Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-06 18:48:43
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 15:11:14 

Pochwały: 4
Cytuj:
uhm nie wiem czy wiesz ale myszorki sie rozpadly tez dflatego ze niektorzy dostali bana a nie jak ktos napisal gdzies zablokowanie konta zzz...

nie ukrywam ze kilka osob dostalo bana ale tez kilka osob stracilo konta w wyniku straty hasla, itp

no ale faktem jest ze 444 wylecia? z Myszork??w za kospa, tutaj nie masz co zaprzeczac, zaden z nas nie wylecia? z zadnego klanu (no chyba ze johny) za to ze uzywal kospa

Cytuj:
FUK OFF SKONCZCIE TE KUREWSKIE LAME TEXTY - ZAZDROSNE BARANY

jacy oni? ja tam mam was w dupie, go go g1 i powodzenia w przedzieraniu sie do top5, co mnie to obchodzi wogole, troche szkoda mi waszego lidera ze nie ma real zycia i siedzi w tej grze 24/7 zeby bic kolejne levele, ale szacunek dla niego za to ze ma najwyzszy lvl na o i tyle. "zazdrosne barany" lolz...

Ostatnio edytowano 1970-01-01 01:00:00 przez Elaviart, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 15:17:38 

Elaviart pisze tak bo juz nie mog wytrzymac tego ciaglego offence do naszego klanu. Co do eMa... jedni robia cos dobrze, inni cos innego.. on lubi KO, nadaje sie do tego wiec gra, to jest jego wybor i nikt nie powinien sie wtracac do tego jak spedza czas wolny. Thats all

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 15:33:45 

Siema przedewszystkim nie odpisywalem nic tu na forum poniewaz nie chcialo mi sie w to bawic ale to juz przesada jesli chodzi o tego kospa co uzywame to jasne przyzna sie uzywalem ale to byl jeden jedyny raz i juz nie uzywam ale pewnie i tak nie wierzycie no ale nvm a po drugie jesli chodzi o niektorych z nolimit to tak dzis mnie pm frozenday czy cos takiego i mi napisal cos takiego jestes cheater uzywaz macro combo etc juz nie pamietam skad on wogole takie teksty bierze uzywalem bardzo dawno temu kospa na lvlu 55-57 i to wszystko gram legal zrobilem legal 62 , ciezko pracuje na nps.chce normalnie grac sobie w ta gierke nie na zadnych cheatach ani nic takiego bo to zadna frajda. cya all i prosze cos odpisac :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:04:27 

hypno znasz takie powiedzenie tylko winny sie tlumaczy ? idealnie do ciebie pasuje i wszystko jasne :cool: a te fuck you u tego nietoprza to dla ciebie zebys ochlonol troszke bo chyba niezle sie napociles piszac te wyzwiska ;) a 5 lat to chyba ty spedziles przed ta gra zeby byc pro :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:08:53 

Pochwały: 5
mam pytanie do was i do Mki kiedy nabije 70 za miech ?? ile ma serv 3-4 miechy Oo good gun :D gratki dba o xp i np naprawde robi to dobrze ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:13:48 

m kiedy nabije 70-tke nie wiem to od niego zalezy czy mu sie chcilalo bedzie ale narazie z tego co mi wiadomo dal sobie spokoj z expem :D ale jesli dobrze mysle to zaniedlugo mu sie pk i kombinowanie itemkow znudzi i bedzie dalej expil poprostu maszyna do expa 'czubek' hehe m chyba sie nie obrazisz ze tak pisze ale to prawda w dobry znaczeniu tego slawa :lol2: takze zyczcie mu powodzenia w drodze do 70

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:18:54 

no to musze go poznac z edkiem w calym ko nie ma wiekszego maniaka xp od niego :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:22:34 

No lubi expic nie powiem ale ja chcialem sie odniesc do postu ktory napisal zeby uswiadomic frozenday i reszcie kto tak sadzi ze nie uzywam zadnych programow nic normal gra nie wiem scar jak ty myslis dlatego nie wymieniam nikogo poza frozenday bo wiem na 100% ze on tak sadzi ale jest w bledzie i to duzym

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:37:21 

Wiesz powiem tak ze mnie to ju? nie obchodzi czy kto? oszukuje jedzie na czitach czy nie oskar?aj?c innych nie zmienimy tego wywo?amy tylko taka sytuacje, jaka teraz jest, co do olympi ju? nie gram tam wr??ci?em na stare ?mieci, czyli dies i elite clan wiec mog? nie by? na bie??co btw widzia?em ze zbli?acie si? do g1 i to ju? kwestia tyg. pozdro i powo wszystkim Polaka graj?cym na olympi mi gra tam si? podoba?o, ale jak wida? klan si? rozpad? sprostuje, czemu bo nie lubi? niedom??wie? i pom??wie? kilku graczy dosta?o bana za u?ywanie autoolota w abyss po Tym zaj?ciu inne osoby postanowi?y sko?czy? z gra, bo wydawa?a im si? bez sensu zosta?o nas 12 a w takiej liczbie os??b nie da?o si? nic dalej robi?, bo, na pk. Trza by?o czeka? na priestow, kt??rzy rzadko, kiedy grali wiec CL i zarz?d zadecydowa? ?eby klan zako?czy? i tyle by?y propozycje po??czenia suba z g???wnym klanem, ale nie chcia?o nam si? m?czy? i poczatkowa paczka ludzi dobrze zgranych i wbrew pom??wienia innych dobrze wymiataj?cych w cz, bo powiem szczerze nie byli?my jakimi? noobami okupowali?my bowla, z czego polecia?y 2 masery dla ludzi rozwalali?my nieraz party najlepszych pkarew po humowej stronie nie mowie ze byli?my boscy itemki nie mi?li?my fenomenalne, ale nadrabiali?my to skillem wi?kszo??, sinow na pk potrafi?o bezb??dne combo priesci wiedzieli, co robi? dostawa?e? par? i po kilku sekundach ju? Mia?e? cure buff i heal to dzi?ki zgraniu tak dobrze nam sz?o jak wiadomo cz?sto nie pkowalismy, ale jak ju? szli?my na pk to ma?o, kto by? w stanie nas pojecha? oczywi?cie to takie smuty, bo ci??ko by?o mi i reszcie zarz?du podj?? taka decyzje, ale jak wiadomo, co dobre szybko si? ko?czy teraz obecnie ja ba?wanek i rze?nik gramy w Elite clan jednym z najstarszych klan??w na diez i tez jednym z najlepszych i oto cala historia myszorkow

