Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-03 22:45:37
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 00:14:43 

AGHAHAHAHAHAH totalne przykozaczenie ten filmik hahahaha 7 vs 4 3x malice 2x para 1x torment + mass heal vs 1x para / malice ( bo 1 priest ) hahahah good pro baba , bardziej przykozaczyc nie mogliscie rofl i jeszcze hihy ze my run hahaha dobre ... nie moge jak was lapalismy 4 vs 4 to spierdalaliscie jak rodzynki do pozostalej 3ki tak czy siak 3x prz vs 1x prz i to prz bez tormenta i mass heala i faktycznie odniesliscie wielkie zwyciestwo rofl ahhaha dumny z was jestem a najlepszy byl KingOFHunters kiedy szedl 1st i ja 1st zobaczyl mnie i run do swojej ekipy na debuff czekac rofl hahah potem go gonilem 1vs1 nie bylo zadnego orka i co ? spike town rofl -_-" no plz jak juz chcesz przykozaczyc filmikiem nakrec jak sa jakies wyrownane szanse pod wzgledem liczebnosci to 1 ale nvm glownie pod wzgledem ekipy w danym party mam na mysli priestow rof

jawnie gut pistols baba -_-"l
btw troche to zalosne ale spok, od dzis co was zobacze zaczynam nagrywac, sami zlookacie jak napierdalacie masowo towna ;] gl

rofl nie wiem czy jest jakis point gadac o tym widzac taka postawe ale nvm bo mi sie nie chce nawet ;]

jak juz mowilem uzywam kohacka na xpa jak ide pk robie restart gry i go nie mam ale widze ze moze nie doczytales albo masz problemy z przeczytaniem tego , bo juz to wczesniej pisalem ;]

noobem. .. cale szczescie ze jebie mnie twoje zdanie prawde mowiac ;] na pk liczy sie skill a nie to ze na xpie ci samo podnosi skrzynki ale no coz kazdy patrzy na to inaczej, ja przynajmniej nie napierdalam /town jak tylko ktos z party odemnie zginie -.- lub cos podobnego tak czy owsiak u nas nei daje sie czegos takiego jak party town -_-" co u niektorych nie noobow ofcoz wystepuje, bo my nooby giniemy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 00:40:22 

Enternal jest bardzo dobrym klanem i graja tam same doswiadczone osoby stety/niestety jestescie skromyn i malo zroznicowanym klanem natomiast ChillOut moze wystawic takie pary ktore mozna opisac wzorem : Nie+spieprzysz=FreeNpForUs

Niestety zadko kiedy sa i maja czas na pk najlepsze osoby.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 00:45:45 

69 spoko ja qmam ze nas jest w klanie 15 osob u was shit wie ile macie ally jesio ;p

ale chodzi o to ze dla mnie to zalosne kozaczyc takim filmikiem ;] serio ale no coz kazdego rajcuje co innego ;]

69 jak wkoncu nasi priesci zrobia 60 to wtedy sprawa wygladac bedzie inaczej ;]

niestety to all w przyszlosci , narazie 7vs4 w skladzie jak na filmiku nas pojechaliscie, true ;] generalnei zleglem z wami z 10 razy okolo ale od was zabiliscmy tez z 5 razy ;] czyli mimo takiego wyjebanego sklada wystarczylo ze sie rozloczyliscie i jzu kupa -_-"

tak czy siak nas pwn i macie te np od nas jako gifta ;pppp gogogo grade 2 ;p

ale na more np donate nie liczcie ;pppp

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:06:33 

ja rozumiem ten filmik kr?ci? kto? kto bardzo nie lubi waszego klanu ? takiej lameriady to ja dawno nie widzia?em ........... prie?ci 0 zgranie z assasinami ........... 0 skill poprostu zacznijcie gra? w jakiego? szutera bo biegacie na pa?? jak noobki na wormach ..........
takie ma?e kilka pytanek do waszych priest??w:

