Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-06 18:40:57
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-14 20:31:43 

Pochwały: 4
wlasnie, pozdro dla oblivion, jak na chillout nigdy sie nie natykalismy to z victorem i reszt? prztykamy sie codziennie w cz :) z roznymi wynikami :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-14 21:05:48 

Mysle ze juz za bardzo niedlugo przyjdzie pora na kolejna walke z 444 mam nadzieje ze tym razem uda mi sie wygrac :) - taki offtop

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-17 19:38:59 

Po 1: Czworek Cie rozjedzie jak szmate... jak Ty sie mozesz combowac nauczyc jak co Cie widac to w tyl odwrot i dzida do town albo w 30 humow lol
Po 2: Najpierw mowisz zeby sie nie atakowac... a tu nagle wpadasz dzisaij na spota z jakas ... i 2v1 kazdego po kolei wycinacie wu te fik !? Jak lecisz na mnie w cz 1v1 to za chwilke spierdalasz (tzn nigdy nie lecisz ale teoretycznie xD) a na expie 2v1 taki kozak jestes ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-17 20:07:47 

Cichy zawsze by? niubiszczem zuhaha xD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 01:28:34 

HypnoFukka napisał(a):
Po 1: Czworek Cie rozjedzie jak szmate... jak Ty sie mozesz combowac nauczyc jak co Cie widac to w tyl odwrot i dzida do town albo w 30 humow lol
Po 2: Najpierw mowisz zeby sie nie atakowac... a tu nagle wpadasz dzisaij na spota z jakas ... i 2v1 kazdego po kolei wycinacie wu te fik !? Jak lecisz na mnie w cz 1v1 to za chwilke spierdalasz (tzn nigdy nie lecisz ale teoretycznie xD) a na expie 2v1 taki kozak jestes ?

Jedynymi osobami ktorych nie atakuje to 444 i dizzy reszty nie znam oraz nie czuje szcunku do niech wiec atakuje. I owszem uciekam od Ciebie jak biegniesz z piestem ale gdybys byl sam to czemu by nie mimo tego zes warek? . I wcale nie zalezy mi na Twoim atakowaniu lub nie atakowaniu.

Tak to prawda we 2 z KingOfHunters wycielismy we 2 expiace party na apo w tym was to chyba niezly wyczyn co ? 16vs2 i nasz win.

I Update :

444 oraz dizzy sa lepsi (dostalem wpierdziel od obydwu) ale mam nowa taktyke :D BeFree ktory jest o wile slabszy od 444 wygrywa z nim powiedzial mi pewien myk moze uda mi sie go zastosowac :)

Zamieniacie sie tam tak tymi kontami ze nie wiem kto juz jest kto....

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 10:46:29 

16v2 hym i wygraliscie hym szczycicie sie tym hym ... no zabicie miedzy innymi rogue lvl 40 to byl nielada wyczyn ... a po za tym jak tylko dizzyego i 444 nie atakujesz na ... i grzyb sie klaniales i glupa waliles?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 11:01:05 

buff_e napisał(a):
16v2 hym i wygraliscie hym szczycicie sie tym hym ... no zabicie miedzy innymi rogue lvl 40 to byl nielada wyczyn ... a po za tym jak tylko dizzyego i 444 nie atakujesz na ... i grzyb sie klaniales i glupa waliles?

bez jaj nie ma sie czym az tak bardzo szczycic bo wy expiliscie. Nie pamietam zebym sie komus klanial ;o

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-19 19:46:04 

69Positive napisał(a):
HypnoFukka napisał(a):

Jedynymi osobami ktorych nie atakuje to 444 i dizzy reszty nie znam oraz nie czuje szcunku do niech wiec atakuje. I owszem uciekam od Ciebie jak biegniesz z piestem ale gdybys byl sam to czemu by nie mimo tego zes warek? . I wcale nie zalezy mi na Twoim atakowaniu lub nie atakowaniu.

Tak to prawda we 2 z KingOfHunters wycielismy we 2 expiace party na apo w tym was to chyba niezly wyczyn co ? 16vs2 i nasz win.

I Update :

444 oraz dizzy sa lepsi (dostalem wpierdziel od obydwu) ale mam nowa taktyke :D BeFree ktory jest o wile slabszy od 444 wygrywa z nim powiedzial mi pewien myk moze uda mi sie go zastosowac :)

Zamieniacie sie tam tak tymi kontami ze nie wiem kto juz jest kto....

BTW nie raz bieglem bez prz i jak widzialem Cie w cz to Ty dzida w tyl odwrot... Sad but troo :| ale spoko teraz gram BP jak wybije 62 to popekuje troche tam bedziesz mial ... duze szanse (kto wie czy mnie nie bedziesz jechac) bo po 1 najgorsza pvp class to sin dla mnie po 2 nie ma dd po 3 bede w T1 armorach (maly def oky aga?).. A co do ''wyciecia party apo'' to prawda jest taka ze wycinaliscie 1 by 1 i nikt was nie bil na poczatku to rzeczywiscie nielada wyczyn <LOL>

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-21 22:09:01 

aha bo to ich wina, ?e nikt ich nie bi? ? to pr?dzej wy jeste?cie nooby, ?e umkn?? wam taki drobny szczeg???

pozatym - omg! cz to miejsce do walki, jak jeste? na expie to si? liczysz z ryzykiem, ?e kto? cie zjedzie i albo masz wystarczaj?co mocne party, albo musisz townowa?