Pozdro i pow dla wszystkich graczy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 16:55:20 

Pochwały: 4
444 - frozenday ma swoje racje, swoje pogl?dy na temat ludzi, nie kieruj tego do ca?ego klanu. Poza tym konkretnie w klanie go teraz nie ma (wjebalo mu mira po wipe i prubuje sie na spokojnie odku?).

Hypno - nie ma zadnego offenca na wasz klan, by?a kiedys k???tnia ale to by?o na zmiane wyjezdzanie na siebie. Wiec nie rzucaj takimi tekstami na drugi raz. Nas tez wkurwia?o jak nas wyzywa?e? ze jestesmy zerami bez skila. Tymbardziej ze jak powiedzia? Scar w cz radzilismy sobie ?wietnie.

Co do ban??w - polecia?o 5 ban??w za autoloota w abyss (komus sie nie chcia?o podnosic skrzyneczek -_-), pi?ciu najlepszych pker??w w klanie. Potem kilka osob straci?o konta w wyniku straty hase?, bla bla bla, itp. Kolejne kilka osob z 1/3 najlepszych graczy w tym klanie powiedzia?o do?? i wr??ci?o na stare ?mieci. Reszta po??czy?a si? z NoLimit, ustuka?a g3 no i stara sie nie pope?nia? starych b??d??w. To tyle jesli o nas chodzi

Scar - pozdro dla waszej tr??jki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 17:08:39 

ksk001 napisał(a):
hypno znasz takie powiedzenie tylko winny sie tlumaczy ? idealnie do ciebie pasuje i wszystko jasne :cool: a te fuck you u tego nietoprza to dla ciebie zebys ochlonol troszke bo chyba niezle sie napociles piszac te wyzwiska ;) a 5 lat to chyba ty spedziles przed ta gra zeby byc pro :lol2:

Znam to powiedzenie ale kompletnie nie wiem do czego pijesz baranie.. Pokaz jakis dowod ze makruje to bedzie fajnie i Ci przyznam racje ale sam wiesz ze Twoje gadki PC braina sa wyssane z palca. Nie chce mi sie z Toba tu wyzywac bo mam ciekawsze rzeczy do roboty jak jestes z Kielc to mozemy pogadac inaczej STFU Turkmusunie i nienie ja sie nie poce jak cos pisze, dla Twojej wiadomosci gram w KO od 1,5 roku ale nice try byles blisko. A jeszcze co do nietoperza eeeh ja zawsze wolalem 3mac na kompie zdjecia panienek... ale niektorych pociagaja nietoperze *cough*

[ Dodano: Sob 25 Lut, 2006 17:09 ]
Elaviart napisał(a):
Hypno - nie ma zadnego offenca na wasz klan, by?a kiedys k???tnia ale to by?o na zmiane wyjezdzanie na siebie. Wiec nie rzucaj takimi tekstami na drugi raz. Nas tez wkurwia?o jak nas wyzywa?e? ze jestesmy zerami bez skila. Tymbardziej ze jak powiedzia? Scar w cz radzilismy sobie ?wietnie.

Nigdy tak nie powiedzialem. Przytocz mi topic gdzie cos takiego powiedzialem bo nie przypominam sobie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 17:11:42 

tlumaczenie gram od 1.5 roku wiec jestem pr0 jest the best nie liczy sie ilosc ale jakosc co do klutni zapraszam panow na pm albo gg

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 17:21:09 

scar napisał(a):
tlumaczenie gram od 1.5 roku wiec jestem pr0 jest the best nie liczy sie ilosc ale jakosc co do klutni zapraszam panow na pm albo gg

ale czy ja chociaz raz mowilem ze jestem super extra prO ? wlasnie to mnie wkorwia ze ludzie gadaja jakies bzdury wyssane z palca omg zzzz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 17:24:46 

to nie wiem po co pisales ze grasz 1.5 roku ale co tam jak juz mowilem ten temat to mega offtop mialo byc o ChillOut G3 a jest o eternalach i innych :/

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-25 18:09:17 

Bana dosta?o 5 osob ale tylko jedna uzywala KOSPa to bylem ja uzywalem bo stwierdzilismy ze nie nadarzamy podnosic wszystkich skrzynek to sobie pomozemy nikt natomias nie chcial sie zgodzic zeby sciagnac tego kospa i wogole ale kazdy byl zatym ze przydal by sie nie myslcie ze ja sie odrazu zglosilem ze bede go uzywac padla propozycja ze bedziemy uzywac kazdy po 3 dni i ze ja mam zaczac tak dla testow no to mowie jak kazdy bedzie uzywac to sie zgodze przeciez wiecznie tego robic nie bedziemy i w sumie to nie bede klamac ale potrzebowalem pieniazkow a to byl dosc szybki sposob ale to stare dzieje po co wracac do zlej przeszlosci :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona