ZnudzonY napisał(a):
SiD no lol jeste? uparty
Tutaj, to jest zaleta, a nie wada

Cytuj:
ka?dy ci przedstawi? sensowne dowody,
Polemizowa?bym nad ich sensowno?ci? jak i w og??le mianem 'dowodu'.
Edytowany screen i najzwyklejszy mirage +8

To maj? by? te dowody oskar?aj?ce Arestidesa? One nie maj? z nim nawet po?redniego zwi?zku! Nawet gdybym ulysterowi uwierzy? w scrolle nie zmienia to faktu, ?e nikt nie ma podstaw oskar?a? go?cia (kt??ry nawet nie wiem jakim idiot? jest) o to czego nie zrobi?.
Cytuj:
a to ?e nikt nie trzyma screen??w sprzed p??? roku (ja np. mia?em format i poprostu wzi??y i znik?y) to nie znaczy, ?e masz prawo po ka?dym je?dzi?
Mam prawdo podwa?a? ich zdanie i robie to sukcesywnie, staram si? nie "je?dzi?".
Cytuj:
mniej wi?cej gadanie w stylu, ?e moja racja jest mojsza ni? twojsza...a temat naprawd? nie warty tych k???tni
1-1,5 roku temu ?atwiej by?oby was przekona? o nies?uszno?ci tych pom??wie?. Ja nie m??wie, ?e arestides jest czysty, ja m??wie, ?e te pierdo?y o kt??rych wszyscy gadaj? nie maj? ozwierciedlenia w rzeczywisto?ci.
Cytuj:
Przeciwko niemu ju? by?o tyle dowod??w, ?e poprostu szkoda si? powtarza?. Nawet sami byli GMowie czy pomocnicy GM??w (jak np. Morax czy Devile) o tym m??wi?, ludzie kt??rzy z nim pracowali, wi?c co ty wiesz ?eby m??wi?, ?e oni nic nie wiedzi??

Wybacz, ale czyta?em i nikt z GM'??w nie powiedzia?, ?e Arestides daje itemy itp. Pisali wiele z?ego o jego pracy jako KOLA i tyle. Nie k?am. Dowod??w nie ma