Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-11 01:25:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:05:29 

Rotfl, czyta?e? w og??le to co napisa?em? Ten film to taka podpierd???ka, ?e naprawde szkoda s???w. A niedzia?aj?ce forum nie mia?o z tym nic wsp???nego -gdyby by?o inaczej, to po pierwsze, nie wysypa?aby si? baza sql, po drugie, by?oby zamkni?te du?o wcze?niej, a nie po apogeum owej historii.
Taki filmik to se mo?esz mi?dzy po?ladki wsadzi? :)
Na aresie nigdy nie widzia?em scrolla +8, screena z tym scrollem te? nie widzia?em, mo?e kto? z was powie czym si? owy scroll r???ni? od zwyk?ego busa? Mia? jaki? dopisaek +8 100%? Szczerze w?tpie.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:09:14 

Pochwały: 1
hmm on sie nazywa? jako? scroll of haven albo co? takiego, mia? napisane w opisie 100% na +8

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 23:17:21 

i zazwyczaj wystawiali go za 20m na xig (o ile dobrze pamietam:))

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 08:30:22 

Kto? zrobi? screena? Jestem zainteresowany (chocia? i tak w?tpie, aby gm da? ich tyle, ?e byle kto m??g? sprzedawa? te scrolle na merchu) :)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 11:04:30 

Pochwały: 2
Prosze
http://knightonline.kom.pl/forum/viewto ... c&start=30
Nieznam sie na photosopie jak cos :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 12:15:49 

Scrolle 100% na +7 i +8 s? bezpo?rednio dost?pne w sundrise ca?y czas i za ?mieszn? cen? ale dost?p do nich maj? tylko osoby upowaznione przez serwer czyli GM'owie (zak?adam ?e tylko jaki? TOP ?eby unik?c takich sytuacji jak poprzednio), normalny gracz nawet nie widzi co tam pod lad? ma NPC :P a z tego co wiem mozemy tam znale??: Shardy, Miragi, IB i inne lepsze itemki... nic doda? nic uj?c.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:35:55 

cz?owieku w jakim ?wiecie ty zyjesz film by? podpier??wk? to czemu ich zbanowali jak umie?cili film na forum czemu kurde jak wysypa?a sie baza sql to nieby?o forum przez miesi?ce i czmu wydali oficjalne og?oszenie ?e zamykaj? forum do odwo?ania z powodu pog?osek kr??acych o ich gmach.Na filmie by? arestides postaci? gma i pokazywa? z 20 naj?adszych unikat??w w swoim intervory oraz pokr?cone staty jakie mia?a ta posta? .Co my?lisz ?e farmowa? je bo by? ciekawy jak wygl?da?y?Nie wiem czy wiesz ale gmy nie mog? farmowa? boss??w.I jak nadal my?lisz ?e film by? podpierd???kom?Jak tak to jeste? g???bszy ni? wygl?dasz.To by? jedyny film w historii gdzie pokazano jak oszukuje gm dlatego sie k2 tak przestraszy?o.Mo?e zamiast bronic arestidesa pujdziesz mu odrazu obci?***??I jak nie wiesz czym sie r???ni zwyk?y bus od scrola +8 100% to jeste? widac noobem co gra 2 tyg w ko

masz ?eby? wiedzia? jak wygl?da http://img56.imageshack.us/my.php?image=omg2ha.jpg

pokaza? jeszcze busa ?eby? nie m??wi? mi ?e to to samo bo nie widzia?e? nigdy scrola +8 100
% na aresie nobie?

Cytuj:
Kto? zrobi? screena? Jestem zainteresowany (chocia? i tak w?tpie, aby gm da? ich tyle, ?e byle kto m??g? sprzedawa? te scrolle na merchu) :)

pewnie co to dupowanie te? nie wiesz albo
Cytuj:
szczerze w?tpisz
bo czego? takiego na aresie nie widzia?????lol

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:06:19 

wiecie - moze na aresie rzeczywiscie tego nie bylo ,ale na xigu dawno, dawno, dawno temu byly rzeczywiscie

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:44:12 

na xigu sie pojawi?y pierwsze ale chyba na diezie czy aresie nie sprzedawali co nie znaczy ?e nie ma scroli +8 100% sid

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 00:38:43 

Ja tam nie wiem, jestem pewny ?e takie scrolle by?y w obiegu, ale nie wiem czy na diezie gdzie gram.Ale teraz znowu wysz?a sprawa z postaciami GM??w(by?ych) lataj?cymi sobie po serwerach i wymiataj?cych w CZ.Nie chce tu oskar?a? K2, bo to rzeczywi?cie nie jest pewne, mo?e te? by? tak ?e kto? shackowa? postacie starych gm??w i teraz ich u?ywa.Ale to i tak mi ?mierdzi.A co do samego arestidesa, kole? jest debilem dla mnie i dla wielu.Jeszcze nie s?ysza?em o nim dobrej opinii poza tym forum.Za 20 dolc??w sprzeda?by na ebayu swoja matke babashopperom.
Pozdro

