Obchody dnia niepodległości (4th lipca w usa)
W tym roku w dzień niepodległości będziemy prowadzić specjalny event, aby wyczaić kto najweięcej wie o KO i o historii USA. Oto twoje zaproszenie, upewnij się że RSVP (to chyba register

) możesz to zrobić tutaj.
Kto: ktokolwiek kto chce wzięć udział
Kiedy: Piętek 4th lipca, 1.00 (o ile dobrze licze)
Gdzie: Ronark 2
Jak: zrób chara na ronarku i napisz jego nick w tym topicu, 15min przed eventem GMowie zacznę tpować ludzi do osobnej strefy. Jedynie postacie poniżej 10lvla będę przyjmowane. nicki zwycięzców beda zapisywane i zapytane pozniej na ktorym servie i na jaki char chca nagrode. Coś tam coś tam (nie wiem jak to przetlumaczyć

), więc będziesz musiał wybrać czy pytanie ma być z ko czy z historii usa
Co: O 1.00 zaczyna się zabawa, będę zadawał mnóstwo pytań, więc odpowiadaj szybko, bno kto pierwszy ten wygrywa. Będzie od ch*** nagród.
Do kiedy: Aż mi się skończę pytania
przykładowe pytania (nie chce mi się ich tłumaczyć, bawcie się...)
każdy może wygrac, można wygrać kilka razy. Nagrody beda dostosowywane do stopnia trudności pytania. Pytania będę zadawane jedno po drugim, z małymi albo bez pauz. Oczekuję że ludzie będę używać alt+tab żeby znaleĂ½c odpowiedzi na pytania. Ci ludzie z pewnościę wygraję tylko jeżeli nikt nie będzie znał odpowiedzi. Jest to dozwolone.
Event bedzie prowadzony przed dniem niepodleglosci, wiec ludzie moga spędzić ten dzień z rodzina i wdupiać barbecue. Jeżeli zgłosi się mało osób masz praktycznie zagwarantowanę nagrode, pod warunkiem że twój intenet łęczy cię z Wikipedię szybciej niż innych