panowie znam wasz problem jezeli chodzi o w8 na new serv ...
postaram sie wam pomoc , oto sprawdzone sposoby jak zabic czas ;]
1- NA ROSLINE - siadasz na krzesle podkladajac jedna noge pod dupe, po czym przystawiasz siedzisko w okolice okna, na tyle blisko co bys mogl obserwowac roslinnosc / ludzi / suczki , prawa reka spoczywa na lewym kolanie a lewa podpiera sie lokciem o prawa dlon, i lewa dlonia spokojnymi ruchami kolisto/dziabiacymi spokojnie mozesz dlubac se w nosie

= max 1h wytrzymalem ;] mysl o niczym , badz jak roslina -.-

2 - NA PACKERA - zapozyczasz sobie ciezarki do cwiczen siostry / mamy / szczot z pokoju obok ciezarki o wadze 1kg moze byc i 2

ewentualnie jezeli naprawde jestes packiej moga byc i 5 kg ;] po czym nalezy wygodnie ulozyc sie w pozycji lezacej na plecach, generalnie najlepiej na lozku w trosce o sasiadow z dolu. Jezeli juz lezysz sobei wygodnie wez ciezarek , unies rece tak azeby byly wyprostowane i na wysokosci twarzy(u pro ) lub klatki piersiowej ( beginner ) po czym chwyc ciezarek i manewroj nim jedna reka miedzy palcami jakby to byl dlugopis ;] istnieje opcja iz ciezarek spadnie ( po to lozko ) jezeli niestety cie zachaczy = pech

ja osobiscie nic sobie nie zrobilem tylko kawalek mi pyrklo w czologlowie

ale fun wielki

polecam
3 - GRA WPIERDOL ( niektorzy mowia MATRIX ) - wymagane osoby 2 + - z kumplem stajecie na wprost siebie w odleglosci zasiegu swych konczyn gornych, i to sa wasze pozycje, stopy musza byc nieruchome, i trzymac sie podloza, ruchy tulowia i konczyn gornych sa dowolne = wyginanie sie itp ( stad matrix niekiedy mowia ) . Generalnie chodzi o to zeby wyjebac kumplowi wiecej lisci niz on ci , proste ;] have fun , btw fajna sprawa , mozna sie zrelaxowac ... keidy jest juz po wszystkim

4 - NA DEBILA - poprostu wez i poczytaj se to forum

prosta akcja

wyproboj metody i juz jestes u siebie

have fun panowie ;] ja mysle sobie nad next zajeciem co by tu porobic