Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-27 12:01:07
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:39:15 

scar napisał(a):
no ja tej rozmowy nie zaczelem ale co widze eternali i oni nas to odrazu leca bluzgi pod naszym adresem co do bana tylko ja naleze do myszorkow i jak bys dluzej byl na tym forum wiedzial bys ze jesli sie z kims kluce to nie daje mu za to warna bana czy bog jeden wie co bo to spr osobista i bylo by ze daje warny bany od widzimisie

OMG Jesus Christ zaraz na mnie sie zacznie nagonka :oops: Ideeeee stad bo mnie nie chca, chcialem tylko za?egnac konflikt a z tym banem to ?artowa?em tylko zzzzzzzz :roll:
Proponuje bitwe na arenie na fisty :lol2:

/scar
niestety eternale maja jakis kompleks i zawsze jak nas widza to leci miecho omg a nie dam sobie wciskac gowna od klanu co przyjmoje kosperwo wiedzac o tym

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 10:39:24 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
tam ta da dam da dam KLOZET, nie chce mi sie dawa? war??w ale ot przedni

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 16:34:15 

Pochwały: 4
Temat zamkni?ty, ale chce tez swoje dodac

KUMAN, nie rozumiem sk?d ta gadka? Zrobili?my 4 grade, zalozylismy temat zeby sie po prostu podzielic sukcesem. Wy zrobicie grade 4 zalozycie swoj temat, chillout zrobil, tez zalozyl temat, zeby pokazac ze polacy potrafi?.
Nie pisz w co drugim poscie ze jestesmy nooby, itp bo u was nie jest lepiej.
- feelmynoob z autolootem w party na apo
- |V| zamieniony w trola na teleporcie
moge przytoczyc jeszczek kilka przyk?ad??w, g???wnie g?upie oczernianie gdzies na bokach.
A ty jak?s agitacje prowadzisz, kase z tego masz ze nas zjedziesz na forum? Wrzuc na luz ch?opaku.

Ostatnio sporo gadalem z osobami z waszego klanu, pare osob macie naprawd? w porz?dku. Pozatym wkurwia mnie powoli takie doskakiwanie na expie, itp, wyzywanie od noob??w, zachowujemy sie jak dzieci nieraz :/

Fajnie ze chodzicie na pk i sobie radzice, ?ycze szcz?scia, u nas regularnie (bo teraz raczej expimy w cz niz pkujemy, celem by?o g4 potem exp + mastery i po 60 g3) pkuje bardzo ma?o os??b.
Z mojego punktu widzenia - mamy zajebist? sta?a i przede wszystkim zgran? ekip?, kt??ra si? lubi, reszta to nowi kt??rzy dopiero sie aklimatyzuj?. Mi sie to podoba, nie chce zadnych durnych wy?cig??w. Jak dla ciebie ko to wy?cig o itemy, grade, expa albo g?upei mastery to twoja sprawa. Dla mnie wazniejsi sa ludzie z kt??rymi gram. A gra nam si? ?wietnie - wi?c zadnego rozbijania i ??czenia klan??w (a byly takie propozycje, nie wiem kuman moze ci nie m??wi? w klanie wszystkiego?) nie przewidujemy

Temat otwieram zeby kuman (b?d? feralis, chcesz to pisz co ci na sercu lezy) m??g? napisac co o nas mysli i wyjasnic sobie kilka spraw.

Peace, jak mawia kilka Eternali (ale tych z xiga ;))

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 16:43:14 

buhehehehehehe good gun baba ela XD :*:*:*

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 16:48:40 

btw
Cytuj:
OMG Jesus Christ zaraz na mnie sie zacznie nagonka :oops: Ideeeee stad bo mnie nie chca, chcialem tylko za?egnac konflikt a z tym banem to ?artowa?em tylko zzzzzzzz :roll:

jak na razie to tylko podjudzasz kiczka :| jak takie jest dla ciebie zazegnanie konfliktow to gg

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 21:21:14 

Pochwały: 1
scar napisał(a):
btw nasz wspanialy lider ani nikt z klanu nie zamienia sie w mastodonta i siedzi na teleporcie z merchem

:lol2: :lol2:
wiem ze ten post tu nie potrzebny do niczego ale ten tekst mnie rozjebal i nie moglem sie powstrzymac (Eternal, ten z xiga :lol2: ) :devil:

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 22:47:00 

Pochwały: 5
hehe :cool: no coz trzeba troche wazeliny btw gadalem z ludzmi od was i popiera by sie pogodzic bo nie ma co sie klucic i zachowywac jak turas polak powinnien pomagac drugiemu polakowi a nie klucic sie wiec jak ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 23:01:36 

tylko bez obrazy ale nie chce gadac tylko z kumanem w tej sprawie...
niech chociaz |V| sie wypowie.

sztaba?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 23:08:05 

Pochwały: 13
ta sytuacja chyba jest na kazdym servie ze klany tej samej nacji sie kluca np beremus ancelentarii i nietykalni, ale prawda jest tak ze jezeli chcemy cos zdzlalac na tym servie bedziemy musieli sie pradzej czy pozniej polaczyc chociaz po to zeby byc lepsi od CHILLOUT <peace> :devil: wiec panowei dajmy na wstrzymanie Scar niech oni robia po swojemu my robmy po swojemu, bo dla nie ktorych ta gra to cos wiecej niz gra to jakis proces samorealizacji :D (jak madrze powiedziane, nie przyzwyczajac sie do tego :D )

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 23:11:32 

Feralis napisał(a):
Kuman chillout ;D Po co sie gor?czkowa?. To topic gratkowy dla Myszek. A swojego faworyta w?r??d top PL clanu na Olympii ja mam juz od dawna ;) Zreszta co? sie dziwi? skoro 95% to moi kumple z Cyphera? :lol2:

Pozdro to all Ethernal. Dzi? znow wejde wam namiesza? na TSie :freak:
Bycie adminem jest cool :faja:
No i przeka? Cantowi zeby sie nie wybija? za bardzo bo znow go shackuja :<

hehe pewno ChillOut pfff sora ziom ale nie widzi mi sie ten klan ;p
nie jest za good ;p prawde mowiac banda bubkow ;p sora ale to moje zdanie po tym jak ich zlookalem;p

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 23:23:18 

zlookales nas? to fajnie Xo a kto ty?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-18 23:28:52 

o kurcze! on nas zlookal xD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 08:32:15 

zostaliscie zlookani ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 11:17:09 

witam wszystkich ,

chcialbym sie wypowiedziec po krotce na pare temamtow

po 1 - tak uzywam autoloota , jest bardzo pomocny na xp kiedy nikomu nie chce sie
podnosic fikowych boxow ... coz za tera hacker / macroer jestem -_-"

po 2 - panowie ja qmam zeby sie nie najezdzac ze jedni sa lepsi drudzy gorsi all relax,
ale jak widze ze scar ma napisane assist of best polish clan on olympia on orc side
to delikatnie nie kumam czy to jest jakis mega wykurwiony zarcik czy ktos tu sie
zbytnio ceni ;/
po 3 - nie chce mi sie czyutac wszystkich tematow ale klanowicze mowili mi wlasnie ze chillout
tez strasznie kozaczy ze sa super good -.- ej ja rozumiem sobei grac spokojnie ale zeby sie przechwalac co to nie wy to przesada szczegolnie ze 100 % w KAZDEJ CHWILI moge isc 1vs1 z kimkolwiek z myszow lub chilloutow bez zadnego problema , propo chillout to wy takie gangstery jestescie co sam ze snickersem zjadlem cale wasze party na harpiach .... no no 2 vs 8 i wpierdol to pro clan widze

Propo grade gratulacje ;] nie wnikam czy np zarobione z leechowania monumentow na wojnach i biciu noobow czy klepaniu ekipy z ZeroTolerance bo np to np ;] wiec gratz ;]

Generalnie ja bym proponowal zrobic maly turniej 8vs8 chillouty myszorki i ethernal na clan arena co wy na to ? czy nie rozwjaloby to wszetkich watpliwosci kto kogo own ? ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 11:59:43 

no tez nad takim czyms myslalem ale nie lepiej w cz z chillout ;D bo co to za satysfacja jak np nie ma co do nabicia 4 gr moge pokazac ss jak jedziemy na bowlu calem party 1hit deus i reszta

[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 12:00 pm ]
a jesio jedno my i chillout kozaczymy ?? to co wy robicie ?? aaa nie kozaczycie wiesz nie widzialem tego -_-

[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 12:02 pm ]
btw co do podpisu to uwazam moj klan za najlepszy tak jak kazdy gracz ty uwarzasz swoj a ludzie z chillout swoj wyrazilem w nim moje zdanie ty mozesz napisac Eternalen najwiekszi pozerzy na swiecie ;D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona