illusion_waver napisał(a):
ja rozumiem ten filmik kr?ci? kto? kto bardzo nie lubi waszego klanu ? takiej lameriady to ja dawno nie widzia?em ........... prie?ci 0 zgranie z assasinami ........... 0 skill poprostu zacznijcie gra? w jakiego? szutera bo biegacie na pa?? jak noobki na wormach ..........
takie ma?e kilka pytanek do waszych priest??w:
1. macrowali?cie te lvle prawda ? bo skillu w robocie priesta nie widac za grosz
2. ten party heal na start to co by?o ? nie kcia?e? w ty? zwrot robi? to straci?e? szans? na malice daj?c heal ........... a mo?e ci si? klawisze popierdzieli?y ?
3. mo?e jeszcze powiecie ?e zabieracie buffera do cz na pk ?!?
4. melee dali pokaz ......... ka?dy swojego ................ iha nie ma to jak zgranie
5. s?yszeli?cie kiedy? o czym? takim jak team speak ? ....... pewnie nie ale proponuj? zacz?? u?ywa? ..........
podsumowuj?c ......... to ?e oraski da?y rad? stownowa? to tylko wasze lamerstwo i brak umiej?tnego podej?cia do przeciwnika
1. u nas nikt nie macrowa?, co do mojego skilla to moze pr0 nie jestem, ale priestami gram jzu grubo ponad rok, zaczolem na xigu, przez beramus (62lvl ) i teraz olympia nadal int priest...
2. dopiero co wszedlem do gry, zobaczylem Etharnalow i chcialem sie przywitac full healem
3. przez jakis czas byl buffer, niektorych na scrolle poprostu nie stac, ja zawsze biegam na scrollach, dzieki temu mam kilka k np wiecej
4. melee dali pokaz? oni zostali z tylu, tylko hunter dobiegl, zajebal jednego reszta townowala....
5. wlacz glosniki jak ogladasz ten filmik... bo chyba nie uslyszales ze w tle slychac ventrillo
narazie nie oceniajcie tego... dopiero zbieram materialy na film i z pk chillout.. wtedy go skomentujecie kk?