Inactive

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 13:47:51 

Lobo napisał(a):
cz?owieku w jakim ?wiecie ty zyjesz film by? podpier??wk? to czemu ich zbanowali jak umie?cili film na forum czemu kurde jak wysypa?a sie baza sql to nieby?o forum przez miesi?ce i czmu wydali oficjalne og?oszenie ?e zamykaj? forum do odwo?ania z powodu pog?osek kr??acych o ich gmach.Na filmie by? arestides postaci? gma i pokazywa? z 20 naj?adszych unikat??w w swoim intervory oraz pokr?cone staty jakie mia?a ta posta? .Co my?lisz ?e farmowa? je bo by? ciekawy jak wygl?da?y?Nie wiem czy wiesz ale gmy nie mog? farmowa? boss??w.I jak nadal my?lisz ?e film by? podpierd???kom?Jak tak to jeste? g???bszy ni? wygl?dasz.To by? jedyny film w historii gdzie pokazano jak oszukuje gm dlatego sie k2 tak przestraszy?o.Mo?e zamiast bronic arestidesa pujdziesz mu odrazu obci?***??I jak nie wiesz czym sie r???ni zwyk?y bus od scrola +8 100% to jeste? widac noobem co gra 2 tyg w ko

masz ?eby? wiedzia? jak wygl?da http://img56.imageshack.us/my.php?image=omg2ha.jpg

pokaza? jeszcze busa ?eby? nie m??wi? mi ?e to to samo bo nie widzia?e? nigdy scrola +8 100
% na aresie nobie?

Cytuj:

pewnie co to dupowanie te? nie wiesz albo
Cytuj:
szczerze w?tpisz
bo czego? takiego na aresie nie widzia?????lol

a czy ty posiadasz s?ownik ortograficzny ?? buahaha g???bszy w taki spos??b potrafisz tylko obrazi? tylko i wy??cznie siebie....

noobem to mo?esz by? jedynie ty bo obra?asz kogo? kogo nieznasz w spos??b tak prymitywny jak tw??j intelekt o ile wog??le go posiadzasz....

zreszt? sk?d wiesz ?e ten scroll pochodzi od Aretidesa zreszta plotka rodzi plotke i nie masz dow??du ?e to on taki scroll m??g? pochodzi? od ka?de iinego gm'a

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 13:49:27 

Pochwały: 2
Scrolle byly od gmow a turasy (polacy? :P) . Zrobil sie dym i xieg down. gmy nie sa czysci to jest pewne w 100%

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 14:15:29 

tw??j intelekt dopiero wychodzi jak nie potrafisz sie wypowiedzie? na inny temat ni? o ortografi.Idz wracaj opisywa? wiadomo?ci na onecie bo oni tam lubi? sie ortografi? zajmowa?.A scrole nie wiem czy arestides dawa? czy nie ale jakis gm ,sid twierdzi? btv ?e scroli takich wog??le nie ma bo on ich nie widzia? lol i ?e nie mogli je sprzedawa? bo jakby jednak by?y to gm da?by tylko pare tak ?e nie wiem czy s?ysza? o dupowaniu.A ty naucz sie czytac jeszcze co pisz? inni bo ortografia to nie wszystko.Ja jak nie mam nic innego do powiedzenia jak wytkni?cie jednej g?upiej liter??wki sie nie wypowiadam bo i nie mam oczym.I je?eli go obrazi?em no to trudno.Trudno mi znie?c jak kto? broni arestidesa i zaraz powie ?e by? najlepszym gmem jakiego mieli ludzie na usko.P

co do inteligencji zdaje mi sie ?e koja?e tw??j nick albo z dieza albo z beramusa .By?e? mo?e w ognistych Smokach na beramuse??Jak tak to tam dopiero trzymali poziom intelektualny.

jak chcesz to sobie poszukaj jakiego? bo jak pisze d?uzszy tekst to potem mi sie nie chce szuka? liter??wk przez 5 min tak ?e pewnie co? znajdziesz.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 15:41:01 

Je??i jeste? tak ograniczony to przykro mi z tego powodu ?e nie przeczyta?e? ca?ej odpowiedzi , a czepi?em sie ortografii bo tw??j post wygl?da? jak napisany przez 5 latka zreszt? twoje obrazy pod adresem innych s? na takim poziomie wi?c jeszce raz przykro mi z powodu ciebie i twojego otoczenia kt??re na tym cierpi.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 16:03:24 

czy ten temat niemia?by? o czym? innym Zzz ....

Bux - 0.01c za click

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona