Temat zamkni?ty, ale chce tez swoje dodac
KUMAN, nie rozumiem sk?d ta gadka? Zrobili?my 4 grade, zalozylismy temat zeby sie po prostu podzielic sukcesem. Wy zrobicie grade 4 zalozycie swoj temat, chillout zrobil, tez zalozyl temat, zeby pokazac ze polacy potrafi?.
Nie pisz w co drugim poscie ze jestesmy nooby, itp bo u was nie jest lepiej.
- feelmynoob z autolootem w party na apo
- |V| zamieniony w trola na teleporcie
moge przytoczyc jeszczek kilka przyk?ad??w, g???wnie g?upie oczernianie gdzies na bokach.
A ty jak?s agitacje prowadzisz, kase z tego masz ze nas zjedziesz na forum? Wrzuc na luz ch?opaku.
Ostatnio sporo gadalem z osobami z waszego klanu, pare osob macie naprawd? w porz?dku. Pozatym wkurwia mnie powoli takie doskakiwanie na expie, itp, wyzywanie od noob??w, zachowujemy sie jak dzieci nieraz
Fajnie ze chodzicie na pk i sobie radzice, ?ycze szcz?scia, u nas regularnie (bo teraz raczej expimy w cz niz pkujemy, celem by?o g4 potem exp + mastery i po 60 g3) pkuje bardzo ma?o os??b.
Z mojego punktu widzenia - mamy zajebist? sta?a i przede wszystkim zgran? ekip?, kt??ra si? lubi, reszta to nowi kt??rzy dopiero sie aklimatyzuj?. Mi sie to podoba, nie chce zadnych durnych wy?cig??w. Jak dla ciebie ko to wy?cig o itemy, grade, expa albo g?upei mastery to twoja sprawa. Dla mnie wazniejsi sa ludzie z kt??rymi gram. A gra nam si? ?wietnie - wi?c zadnego rozbijania i ??czenia klan??w (a byly takie propozycje, nie wiem kuman moze ci nie m??wi? w klanie wszystkiego?) nie przewidujemy
Temat otwieram zeby kuman (b?d? feralis, chcesz to pisz co ci na sercu lezy) m??g? napisac co o nas mysli i wyjasnic sobie kilka spraw.
Peace, jak mawia kilka Eternali (ale tych z xiga

)