Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2020-01-23 13:22:42
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 15:58:05 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
a ja nie moge wejsc bo jak wpisuje ID i PW i daje ok to mi blad wyskakuje jakies We'ry sorry itp. Mi sie zdaje ze to cos z kontem wiec pomocy bo ja chce poexpic w KO :D (pisac na moje GG)

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 16:32:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8750
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
"Non-premium users are not allowed to login this time...." ??

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 16:50:10 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
Ja nie wiem co zrobic wiec piszcie na gg albo odpisujcie na forum-Plis!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 18:28:02 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
Ja sie Rejestrowalem ale jak chcialem wejsc to mi blad wyskakuje :<

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: :(
PostNapisane: 2008-04-27 18:33:21 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
Jak chcemsie zalogowac to mi blad wyskakuje :?:

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 18:46:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-06-30 13:57:01
Posty: 3190
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 4
łap warna za spam
podaj treść komunikatu to ktoś ci pomoże...

_________________
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Pokemony wróciły ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 19:04:36 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
"We're sorry , but you are currently logging in form a country different form the one in which you registred." to ten Błęd :F

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 19:10:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8750
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
ostatnio K2/G1 wprowdziło takie ograniczenie, że nie można się logować z innego kraju niż te, w którym jest założone konto.... załóż inne, albo pisz do nich ticketa...

i następnym razem do shoutboxa z takimi pytaniami...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-27 19:12:08 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
A czy ty mozesz mi zrobic konto? ??
:freak:

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-28 16:47:34 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-27 10:47:01
Posty: 7
Lokalizacja: Polska-Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
A Czy Ktoś mi Powie Jak Założyc Konto :?: :!:

_________________
^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-28 19:55:28 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-26 19:52:05
Posty: 5
Płeć: Nieokreślona
mam znowu dylamat mam 20 lvl jak co lvl świeci mi się ikonka w prawym dolnym rogu i po nacisnięciu k pojawia się tabela z czarami juz żaden czar mi nie dochodzi i jakies punktty rosnę mam ich z 20+ i nie wiem co z tym robić nigdzie sie nie da tego dodać ani nic proszę o odpowiedĽ :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-28 20:07:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-07-20 18:25:44
Posty: 1077
Lokalizacja: Z Polski!
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 29
Cytuj:
idziesz do [Grand Merchant] Kaishan i masz tam 2 opcje jedna to redistribut a druga (1st job bodajże) to właśnie ta którę masz wybrać (kosztuje to chyba 3k) i póĽniej klikasz K i tam dodajesz punkty

i dodajesz w co chcesz ..

_________________
Obrazekby Ksiadz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-28 20:08:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8750
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
http://www.knightonlineworld.pl/forum/v ... p?t=317991

czesc o skill pointach

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Zmieniać rodzaj broni czy nie ?
PostNapisane: 2008-08-14 07:20:14 
Offline

Dołączył(a): 2008-08-14 07:05:54
Posty: 1
Płeć: Nieokreślona
Siema.

W KOL gram dopiero od 2 dni (warrior) i mam jedno pytanie: czy wybrać sobie jeden rodzaj broni (cluby,axe itd.), czy można je zmieniać ? Pytam bo zauważyłem, że po jakimś czasie używania sworda podskoczył mi atak o 1 (miecz miał 9 ataku a postać 10). Potem walczyłem clubem i znowu wszystko wróciło do "normy"(13 i 13 ataku), ale po jakimś czasie znowu miałem o jeden więcej ataku niż wynikałoby to ze statów broni (13 broń i 14 postać).

Jeśli trzeba się na jakiś rodzaj zdecydować i się go trzymać, to który jest najlepszy dla attack warriora ?

@edit: dzięki za odpowiedĽ, szczególnie @peyo, bo dokładnie o takę mi chodziło :] , proszę autora tematu o punkcik dla niego :)
Pozdrawiam.


Ostatnio edytowano 2008-08-14 13:15:20 przez donpeyot, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-14 07:28:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-09-07 11:24:48
Posty: 5975
Lokalizacja: Stettin
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 60
Broń bedzie miała 175 atacku a ty bedziesz mógł mieć wtedy 2500 ataku i to tak wyględa, wiec próbuj dalej ;)

_________________
ObrazekObrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.031s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net