Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-26 06:53:14
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 09:57:15 

Kuman chillout ;D Po co sie gor?czkowa?. To topic gratkowy dla Myszek. A swojego faworyta w?r??d top PL clanu na Olympii ja mam juz od dawna ;) Zreszta co? sie dziwi? skoro 95% to moi kumple z Cyphera? :lol2:

Pozdro to all Ethernal. Dzi? znow wejde wam namiesza? na TSie :freak:
Bycie adminem jest cool :faja:
No i przeka? Cantowi zeby sie nie wybija? za bardzo bo znow go shackuja :<

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:00:52 

gratzy i bijcie grate III :]

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:05:44 

Pochwały: 5
juz niedaleko btw kiedysd cale eternale ksowaly nam deru 3 asska i priestowi i magowi bilismy i kurczaki poszlismy w 8 jak wy byliscie najlepszym skladem tam i co KS za 5k na deru omg odpowiadamy chamstwem na chamstwo szczegolnie jesli polowa klanu to kosperzy ktorzy polecieli od nas za kospa :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:07:58 

Stary jaki kosp a gost of cos tam ten pro" BP" Ktory na kospie jechal jak huj ... a po 2 gdzie ty stary masz kospa teraz jak z kospem do gry wchodzis odrazu ban leci ... lol pro gejming :O po 3 dosu na kospie nie lecial ... po 4 poczekaj jesszce 1 tydz jak all zaczna pk uuu to daje jakies 2 dni i was przegonimy :sleep: LOL 60 LVL WARKI BEZ MASTERA I ALL BARDZISZE uuu jeeeee i jest ostra peka :sleep:

[ Dodano: Sro 18 Sty, 2006 10:09 ]
Stary my we 3 se deru robimy a wy nas calym 8 osobowym party przebic nie mozecie ---- no por :O gratz :sleep: A ipowiedz zwisowi ze jak cche na arenke to dos i444 sa chetni mi daj jeszce 1 tydz tylko mastera zrobie i 60 wbije ... :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:13:47 

xD johnego nie ma w klanie XD a warkowie maja glave narazie na +6 -_- good info a my te 100k++ np zrobilismy w 8 ppl xD a calym klanem to nie chce mowic jak by bylo xDDD jak chcesz ss powiem kumplowi co ma all dowody by zamiescil tu bo u nas na froum bajzel i nie chce mi sie szukac btw o srr zapomnialem ze jest jeszcze koxp w cz nie dziala ale srr jak gramy i z waszym czlonkiem i nikt u nas nie ma auto lota i skrzynki mag nie moze podniesc bo nawed sie nie pojawi a juz nie ma zawartosci xD good gun macro tez nie dziala ?? omg rozjebales mnie idz na goby albo abyss i looknij w sciane moge i prosze was przegoncie nas btw zakozacz kims jeszcze co 444 nie jechal na kospie mamy ss jak siedzi z kumplem na o2 i kospuje good klan z was legit :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:14:30 

Wiesz feralis bo takie gadanie ze oni sa pro ... i wogole ... to masakra ostatnio bylem na chacie u dth i dth mial party na apo w cz we 3 obok myszorki 8 osob party ... wlecial 1 asek dth all sie wypotowali i uciekli to koles pobiegl na spot obok i i polowe party im wybil No poprostu pro A NAJEZDZAM NA nich dlatego ze oni non stop mowia ze oni nas all na arenie pojada i sa masta ze grac nie umiemy wyzwiska .. itpp :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

[ Dodano: Sro 18 Sty, 2006 10:16 ]
Wiesz Widze jestes taki pro ze chce mi sie rtylko plakac ... nie wiem czy wiesz ze istnieje cos takiego jak KO HACK ! OMFG !!!! ???????? I za to nie banuja autoo loota itpp ... :sleep: :sleep: :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:18:54 

hehe ta my zaczelismy wyjebalismy 444 poszedl do was obi i banda bo chcial all itemki od nas i jeszcze kilka osob i siedzielismy na deru w 3 mele mag i kurczaki no i priest przysliscie wyzwiska ze to ze tamto xD zaraz zaczeliscie ksuc itp xDDDD omg nastepnie w cz bylo tka pm do mnie dasz nam wolfa i priesta z klanu bo nie mamy a chcemy pk powiedzialem ze nie bardzo bo my wlasnie pkujemy to odpowiec ty noobie zasrany itp good wyscie to zaczeli wyzwiskami my nic nie mielismy do was btw nasz wspanialy lider ani nikt z klanu nie zamienia sie w mastodonta i siedzi na teleporcie z merchem no i zawsze slysze ze wy jestescie pr0 a by n00by jak bym mial robic ss tego jak piszecie to na normalu to by mi miejsca na hdd zabrako o_O o widze ze dobrze sie orietujesz za co leca bany za co nie uzywasz ?? btw nie chce mi sie klucic z toba bo nie ma sensu omg idz badz pr0 a my noobami i ciesz sie czitami

[ Dodano: Sro Sty 18, 2006 10:24 am ]
btw longrange byl u was w klanie ??

