Mialem zostawiec Voratha(HellFurego) bez komentarza, no ale c??? ja za to moge jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem i mysli ze jest fajny jak nie jest...
Cytuj:
Czyzby nasza "noobowska taktyka" sprawdzala sie lepiej od waszej?
No ba twoja taktyka jest zajebista biegasz w FP w 8 osobowym party z FH i robisz NPki nie traca swoich przy okazji (town combo). Szanuje twoja taktyke, ale od naszej sie odjeb

Ja gram for fun.
Cytuj:
Widze, ze czesc osob z klanu TerrorFront ma spore kompleksy.
Razem z Helmansem czy jak on sie zwie macie problemy ze wzrokiem. Pisalem takiego dlugiego posta, ze
nie mamy clan pk!!!! Badzcie laskawi i se go przeczytajcie.
Cos tam ktos wspominal ze klan, w ktorym jestem to nooby. Powiem wam tak jesli oni to nooby to nie wiem kim wy jestescie, przykro mi. Macie 63lvle i spierdalacie dostajac para od nooba freda, z ktorym biegnie noob dosu i noob vito. Jak juz pisalem wczesniej dawajcie towna od razu jak nas zobaczycie bo szkoda na was czasu
Co do 3vs3 to na bank zaraz itak napiszesz ze masz FP i ze zla pogoda jest i w Tybecie bylo tompniecie gory etc.
Podsumowujac tak jak 444 napisal nie se kazdy robi co chce i jak chce.
PS Helmans szkoda mi na ciebie slow, szukasz problemow tam gdzie inni ich nie widza.
Chodzi mi tylko oto zebyscie nei spierdalali jak pojebani kiedy macie duze powtorze duze szanse pojechac nas.