1. macrowali?cie te lvle prawda ? bo skillu w robocie priesta nie widac za grosz
2. ten party heal na start to co by?o ? nie kcia?e? w ty? zwrot robi? to straci?e? szans? na malice daj?c heal ........... a mo?e ci si? klawisze popierdzieli?y ?
3. mo?e jeszcze powiecie ?e zabieracie buffera do cz na pk ?!?
4. melee dali pokaz ......... ka?dy swojego ................ iha nie ma to jak zgranie
5. s?yszeli?cie kiedy? o czym? takim jak team speak ? ....... pewnie nie ale proponuj? zacz?? u?ywa? ..........

podsumowuj?c ......... to ?e oraski da?y rad? stownowa? to tylko wasze lamerstwo i brak umiej?tnego podej?cia do przeciwnika

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:13:51 

illusion... poprostu chcieli pokazac ze maja power do owna... fakt ekipe mieli good i nas pwn taka prawda.. ale zlookajmy na sklad obu party -_-" no fik .... faktycznie powod do kozaczenie tkaim skladem vs naszemu -.-

ale filmika btw jak sie rozdzieliliscie i byl kingofwar kingofhunters jog i crystal jak hunter zlegl moment jog dal trown potem war dal town i crystal all 3 w jednej sec nie pokazaliscie ? why ?

btw jako ze bylem zdziwiony townem zapytalem kingofwar why towned all ? odp = po dostalem para to dalem town a oni nie wiem ;]

cos dodac mam ? ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:22:06 

69Positive napisał(a):
a nie nagrywales walki FeelMyNoob vs KingOfWar ? :D no tak zapomnialem tylko zwyciestwem na lezy sie chwalic :)

Gratulacje 444 jest lepszym askiem ! Ale :) 62 > 60 wiec poczekamy az zrobie lvl :P

[ Dodano: Nie 22 Sty, 2006 16:29 ]
heh tak jak myslalem filmik z tej "szybszej" walki :)

takie pytanie jak ty potujesz ?? mausebotton2 ? ;o

[ Dodano: Nie 22 Sty, 2006 16:31 ]
smierdzi mi to po kilkukrotnym obejrzeniu >.< co nie umniejsze faku przegranej

pfff cichy
1. nigdy nie nabijesz 62 :p
2. i tak jeste? noob, to nic nie zmieni xD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:28:19 

postaci maj? fajne ale nie potrafi?gra? ......... nio oblookaj ten filmik dok?adnie ......... jak? trzeba by? pip? ?eby grupowe waln?? na zdrowe party ?
malice leci w worka ale twardo goni? assasina ..............

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:33:15 

Pochwały: 5
1) priesci z full heal int
2) debufferzy
3) magowie
4) Warki
5) reszta

najlepiej jak wpuscicie w maliny party przeciwnika i rzuca sie na sina na lf jak jest warek na swifcie sin ma zabijac priestow i odwracac uwage i przerywac czary combo a reszta konczyc dzielo zniszczenia w cz ts obowiazkowy i szybkie akcje nie ma co myslec, szybko i zdecydowanie i zgranie zgranie to podstawa bez zgranego party mozna sobie wsadzic pk

Ostatnio edytowano 2006-01-23 10:35:05 przez scar, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:33:45 

Uwieeeeelbiam czytac takie posty :lol2: Wreszcie sie forum rozrusza. Ta polemika miedzy Orkami i El Moronami z Olympii jest fascynujaca :jupi: Co dzien nowy topic do czytania i polewania :roll:

GO GO GO I WANT MORE :P

:faja:

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:40:05 

tu si? z tob? nie zgodz? scar....... bez party jest najlepiej ;P (nienajefektywniej ale zabawniej .......... pk w party na ts = oko?o 1k /scroll solo od 200 np do 2000/scroll)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:44:52 

illusion_waver napisał(a):
ja rozumiem ten filmik kr?ci? kto? kto bardzo nie lubi waszego klanu ? takiej lameriady to ja dawno nie widzia?em ........... prie?ci 0 zgranie z assasinami ........... 0 skill poprostu zacznijcie gra? w jakiego? szutera bo biegacie na pa?? jak noobki na wormach ..........
takie ma?e kilka pytanek do waszych priest??w:

