powiedzialem o waszych klanowiczach, ktorzy was represetuja de fakto
np:
r3ku napisał(a):
eheh twoj błęd słodziutki bo my jesesmy najlepszym polskim klanem A jak patrze na takich zali jak ty to mi sie smiac che... To jest smieszne ze ludzie wola grac z turkami tylko dlatego ze sa wyzej w rankingu niz z rodakami
czyli bloodline jest smieszne i glupie bo nie gra z samymi polakami tylko ma tez turasow tylko po to by miec wysze miejsce w rankingu wtedy wam to przeszkadzalo teraz juz nie
btw jak juz robic taka polska sile to dlaczego nie bierzecie do ally klanow, ktore sa 100% polskie bo przeciez jak to lecialo aaa no tak to smieszne, ze ludzie wola miec turkow w ally bo dzieki nim cos maja jak moga grac z rodakami dobra koniec bo wiem, ze ta rozmowa nie ma sensu ja mam swoj punkt widzenia, ktory nie podoba sie niektorym osobnika i ani ja ani oni nie zmienimy zdania co do tego tematu wiec kolejne posty beda coraz bardziej przeradzac sie w bezsensowny spam na siebie i wyzywanie. Pozdrawiam Nadety-Scar =]
Z jechowych jestes ze wyciagasz pare słow z całego topiku? Worc sobie to tego tematu gdzie to napisałem a nastepnie zobacz do kogo to było skierowane a nastepnie napisz tutaj;]
Widze ze do jakotora ktory probuje namieszac nam w ally dołaczył sie ElVariat i scar