Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-11 12:09:36
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-16 20:01:14 

Pochwały: 4
Cytuj:
No, poza tym siedzenie 10 godzin non-stop przed kompem to nie dla mnie

a kto mowi o 10 godzinach non stop lol

Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-16 23:06:13 

Pacanson napisał(a):
Eriev17 napisał(a):
Zeby nie zostac zbanowanym za uzywanie kospa i innych cheatow, wystarczy kupic premium, najlepiej golda i wtedy mozesz spac spokojnie. Wkoncu to jest K2...
... tak naprawde wiesz...
K2 nic nie robi w sprawach banow.To zalezy od gm'a.Podam ci aktywosc GM'a na berq. Prosi??m gm'a aby rozwali? mi clan. (dosta??m o dziwo odpowiedz) "ok i will disband your clan:) " to se mysle ze zrobie reloga i klanu nie bedzie. robie reloga ni .... po 1 dnu z?udzen no mowie ... znow go bede spamowa?.nieznalaz?em go,(to jest dowod ze to gm jest leniwy a nie ?e p?ace k2) az tu po tygodniu ni z ... wchodze na postac a ona tylko ma kreske nad nikiem ale bez clanu :)dodam ze jeste silver premium user. wiec szczerze mowiac mysle ze to ... obchodzi k2 czy jestes prem user czy nie... tylko od ch?ci gm'a

Nie sadze ze duzo wiem, ale troszke doswiadczenia zdobylem.
Trzy proste przyklady ktorych sam bylem swiadkiem:
1. Full koxp party na falconach ("kumple") 6 archerow 2 priestow jada na kospie. 5 z nich posiadalo premium, 3 nie. Kilka dni tak sobie robili lvle, a tu pewnego razu chyba GM ich przyuwazyl i posypaly sie bany, dla tych trzech osob co nie mieli premium...
2. Znajomy kupil premium i rozpoczal swoja przygode z cheatowaniem (kosp). 20 dni jechal sobie spokojnie na kospie, bez zadnych problemow lvlki wskakiwaly, pierwszy dzien jak sie premium skonczylo dostal bana, bedac rowniez z jakimis kolesiami w kosp party, ale tamci mieli premium i on tylko dostal bana...
3. Ostatni juz przyklad. Siedzi sobie trzech kolesi na macro- kazdy bez premium. Probuja sie wszyscy trzej zalogowac do gry nastepnego dnia i co MAJA BANA za cheatowanie.
Za tydzien jeden z nich kupuje premium, i po dokonanym zakupie nastepnego dnia rozpoczal swa dalsza przygode z kospem, jednak juz nie mogl chetowac, ze starymi kumplami, bo tamtym o dziwo GM nie odblokowal kont...

Wiec nie wiem czemu byl taki podzial na bany... ze wzgledu na przynaleznosc religijna ? a moze seksualna ? Niestety ... wiem wiec nie moge tego pojac, dlaczego tak sie dzialo, ale jestem pewien ze Ty mi to wyjasnisz...
pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-17 08:05:44 

Pochwały: 127
Boze...czepiacie sie... 1/5 ludzi na tym forum ma przy lvl 1+...i graja juz ponad pol roku...Chill

Daliby mi GMa, to bym se pobanowal :) NIe wiem czewmu im sie nie chce...powinni troche pograc normalnie, to sami by prosili zeby dostali GMa spowrotem...jaka radosc plynie z banowania turasow :freak: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-17 10:15:26 

Pochwały: 1
IM gdzies mowil, ze za gma jest najnizsza placa w usa dlatego traktuje to jako drugi zaw??d.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-17 13:40:25 

bo sporo gmow robi za darmo

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-19 18:32:55 

Pochwały: 1
czyzby?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2