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:25:37 

Stary po 1 obiego nie ma w klanie juz ze 2 tyg bo to noob do potegi... 444to moj kumpel z cyphera i wiem jak gra .. Tak sie wypowiadasz o macroo ze kazdy kospoje a u was w klanie to ghost to co ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? nie kospowal to paru kolesi od was z klanu nic nie am np ... lukestyle ... balwanek ... ale tacy kolesie jak zwsi czy ten ele cos tam to sa NOBBBYYY TAKIE JAKICH MALO ! : / :sleep:

[ Dodano: Sro 18 Sty, 2006 10:26 ]
Byl u nas w klanie ale byl remake i alll nibbki polecialy :] ;] ;] :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:31:05 

OMG poszed?em do serwerowni system aktualizowac wracam a tu 10 nowych post??w :rotfl:
Zastanawiam sie czy w czasie kiedy to pisze to nie dojdzie nowych 5 o_O

KUMAN odpu?? sobie to nie ma sensu sie tu wyzywa? najwy?ej zarobisz bana na forum bo ponad 50% admin??wto ... czlonkowie Myszak??w :lol2: A i tak 90% ludzi co to czyta nie wie nawet o kim mowa.

SCAR nie znam cie z ingame i iinych z myszorkow tez nie, ale jestescie polakami i dlatego wam kibicuje. Z calym szacunkiem nie mieszam sie do tego kto kogo wywali i za co, ale 444 i tak by wyszedl od was bo wszyscy z Ethernal to jego kumple -_-

No i skonczcie juz pls. Lepiej sie obrzucajcie na PMach bo tylko poglebiacie animozje miedzy klanami. Oby nie bylo takiej sytuacji ze za 12 miesiecy otworza nowy serwer i zeby przezyc i miec z kim grac bedziecie zmuszeni sie polaczyc. U nas na Cypherze tez tak bylo (OwneD + CELL) i smr??d sie ci?gn?? wiekami.

Posk?adajcie to jako? do kupy :faja:

PS ... znow sie co? zjeba?o w serwerowni. Admin nie ma zycia no.....

RETIRED

Ostatnio edytowano 2006-01-18 10:32:09 przez Feralis, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:31:52 

Nie powiem ci o czyms bo koles jeszce jeden od was z klanu expil do 55 na macrooo :O i taki z was macrooo party :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:32:49 

jezu looknij liste klanowiczuw johnego nie ma w klanie -.-' 444 byl u san dostalismy zawiadomienie ze kospuje na o2 z kumplem poszlismy i tyle go bylo jedeyne co bylo mile ze nie wyzywal nas jak reszta ludzi ktorzy leca za kospa i inne czity btw czy ja mowie all klan czituje mowie ze ludzie co od nas odlecieli za kosp nooberstwo itp poszli do was a raczej jako dobry klan powinniscie sie wystrzegac takich a nie chwalic jak to robicie z 444 ktory all ma dzieki czita 8| zastanowcie sie czy chcecie byc postrzegani jak cziterzy czy nie u nast tez bylo sporo czitero byli pilnowani i polecieli nickow jest wpierniki wczoraj kolo chce do klanu przyjmojemy go patrzymy jak gra zaraz pada na clan chacie S> Ic+6 to on za ile kumpel z 20m a te to musze isc do abyys badz na goby i macrowac to od razu cick nick ::junkers:: a to ze u was jest min 2-3 cziterow jest pewne bo gralem z nimi i nawed nie wylaczali autoloota i innych badziewi

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:35:31 

U WAS W KLANIE JESZCE JEST KOLES KTORY do 55 na kospie jecghal ale nie powiem wam kto to bo obiecalem kumplowi :sleep: :sleep: :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:35:42 

no ja tej rozmowy nie zaczelem ale co widze eternali i oni nas to odrazu leca bluzgi pod naszym adresem co do bana tylko ja naleze do myszorkow i jak bys dluzej byl na tym forum wiedzial bys ze jesli sie z kims kluce to nie daje mu za to warna bana czy bog jeden wie co bo to spr osobista i bylo by ze daje warny bany od widzimisie

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:37:11 

LOL a u was tylko 2 osoby maja glabe +6 jeszce wczoraj widzialem luka z barem :o :sleep: Zastanow sie co ty czlowieku wogole mowisz :O

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:37:56 

btw jasne powiedz kto ?? bo nie lubie czterow a ja wam powiedzialem kto od was na 100% jechal wiec albo mowisz kto to byl albo nie zaczynaj takiego tematu oke baba ?? bo rownie dobrze moge powiedziec u was jest 8 ppl co do 55++ jechaly na syfie hehe good gun jak bys chcial wiedziec luk mial glave +6 od klanu i spali go -.- i nie dostanie innego btw na expie jak sa slabe potworki nie bije mirkami bo z kasa nie wyrobie 260k+ za naprawe a u was co maja rapki +6 widzialem nie raz w CZ jak cale party pdalo od 1hita

Ostatnio edytowano 2006-01-18 10:39:35 przez scar, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona