Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 01:05:59
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:08:47 

Zwierz@K napisał(a):
no popatrz, ja wiechalem na twojego bozka pussiego i zareagowales w identyczny sposob :)

"wjechałem" jak już coś. Nie sędze, żę moim bożkiem jest Puzzzyyy bo od długiego już czasu nie utrzymujemy żadnych kontaktów. Nawet nie mam teraz pewności, czy to na pewno mój "stary" kumpel teraz gra tym charem. Znałem się niegdyś z Puzjelem z Beramusa, zaczynaliśmy na Girakonie razem też, ale ja już od dawna nie gram, więc nie wiem czy to wcięż ta sama osoba jest. Nie bronię jego, bo jak mówie nie wiem czy to napewno jest ta osoba o której myśle.

Uważam jednak że teksty typu "zjeb" sę zbyt szczeniackie i nie powinny być tolerowane na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:09:56 

Pochwały: 74
Dobra, to co by wrocic do tematu :P Takie topici sa w sumie bezcelowe, bo poza waszym klanem + BL z forum zaglosuje kilka osob jeszcze i co, myslicie ze majac elektorat w postaci ~50 osob przeglosujecie swoja kandydature ? Impssible kankas, Calvin ma za soba pol Turcji :D

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:11:40 

Elaviart napisał(a):
Cytuj:
Elaviart jesteś "zjebem", jeśli moderator pozwala używać takich tekstów i nie daje warnów za to, więc sobie pozwole. Według Ciebie jest to kulturalne zachowanie ?
Użyłem tego przykładu aby wyraĽniej ukazać problem o jaki mi chodzi. Nie czuj się urażony bo nic do Ciebie nie mam.

ale z powodu mojej wrodzonej dobroci i przymykania oczu na wszystkich userów łamięcych regulamin daję wam szansę, z czego wszyscy powinni się cieszyć, bo jak powtórzy się sytuacja sprzed paru postów i zaczniecie się wyzywać, to temat leci do flame działu a wy wszyscy dostajecie po równo sa wszystkie wyzwiska, nie muszę chyba mówić jak to się skończy dla co najmniej jednej osoby?

Zgadzam się z Tobę, że warny powinny polecieć dla wszystkich osób łamięcych regulamin.
"Wjeżdżanie" na rodzinę jest tak dziecinne że nie trzeba o tym mówić, jednak zachowanie Zwierzaka nie zasługuje również na pochwałę, dlatego tylko domagam się "sprawiedliwości"

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:14:26 

Pochwały: 4
to się domagaj, na zdrowie, to moja ostateczna decyzja

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:14:56 

Zwierz@K napisał(a):
Dobra, to co by wrocic do tematu :P Takie topici sa w sumie bezcelowe, bo poza waszym klanem + BL z forum zaglosuje kilka osob jeszcze i co, myslicie ze majac elektorat w postaci ~50 osob przeglosujecie swoja kandydature ? Impssible kankas, Calvin ma za soba pol Turcji :D

To akurat racja, że szans raczej większych nie ma na wygranie, ale zawsze można liczyć, że ktoś udzielajęcy się na tym forum ma jakiegoś chara 45+ czy ile tam jest wymagane żeby zagłosować, poświęci się na tyle aby zalogować i oddać głos na Polaka, bo chyba to lepsze niż król z Turcji.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:19:27 

Pochwały: 60
hmm jak to jest Puzzy aka puziel a także 3gZo z pathosa to w sumie nie mam nic do niego bo wporzo gostek był tzn jakieś pół roku temu...a ludzie potrafię zmieniać nieraz nastawienie ;) ale i tak życze mu GL

i to jest mój oficjalny komentarz do kandydatury, bo ja mam tylko 1 lvl(po to by zaklepać nicka ;p) na gira a trza niestety 50+...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:19:27 

Elaviart napisał(a):
to się domagaj, na zdrowie, to moja ostateczna decyzja

Czyli nie ma co się domagać uczciwości moderatorów, bo nie rozumiem powyższej sentencji.
Jaka jest ta Twoja ostateczna decyzja ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 19:21:46 

Pochwały: 74
To juz chyba lepiej na DaddyCoola zaglosowac. Patriotyzm patriotyzmem ale trzeba realnie myslec. Turcy czy gracze z innych panstw na polakow raczej glosowac nie beda, a samych polakow jest za malo zeby moc cos zdzialac.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 20:04:10 

Pochwały: 4
Cytuj:
Czyli nie ma co się domagać uczciwości moderatorów, bo nie rozumiem powyższej sentencji.
Jaka jest ta Twoja ostateczna decyzja ?

w tej konkretnej sprawie nie masz się czego domagać, bo moję ostatecznę decyzję jest jeden warn dla 3dfxa i czekanie na rozwój sytuacji

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 20:13:48 

juz wolalbym glosowac na calvina niz daddycoola
insanity wystarczajaco sie podnieca zamkiem, biciem iska itd. wiec niczego wiecej im nie trzeba
zreszta oni i tak maja inna strefe czasowa wiec po co komu exp event w srodku nocy albo wczesnie rano jak nikt normalny o tej godzinie nie gra

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 20:30:38 

Pochwały: 2
ja tam bym wolal DaddyCiula aka viagre niz calvina ... przynajmniej wiedzialbym co jest w king notice napisane... i wiadomo byloby kiedy eventy sa ...

a z polakow sznase na krola ma tylko bambus ... bo to bambus w polowie jest turkiem, w polowie mongolem i w pozostalych 80% murzynem

[ Dodano: 2008-01-15, 20:31 ]
do puzzego nic nie mam ... tak z gory mowiac ;) ... ale raczej nie zaglosuje na niego z realnych powodow (na diavola tez nie glosowalem:P)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-01-15 20:55:25 

Eriev17 napisał(a):
Zwierz@K napisał(a):
no popatrz, ja wiechalem na twojego bozka pussiego i zareagowales w identyczny sposob :)

"wjechałem" jak już coś. Nie sędze, żę moim bożkiem jest Puzzzyyy bo od długiego już czasu nie utrzymujemy żadnych kontaktów. Nawet nie mam teraz pewności, czy to na pewno mój "stary" kumpel teraz gra tym charem. Znałem się niegdyś z Puzjelem z Beramusa, zaczynaliśmy na Girakonie razem też, ale ja już od dawna nie gram, więc nie wiem czy to wcięż ta sama osoba jest. Nie bronię jego, bo jak mówie nie wiem czy to napewno jest ta osoba o której myśle.

Uważam jednak że teksty typu "zjeb" sę zbyt szczeniackie i nie powinny być tolerowane na forum.

Puzjel nie gra na Puzzzim

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3