Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-09 09:57:27
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-12 20:10:51 

woju_PL inny moraÂł: k2 zamyka nieoplacalny interes

And She hates too

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 01:23:10 

Pochwały: 1
Tak jak powiedzial stefan nie chodzi o 8$ tylko o kupowanie premki karta sam kiedys kupowalem premke ale ze by wykupic premke musialem znajomemu zawracac dupe i sie prosic. A czy panowie myslicie ze jak by nie bylo kospow duperow i noobow to by tyle ludzie kombinowali? K2 zarabia za to pieniadze i sie nie stara bo ma wszystkich gleboko gdzies i nawet jak wysylasz filmy z koxpami to olewka totalna. Oszustwo wzgledem innych? hmmm Live is brutal ! Nie mowie ze nie ale zauwazcie ze premki kupuja osoby ktore maja mozliwosc wykupienia czyli karta itp i ci co poswiecaja tej grze wiele godzin grania czyli zakladajmy ze sa to osoby 60+ a co z reszta graczy? Ci co graja w ta gre wiele godzin dziennie i tak kupywali by goldy (30% expa Scrolle itp) a inni nie maja takiej mozliwosc.

A co do lagow serverowych to powiem ci tak mam lamerska neostrade 1.3 mb po przekroczeniu limitu transfer spada mi do okolo 5 kb/s i powiem tak laga mialem raz na 20 min wiec nie wydaje mi sie ze lagi spowodowane sa tym ile osob na serverze jest bo nie wejdzie niz 100% osob jakie moze wejsc chyba to jest proste w pewnym stopniu moze byc to przyczyna ale niewielka ktora nie powinna powodowac takich lagow. Raczej przypuszczal bym ze jest to spowodowane tym ze powstal nowy server bo z tego co pamietam gdy za kazdym razem powstawal nowy server towazyszylo to lagiem na innych moze mam krotka pamiec i sie myle ale to juz jest inna bajka.

Wiec wniosek jest taki Nawet jesli byli by kosperzy i duperzy a k2 przykladala by do tego wieksza wage to nie bylo by tyle cyrkow ile bylo arow shower (czy jakos tak rogue nie gram ^^) i jebany auto town (co 3-4 rogue na olimpi). Co z tego ze skill koxpa wykoksowanego =0 (nie kazdego bo nie tylko lole kospia) Gdy server startuje to expisz non stop caly tydzien ze by nie zostawac w tyle ale kospy zrobia to przez 2 dni jest roznica? Kosp to nie tylko lv ale w wielkim stopniu $ kiedy ty 40 i widzisz sobie bosy chodzace obok to taki koxper biegnie sobie na i strzela itp itd.

Wiec jesli mowicie ze jest to okradanie k2 hmmmm to powiem ze wali mnie to bo nie jestem jedyna jednostka ktora placila za premke $ a potem sie zawiodla.

Napisalem posta do moda jezeli on nie chce to nie namawiam nikogo i tak bede gral na craku ktory nie jest zadnym czitem poprostu ulatwia mi wejscie do gry. Wyrazilem swoje zdanie i natym koniec Cyu

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 06:15:53 

mnie nie boli wcale ze koxpia noobki sobie na spotach urukow czy jakis tam szkieletow TO MI WISI I POWIEWA bo 99% tych noobkow nic nie osiagnie.... powiem ze najgorsze jest to ze gracze ktorzy znaja sie na tej grze i potrafia naprawde dobrze w to grac (good combo, taktyka) uzywaja koxpa i pozniej powstaje klan w ktorym kolesie maja 70+ wszyscy i potrafia zajebiscie grac.... wystarczy ze kupia pare tandetnych chityn +7 co jest juz tak popularne i wszechobecne ze prawie kazdy rogue powyzej 60 to ma, no i zaczna chodzic na bowla i bic bossy w czcie co oznacza ze inni maja 0 przyjemnosci z grania bo jak sa tacy gracze to wiadomo ze sie nic nie ubije

ja jestem zadowolony ze jest cos takiego jak dupowanie... dlaczego?? bo durne turki nadupuja sprzetu i nie chce im sie bic bossow a dzieki temu ja i moi kumple mamy wszystkie bossy (prawie) dla siebie (jedyny problem to bossy w ronark bo tam duki itp padaja zaraz po tym jak sie pojawia no ale to z talosa sq i hq dropia najlepsze itemy w grze wiec w sumie nawet jak w ronark nie ubije sobie duka to jak ubije sq i mi dropnie in to jest to ogromna radocha :rotfl: )

czy gram 100% legit?? nie bo bez drobnych sztuczek nic sie w grze nie osiagnie tak to juz jest ( nie mowie o koxpie ani o dupowaniu - koxp ostatnio jest intensywnie tepiony a dupowanie to wcale nie jest taka prosta sprawa i zaloze sie ze jest niewiele osob co umie naprawde dupowac itemy wiec ....)