1. macrowali?cie te lvle prawda ? bo skillu w robocie priesta nie widac za grosz
2. ten party heal na start to co by?o ? nie kcia?e? w ty? zwrot robi? to straci?e? szans? na malice daj?c heal ........... a mo?e ci si? klawisze popierdzieli?y ?
3. mo?e jeszcze powiecie ?e zabieracie buffera do cz na pk ?!?
4. melee dali pokaz ......... ka?dy swojego ................ iha nie ma to jak zgranie
5. s?yszeli?cie kiedy? o czym? takim jak team speak ? ....... pewnie nie ale proponuj? zacz?? u?ywa? ..........

podsumowuj?c ......... to ?e oraski da?y rad? stownowa? to tylko wasze lamerstwo i brak umiej?tnego podej?cia do przeciwnika

1. u nas nikt nie macrowa?, co do mojego skilla to moze pr0 nie jestem, ale priestami gram jzu grubo ponad rok, zaczolem na xigu, przez beramus (62lvl ) i teraz olympia nadal int priest...
2. dopiero co wszedlem do gry, zobaczylem Etharnalow i chcialem sie przywitac full healem
3. przez jakis czas byl buffer, niektorych na scrolle poprostu nie stac, ja zawsze biegam na scrollach, dzieki temu mam kilka k np wiecej
4. melee dali pokaz? oni zostali z tylu, tylko hunter dobiegl, zajebal jednego reszta townowala....
5. wlacz glosniki jak ogladasz ten filmik... bo chyba nie uslyszales ze w tle slychac ventrillo

narazie nie oceniajcie tego... dopiero zbieram materialy na film i z pk chillout.. wtedy go skomentujecie kk?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:53:19 

fakt w firmie nie mam s?uchawek ;p

ale je?eli byli?cie na wentylku to dlaczego woerek z malie / parasite ? zak?adam oba dosta? bo ty i kto? jeszcze go maca? fioletem spokojnie odbieg? ? przecie? to spike + zr i po sprawie ......

a w temacie "melee dali pokaz ....." sorki zapomnia?em, ?e nie ka?dy potrafi wyczu? ironi?......... nieudolno?ci zostawi?em w domy?le ;p

z rado?ci? obejrz? film z waszego pk ....... tylko plz tego kawa?ka nie dodawaj bo ?le wyszed?.........

btw. musimy na kolejnej inwazji pokaza? naszym ile np mo?na zebra? ;)..............czitu? obecno?? na frapsie obowi?zkowa ;P

Ostatnio edytowano 2006-01-23 10:57:15 przez illusion_waver, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 10:56:25 

Pochwały: 5
no ta masz racje solo rox tez wole solo ale tu mowa o pk party co do scrolli sam nie kupuje narazie bo warzniejsze sa itemki bedzie sprzet beda dm i bedzie kasa, bedzie kasa beda scrolle ale najpierw i tak malo podzialam na solo bo 58 55% to raczej na solo sie nadaje zbytnio master i mozna sie bawic ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-23 23:56:42 

Po pierwsze zaopatrz sie w zcrackowanego lub zakup oryginala Frapsa i bedzie looz. A co do filmu ... tylko ja padlem xD Exellent combo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-24 11:14:41 

ćle wy sie sracie
moim zdaniem najlepiej by bylo ustalic takie cos jak mielismy z nietykalnymi , ogolnie sojusz , nie bijemy sie na exp spotach itd
a nie sobie jezdzic co post ;]
bo nie mozna powiedziec kto jest lepszy bo ZAWSZE jest inne sklad , zawsze ktos moze laga dostac , skill nie wejsc itd
poprostu skonczmy klutnie bo bede musial zrobic filmik na zgode jak zrobilem z nietykalnymi :O
a i jakby ktos nie widzial filmiku to
http://rapidshare.de/files/3809200/Spie ... Mamuta.rar :>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona