Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2020-05-26 04:55:31
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-20 15:01:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-05-21 20:29:21
Posty: 1617
Lokalizacja: Kętrzyn
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 21
po pierwsze rzeczy, po drugie $$ :)

_________________
" Nie moŻesz ćpać, jak chcesz być dealerem"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-20 16:48:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-09-07 11:24:48
Posty: 5976
Lokalizacja: Stettin
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 60
mając cały Inn w +1 rev i do każdego upa mieć tearsa to napewno ci wyjdzie wysoki up...;p ale tearsami tak naprawde warto od +5 rev jechać

_________________
ObrazekObrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 15:11:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-05-24 15:02:32
Posty: 561
Lokalizacja: WRz koło Tarnowa
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 3
ha a ja tam wole odrazu uzywac

http://www.youtube.com/watch?v=_uYdgwhYZW0

potem na +4 wyszlo i szybko na +5 chcialem ale burn :(

a tears nie wiem czy wogole cos daje, trina to sh!t, nigdy wiecej tego uzywal nie bede, z tearsami nie eksperymentowalem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 17:45:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009-05-21 20:29:21
Posty: 1617
Lokalizacja: Kętrzyn
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 21
na +5 wrzucić bez tearsa - szacun z mojej strony , do +4 jest łatwo, w miare...

_________________
" Nie moŻesz ćpać, jak chcesz być dealerem"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 18:53:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-11-18 19:19:58
Posty: 2950
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 67
zawsze jest tak samo trudno :D
na kazdym stopniu up reversem ma sie tyle samo %

_________________
Obrazek
junkykiller napisał(a):
i mean there are so much skilled of them like kangoos ....

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-21 21:35:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-09-03 19:12:35
Posty: 1547
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 20
Najlepiej jest coś spalić z tearsem, to następny item wychodzi prawie zawsze...

Ja bez tearsa zrobiłem w 2 minuty z +6 non rebirth na +4 rebirth ron's staff i oasis staff , oba zjarane na +5rev :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-27 13:46:50 
Offline

Dołączył(a): 2006-03-12 21:43:34
Posty: 7
Lokalizacja: wal
Płeć: Mężczyzna
od którego lvl można używać trade? chciałbym dać parę items kumplowi a on trade jeszcze nie może. Da się jakoś inaczej?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-27 13:48:09 
Offline

Dołączył(a): 2008-08-24 19:51:42
Posty: 3458
Płeć: Nieokreślona
Pochwały: 74
30


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-27 13:51:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-05-02 11:30:19
Posty: 4496
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 50
LOL? to jak chciał bym przerzucić itemy z arise na chara 1lvl to nie moge?!

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-27 13:52:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-05-07 00:14:11
Posty: 88
Lokalizacja: Sosnowiec
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 2
Nie Arise nie możesz, trade i otwieranie marchów jest od 30 lvlu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-27 14:15:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-05-02 11:30:19
Posty: 4496
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 50
To Chu&owo :S

(Eyo usun to, to ci zrobie bukake)

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-28 12:31:51 
Offline

Dołączył(a): 2009-04-10 19:00:15
Posty: 71
Płeć: Nieokreślona
Pochwały: 1
30 lev to przecież nie tak dużo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-29 17:17:12 
Offline

Dołączył(a): 2006-03-12 21:43:34
Posty: 7
Lokalizacja: wal
Płeć: Mężczyzna
jest możliwość sprawdzenia w grze lvl postaci innego gracza? Ew. gdzieś na stronie KO...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-29 17:39:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-05-07 00:14:11
Posty: 88
Lokalizacja: Sosnowiec
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 2
mateo napisał(a):
jest możliwość sprawdzenia w grze lvl postaci innego gracza? Ew. gdzieś na stronie KO...


www.kingofknight.com

a w grze tylko przy uzyciu koxpa :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-29 21:14:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8750
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
Cytuj:
jest możliwość sprawdzenia w grze lvl postaci innego gracza? Ew. gdzieś na stronie KO...
Toma5h napisał(a):
www.kingofknight.com
na tej stronce daj sobie Player Information, wybierz swój server i kliknij byle jakiego gracza. Potem w linku zmeń nazwę tego gracza, na nazwę gracza, którego lvl chcesz poznać... Tylko musisz pisać dokładnie duże i małe literki

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.035s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net