania w CSW, minoring kogoś tankowaniu, styxing kapłanów, jesteśmy Jesli toczenia drugiej strony, ja tam coraz pwning ludzi zbyt spowolnić Lub dziesięć pan działa * cough *
Lubię grać łucznikiem albo i nie byłby jeden, i baw się dobrze grając w moim stylu, Więc płomień coś więcej, whats the point? Nikt nie gra tak samo, albo ta gra byloby dobrze bawić?
Bieg? używał skalowane skóry?
Powłoki chityny używa 8 / 15 exept 9 / 19 pouldron. i żelaza łuk 11 Odrodzenia, jesli ja go znam prawo ma sume chorych niepowtarzalnych górze znajduje się obok sinins.
razor rujnuje dla rep orków łuczników lol teraz
Tak ostatnio I JUST CANT być jedno z pk na c1. Grupowe is awesome ... nawet jesli u wanna vs i uciec do miejsca samodzielnego, cała grupa Będzie ścigać, a takze u Wszystkich z nich nie wraca w Tym Czasie samym.
tbh pking prawie niemożliwe jest indywidualnie przez większość czasu nawet na c2 lol, tam dziesięć dżentelmenem klanu desertwolf i zawsze działa na jastrząb tak im w exp atm trybie oh, a takze u IDC, powiedzieć co ... u nic nie wiedzą o nieuczciwych klasy.
Rogue = / = wojownik, Gdy Są u zrozumie, że? to nie jest dcz. i cant zbiornika ponad 2 pan facetów na raz.
I dont zobaczyć miejsca, biorąc na pełnym strony Indywidualnie Często zbyt, stałaby Która u zbyt tchórza ... hmm, ktorĂŠ czynią z nas Wszystkich tchórzy
Kolejny temat o nazwie: "Nie MOĂ
ÂťNA naprawić głupi"; D
To prawda.
Spojrz na te deski.
It's just a morze troll-przynęta.
BRB. trolling trochę więcej
Zbudowany się immunitetu, kiedy Miałem 12 lat i nie zna jak kretyni, ktorĂŠ zamieszkują w tej grze.
Zgadzam brzytwa dowcip się WĂ
ÂASNOĂ
ĹĄĂâ
Good job on zawieszenie tej tłuszczu ooshie
Dobrze, Ă
Âťe tłuszcz ooshie ma imię
ßüžËćóçĹâšćËâçťâĂĽâşĹžĂ§Ââ??????
ć˿çťâuć˿ü¼½çťâèââèâÂŞĂŠâŚÂćüŨ游ćËÂĂżźĹĂŠâŹĹĄĂŠŁĹ˝ĂĽâĹMSNĂĽâĹIDKçťâüŨçްüŽŞçâŸć´ä¸ÂèżËć²ĄćĹâ°ĂżźËä¸ÂèżâĄĂżźĹćËâćĹ â˘Ă¨ÂľĹžćËÂ缨ć˿ÿźâ°ĂżźĹä½â ćËâä¸Âgonnaćŏ丝ʢËćĹ â˘Ă§ÂĽÂ¨Ăź
MASĂ
ÂO MAĂ
ĹĄLANE; D
Ostatnio edytowano 2009-09-10 21:44:08 przez crris9600, łącznie edytowano 3 razy
|