nie mówię że on jest oszustem tylko jego brat,
a tchórzem jesteś bo wiesz że masz brata oszusta i nic z tym nie robisz a on się na ciebie powołuje wbija na twoją postać pokazać że ma dostęp itd.
więc czytajcie ze zrozumieniem.
brat tchórz i złodziej (mogę opisać jak będę na czasie) a tchórz bo potem nie umiał napisać że mnie oszukał tylko ja głupi czekałem długo na kasę

ale wisi mi te kilkadziesiąt zł (tzn kasa w grze ale przeliczam na zł)
a ja od cb pusy chciałem tylko żebyś z bratem pogadał i powiedział mu że jest kuta.em i tchórzem a i mówię tylko że ty sobie tylko szkodzisz bo wiesz że brat sie na cb powołuje i nic.
a z tym adresem to nie bądź śmieszny ja nie z tych napinaczy którzy w internecie 150 na klatę biorą i szukają spiny i jadą pół polski żeby coś udowadniać haha.
dzięki za odp na moje pytanie czy nick tego pricha to jokero.

-- 1 kwi 2012, 2012 11:43 --
a i niektórzy mnie tu jakoś znają.
Gloria kupował ode mnie postać dostał pasy all i spłacał mnie i było ok.
Trustu łącznie około 3 razy kupował u mnie postać na raty (2 napewno) i miał spłacić i nie spłacił tylko chara oddawał czy coś takiego.
więc ja nie szukam oczerniania kogoś a ty pussy zluzuj troche bo ani cie złodziejem nie nazywam ani nie mówie ze ty mnie oszukales tylko twoj brat a ty tylko jak dla mnie tolerujesz jego zachowanie i napisałeś że mam cie nie mieszać hm no nie mieszam lepiej będę mieszał przypadkowych przechodniów na ulicy bo to ich brat mnie oszukał tak ?
haha gratuluje brata <brawo> !!

Ramsey napisał(a):
Za wycenę w stylu Coalitiona byłbym wdzięczny xP
NovaS napisał(a):
napisze cos w stylu Coalitiona
Ronin napisał(a):
Jak Coalition zrobi wycene to nie ma ch...we wsi