HARD BUT TRUE!

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-22 19:48:49 

Oj expili ethernale i to duzo :lol2: zwalszcza wykaz serva to pokoazuje :lol2: jakie z nich expiciele :lol2: oczywiscie nie ze wszystkich ale zanjdzie sie paru ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-22 21:35:53 

sugerujesz cos ksk001 ?
my w przeciwienstwie do Ciebie xpimy w CZ ... nie wiem czy wiesz co to w ogole ?
bo w zyciu nie widzialem Cie tam .

btw wykaz servera? he ? ._.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-22 23:01:03 

Pochwały: 4
moze dlatego go nie widzia?es bo juz nie gra? :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 13:11:18 

oj sugeruje niewiesz co? to ci powiem a mianowicie to ze pol waszego clanu zapier na kospie az nie milo jaki wykaz? co zdziwiony ze mozna bez problemu sprawdzic kto w ile dni lvl nabil? wasz leader z 62 na 64 nabil w 2 albo 4 dni nie pamietam juz dobrze 444 byl w MyszOrkach dostal bana za co ? za kospa bylo na forum MyszOrkow kiedys wiele screenow z waszym clanem jak na kospach jedziecie poszukam moze jeszcze gdzies beda hmm nie widziales mnie nigdy w cz niewiem co to jest ? zapraszam na xigenon bo tam tera spowrotem gram hmm myslisz ze masz 60 jestes pro? to chyba zes nie sikal dzisiaj to tyle na ten temat moje zazuty nie sa bez podstawne jak bardzo bardzo wielu swiadkow ale nikt wam niechcial dymu robic ja juz nie gram na tym servie wiec mi nie zalezy i ujawnilem tajemnice o waszym pro clanie ;) nie muwie tu o wszystkich od was tylko chodzi tu o poszczegulne osoby ;)

0WN3D!!11 - Elaviart

Ostatnio edytowano 2006-02-25 13:26:23 przez ksk001, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 14:46:31 

uhm "muwie" zzz mowie ...

yyy daj taki wykaz z tego co tam smeciles coz 62 na 64 plz ....
uhm nie wiem czy wiesz ale myszorki sie rozpadly tez dflatego ze niektorzy dostali bana a nie jak ktos napisal gdzies zablokowanie konta zzz...

acha no daj daj ten wykaz czy cus tam co masz.

btw. jestes lamstah jak tak twierdzisz nie wiem po ch.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 15:05:10 

ksk001 napisał(a):
oj sugeruje niewiesz co? to ci powiem a mianowicie to ze pol waszego clanu zapier na kospie az nie milo jaki wykaz? co zdziwiony ze mozna bez problemu sprawdzic kto w ile dni lvl nabil? wasz leader z 62 na 64 nabil w 2 albo 4 dni nie pamietam juz dobrze 444 byl w MyszOrkach dostal bana za co ? za kospa bylo na forum MyszOrkow kiedys wiele screenow z waszym clanem jak na kospach jedziecie poszukam moze jeszcze gdzies beda hmm nie widziales mnie nigdy w cz niewiem co to jest ? zapraszam na xigenon bo tam tera spowrotem gram hmm myslisz ze masz 60 jestes pro? to chyba zes nie sikal dzisiaj to tyle na ten temat moje zazuty nie sa bez podstawne jak bardzo bardzo wielu swiadkow ale nikt wam niechcial dymu robic ja juz nie gram na tym servie wiec mi nie zalezy i ujawnilem tajemnice o waszym pro clanie ;) nie muwie tu o wszystkich od was tylko chodzi tu o poszczegulne osoby ;)

FIK FIK FIK wezcie stad tego tuarasa :D LOL jak kidzor 5-letni.. ''nie gram to ... mi tam moge gadac co chce i tak nikt nic mi nie bedzie mowil'' to po 1 a po 2 pokaz jakiegokolwiek nieedytowanego screena gdzie ''macrowalem''... skoncz z takimi textami bo tylko wkorwiasz buta.. po 3 co do eMa to ten czlowiek to exp mashine expi prawie 24/7.. dla twojej wiadomosci zrobil 65 wczoraj zzz po 4 tak jak mowil snick... pure clan 2 win hahaha po 5 GOWNO WIESZ O NASZYM KLANIE wiec jakie Ty tajemnice mozesz ujawniac

p.s - FUK OFF SKONCZCIE TE KUREWSKIE LAME TEXTY - ZAZDROSNE BARANY, slownictwo mzoe nie najpiekniejsze ale wkorwia mnie juz to pierdolenie jacy to my zli nie jestesmy zzz nie raz udowodnilismy ze grac umiemy... w cz tez napierdalamy wiec STFU i hf na Xigu

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona