A więc znalazłem szczątki wspaniałej ekipy, którą do dziś wspominam z sentymentem. Ucieszyłem się czytając stare nicki i to bardzo. Chociaż wiadomości są sprzed ponad roku - mam nadzieję że i ta zostanie przeczytana przez któregoś (Albo którąś - Basiu

) z was!
Z tej strony Kakashi (Nietykalni / Beramus) tudzież geedog (SapientesGladio / Pathos)
Co do powrotu do samej gry - póki co traktuję to drugorzędnie ale nie wykluczam. Od jakiegoś czasu szperam i męczę internet w poszukiwaniu pozostałości po ludziach z tych klanów w nadziei, że może uda mi się kiedyś wejść na team speaka albo ventrilo i powiedzieć zwyczajne "Jak się macie?" do starych przyjaciół, z którymi spędziłem połowę gimnazjum!
Wytaguję tą wiadomość, może ułatwię w ten sposób możliwość wyguglania tego tematu - Znam wiele nicków z beramusa - CiuSma - lider pierwszych nietYkalnych, Iva - Osoba o kontrowersyjnym imieniu i nazwisku, Puzjel (w zasadzie pamiętam skan jego dowodu osobistego

), GroS - najlepszy kumpel z Beramusa!, gwyn - największa pała z beramusa do dziś! i mój pierwszy nauczyciel gitary, Leonsjo, Songobest, Iskierka - szkoda, że walentynki za nami

, PannaMagic, Karydran, Stenog, Vorcan, Junkyarddog, Majla, kruq, ZyndramPL, Paskudka, ..., Immapawnu, Hempgru, Chiq, długo by wymieniać.
Może macie z kimkolwiek jakiś kontakt? Jeśli tak to koniecznie proszę o powiadomienie mnie mailem!
Pozdrawiam was gorąco!