[ Dodano: Sro 13 Gru, 2006 06:17 ]
a co do premium wcale sie nie zawiodlem - mam 24/7 wstep na dowolny serwer, 20% expa wiecej i 1000KC co przeklada sie dla mnie na 10-15 gb zalezy jak stoja ceny pusa i gra mi sie dobrze

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 11:24:22 

Pochwały: 13
veritas napisał(a):
Napisalem posta do moda jezeli on nie chce to nie namawiam nikogo i tak bede gral na craku ktory nie jest zadnym czitem poprostu ulatwia mi wejscie do gry. Wyrazilem swoje zdanie i natym koniec Cyu

Jest i crackiem i hackiem, poniewaÂż:
1) Modyfikuje pliki gry (tak wiĂŞc crack) - a nawet plik exe co jest zwÂłaszcza niebezpieczne
2) Wy³Ã‚ęcza xtrapa (co czasami moÂże siĂŞ przydaĂŚ ;) )
3) Omija zabezpieczenia gry (non-premium)
Stosowanie tego rozwiÂęzania grozi banem.

Taki temat jest niebezpieczny z pewnego powodu. Przypuszczam, Âże teraz ludzie pm Ciebie na temat tego rozwiÂęzania. Co moÂże implikowaĂŚ dwa schematy:
- jeÂżeli jesteÂś uczciwy - to takie pm w efekcie bĂŞdÂę denerwowaĂŚ
- jeÂżeli jesteÂś nieuczciwy - moÂżesz wysyÂłaĂŚ ludziom keyloggery
Z tego powodu zakÂładanie takich wÂętkÄ‚łw nie jest dobrym pomysÂłem. A jeÂżeli juÂż padÂł, to najlepszym rozwiÂęzaniem jest nieodpowiadanie na pm.

Ja, osobiÂście, mam przekonania bardzo egalitarne - uwaÂżam, Âże dobrym rozwiÂęzaniem jest udostĂŞpnienie ludziom takich programÄ‚łw. JednakÂże z zaznaczeniem, Âże stosowanie ich nie jest legalne! KaÂżdy bĂŞdzie ÂściÂęgaÂł i uÂżywaÂł na wÂłasnÂę odpowiedzialno¶Ä‚Åš. Tylko proszĂŞ nie pm mnie, bo dostaniecie co najwyÂżej warna!
JednakÂże nakÂładajÂę siĂŞ na to aspekty prawne i moralne. Nie bĂŞdĂŞ tutaj bardzo wnikaÂł temat, poniewaÂż inny element jest waÂżniejszy w tym momencie - regulamin forum (ktÄ‚łry, notabene, chwilowo przepadÂł wraz adminami, ktÄ‚łrzy mieli to poprawiĂŚ; co jednakÂże nie znaczy, Âże nie obowiÂęzuje!).
Regulamin forum zabraniaÂł rÄ‚łĂƒâ€šżnych hackÄ‚łw, crackÄ‚łw i programÄ‚łw "uÂłatwiajÂęcych grĂŞ", a przecieÂż do takich zalicza siĂŞ omijanie non-premium. WyjÂętek od regulaminu moÂże zrobiĂŚ jego autor. Tak wiĂŞc zamiast tworzyĂŚ powyÂższy temat duÂżo lepszym rozwiÂęzaniem byÂłby PM do ktÄ‚łregoÂś z adminÄ‚łw forum w tej sprawie. On zdecyduje, czy rozwiÂęzanie moÂżna opublikowaĂŚ.

DziĂŞkuje za uwagĂŞ ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 11:38:09 

askheal wlasnie o tym mowie ludzi potrzebne sa premki bo sam dobrze wiem jak bijesz expa godzinami ile to jest 20% ^^ ale nie kazdego stac na to albo nie ma mozliwosci i ten crak jest dla niego rozwiazaniem :/ ale 1 pw do moda

Crack nie wylacza xtrapa gram od 2 miechow na tym i za kazdym raze extrap pobiera updayty. Jak juz mowilem wczesniej bylo to skanowane wielokrotnie i nie ma problemu ze by jakis mod to zeskanowal Zubaran thx za posta zrobie tak jak mowisz pm do moda i nie bedzie problemu. Pozdrawiam cyu

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 17:21:15 

Jezeli ktos bedzie chcial grac na premce to zrobi wszystko zeby ja miec, ja sie meczylem od poszatku sierpnia do polowy wrzesnia. Teraz mam karte i konto w C&B kupuje premki sobie i klanowiczom i wszyscy sa zadowoleni

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 19:38:00 

Pochwały: 14
Oni wola kombnowac w troche inny sposb :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-13 19:59:54 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
ZarzÂędzam uroczysty koniec tematu...

Proram ten jest czymÂś z seri 3rd part tools wiĂŞc moÂżna za niego dostaĂŚ bana czyli dziĂŞkujemy. Polskie Centrum Knight Online w Âżaden sposÄ‚łb nie pochwala Âłamania Âżadnych regulaminÄ‚łw.

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2