Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 00:50:42
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 01:01:05 

bo oni maja zmutowane mozgi :<

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 15:36:36 

Pochwały: 13
bo dziecko 3letnie jest madrzejsze niz czlowiek dorosly :D iq przecietniaka wacha sie kolo 150 :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 16:29:53 

scar napisał(a):
ta z gm juz widze jak ten gm banuje wszystkich cziterow nie mowiac o bug ambuserach co isilliona bija i sie chwala -_-' gram tak dlugo w ta gre i tak wiele wiem o polityce K2 ze jestem w stanie powiedziec ze w 100% u was gm jest na pokaz od czasu do czasu walnie bana jakiemus kolesiowi o ktorym nikt nie wie :O

Dobra scar skoncz... Jaki ty jestes super ze znasz polityke K2 a moge sie zalozyc ze nawet nie zagrales na edanie... LOL bugabuserach ? Chlopie wez sie nie wypowiadaj jak nie znasz sytuacj, zagladaj czasem na KO forum a moze bedziesz bardziej oczytany... O biciu isiloona naszym sposobem byla rozmowa z GMem i uznal on ze to nie jest bug a sposob na jego zabicie wiec sie nie wypowiadaj ! A edana jest najczystszym serverem ze wszystkich poniewaz niedosc ze admin byl od poczatku to teraz caly czas sprawdza codziennie srver, banujac co noz nowe osoby ! Malo polakow co prawda po hum side ale narazie jakos mi to nie przeszkadza...

P.S. Scara(znajacego kazdy tajnik tej gry :o ) pozdrawia bugabuser :o

[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 16:32 ]
Tengel napisał(a):
ciekawe, ze 3letniemu japonczykowi zajmuje to pewnie nie wiecej jak rok :P .

Bo dziecko uczy sie o wiele szybciej od doroslego...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 16:39:23 

Pochwały: 5
no ja sie nie znam czytam tylko to forum :lol2: nie wiem co to ranking forum i ko4life nie mowiac o oficjalnym XD ja tego nie czytam jestem uposledzony ale do jednego masz racje nie gralem na edenie, gralo tam sporo moich kumpli i wniskuje po ich wypowidziach ze nie jest to dobry serv nie mowiac ze wszyscy wrocili na stare smieci ale ja przeciez sie nie znam :) btw powiedz mi jedno gdzie jest normalny serv na USKO a w bajki o aktywnym gm ktory banuje all cziterow oraz pozwala na bug ambus nie uwierze nigdy tyle

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 16:48:14 

LOL... jakby ci koledzy powiedzieli ze maja 2 starych tez bys uwierzyl ? ;o Chlopie nie wypowiadaj sie o czyms, o czym nie masz 100-procentowej pewnosi... A piszac ze bywasz na tych i na tamtych forach wcale nie znaczy ze czytasz ze zrozumieniem... Jesli nie wierzysz w admina pozwalajacego na bicie isiloona naszym sposobem to poszukaj gdzies na forum KO powinno o tym byc... Teraz mozesz wrocic do swojego czysciutkiego jak ?za xigneona -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 17:57:35 

wiesz tym ludzia ufam w 100% maja passy do moich all kont od ponad 1.5 roku a ciebie nie znam i rownie dobrze mozesz ty powiedziec ze masz 2 starych ze tak sie wyraze co do czytania ze zrosumieniem moge ci przeslac ksero kopie mojego polaka i angola na maturce i na studiach zobaczymy czy prawie max wystarcza do czytania ze zrozumieniem

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 18:01:14 

Pochwały: 2
scar napisał(a):
ze zroSumieniem

jak juz to ze zroZumieniem.

Nie wiem jak tam z tym z bugowanym islionem jest... :> ale wiem ze banuja i to nie tylko n00bow, jak nie wierzycie to moge wam dac gg od goscia ktory mial 55 lvl w 3 tyg (wtedy to byl wysoki lvl) i zostal zbanowany za KOXPa :>

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 18:07:32 

wiesz ja moge ci podac z 6 ppl na 55+ zbanowanych w tej samej chwili z olympi za autoloota w abyss ale to jest na pokaz powiedz mi banujesz 6ppl a kolejne 20 macruje dalej, to samo bylo z olympia gm chcial ale jak zobaczyl skale tego gowna powiedzial pierdole to i h i tyle go bylo lecialy bany prawda ale co to zmienialo to ze pewnego dnia przyszedl sprytny koles wykupil all merchy i spierdzielil rynek 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 19:07:51 

scar napisał(a):
wiesz ja moge ci podac z 6 ppl na 55+ zbanowanych w tej samej chwili z olympi za autoloota w abyss ale to jest na pokaz powiedz mi banujesz 6ppl a kolejne 20 macruje dalej, to samo bylo z olympia gm chcial ale jak zobaczyl skale tego gowna powiedzial pierdole to i h i tyle go bylo lecialy bany prawda ale co to zmienialo to ze pewnego dnia przyszedl sprytny koles wykupil all merchy i spierdzielil rynek 8)

Kur... bo juz nie wytrzymuje... Nie grales na edanie wiec sie nie wypowiadaj !!!!! Admin tutaj banuje cale klany i sie nie pier... Poza tym edana nie ma jednego admina ale 2.. Tyle co juz "dobrych" graczy polecialo na srvie to sie w pale nie miesci a ty mi tu piszesz o olympi...

P.S. To co ze maja hasla do twoich all kont ?? Jezeli sie komus nie p[odoba na serverze to nie powie chyba innej osobie ze jest zajebiscie i wogole...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 19:35:26 

n/c zapomnialem ze na forum nie mozna miec wlasnego zdania :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 19:52:00 

Pochwały: 2
2easy4me napisał(a):
Poza tym edana nie ma jednego admina ale 2..

buahahah rozwaliles mnie :lol2: tak sie niby znasz na edanie :lol2:

Edana NIE MA 2 GM??w a 3 ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-24 20:06:23 

Pochwały: 1
2easy4me napisał(a):
Tengel napisa?/a:

ciekawe, ze 3letniemu japonczykowi zajmuje to pewnie nie wiecej jak rok :P .

Bo dziecko uczy sie o wiele szybciej od doroslego...

lmao chlopie mysl zanim napiszesz, to nie boli. to czemu studia sa na koncu a zer??wka na poczatku? -.-' <najpierw przemysl co mialem na mysli, potem ew. odpowiedz na pw, NIE TU>

w ogole koniec tej dyskusji w koncu, pogadajcie sobie na pw albo stworzcie temat EDANKA, to jest temat BERAMEK wiec poszli psu na bude chamany :P .

bo wujek Tyrgiel znowu sie wkurzy, poleca warny i bedzie strzelanie z dupy, ze sie trzeba temat??w na forum trzymac, no bezczelnosc! ;O

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2