Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 21:07:40
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-02 23:18:43 

Cat^ napisał(a):
Puter widzę że nie śledzisz całego topicu, ale na tej samej stronie już umieściłem to ;p (jedynie maję ci pecha co nie maję konta na ko4life ;p)

mam bana na ko4life jeszcze 2 dni ^^

8 topickow ftw !

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 00:48:54 

Zielun napisał(a):
jak byl humem to na asku go rozpieprzalem z mala pomoca NoRuLeZa :P

Fajnie to sie czyta a to mnie w szczególności rozbawiło.

Człowieku zastanów się co piszesz, Furiata nie jesteś w stanie zjechać a co dopiero cardinala.

Ostatnio edytowano 2008-10-03 00:53:21 przez domin333, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 00:50:26 

jedno jest pewne hawki zachowuja sie jak nooby i tp jak widza ze w dupe dostaja

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 03:34:33 

Pochwały: 20
Drastim napisał(a):
jedno jest pewne hawki zachowuja sie jak nooby i tp jak widza ze w dupe dostaja

kazdy jak w dupe dostaje to ucieka... no oprocz mnie, bo ja lubie 1vs20 i urzymac sie pare sekund :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 03:46:21 

Pochwały: 20
Puter napisał(a):

co do filmiku... no sę troche nierozgarnięci, nie zaprzecze, ale sam autor to tez niezly noob jest...

1. priest+warek - uciekales , jestes noobem, bo w takim stylu askiem to mozesz wieczność uciekac i nikt cie nie zabije, a ty masz szanse ktora wykorzystales

2. jak jestes taki pro to czemu nie tankujesz party ?

ah i jak widac +70 lvl , wiec nie wiem czym sie podniecasz, jakos na tym aoe nie widze zeby oni byli skupieni na zabiciu ciebie rotfl

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 04:37:02 

Pochwały: 50
ale to nie jest on chyba, ten co nagrywal to chyba humanowy krol Cardinal...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 06:32:29 

Pochwały: 4
Prosilem o to by nie robic najazdu na klan Hawk (nie dla tego ze ich lubi bo w sumie tak nie jest, nie przepada za wiekszoscia osob w tym klanie, jest tam natomiast kilka ogarnietych i niezle grajacych osob.) chcecie sie powozic, napiszcie nowy topic. Tematem tego jest sojusz. Sojusz 3 polskich klanow!!! Bylem ciekaw czy podobnie jest na innych serwerach bo z czasow Edany pamietam ze ciezko bylo zlozyc 1 full polski klan nie mowiac o sojuszu. O ile dobrze pamietam na na edanie swego czasu grali tylko Bloodline no i potem Champions League. Co do Aresa to wiem o DeusManus i Inferno ale w czasach kiedy tam superkolo(big respect dla niego) Seth z DM probowal polaczyc oba klany w ally ale nie do konca sie to udawalo, jak bylo potem nie wiem. Na innych serwerach nie gralem bo naparzalem w guild wars wiec nie wiem a bylem tego ciekaw. Wiec skonczcie sie wozic i przechwalac! Jak wbije 70+ to mozemy zrobic mega sparing graczy z c-west na arence, ktos nakreci filmik i bedzie wiadomo kto lama a kto nie. OKE BABAS?
P.S. Zielun jak tam sie gra wojkiem? :)

BTW:
http://www.kingofknight.com/playerinfo. ... e=Cardinal
i np dla porownania:
http://www.kingofknight.com/playerinfo. ... me=Elnorak
wiec o czym my mowimy? Jak by ich nie pojechal to znaczylo by ze jest total noobem!!!

-============/====o

Ostatnio edytowano 2008-10-03 07:20:21 przez Ronin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 07:20:16 

Pochwały: 60
a ja jestem ciekaw gdzie blodlinów nie było...bo oni sę jak ja to lubie nazywać (żeby nie było ze przeklinam to łagodniejszę formę) "paniami lekkich obyczajów zmieniajęcymi serwa" - ale nie dlatego ze sę takimi osobami tylko poprostu nie stali w uczuciach ofkorz serwerowych xD ale chyba na gira dłuzej pograję :) może jeszcze z pół roku ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 07:43:38 

Pochwały: 1
wojek do dupy... :D ale mam juz priesta 74, stuningowany fp bp :D wbije 40% do75 i ide do cz :P

RoyalnyPaladyn napisał(a):
nkt mi nie chce wytlumaczyc komboo i pompe majoo zal

http://www.zielonymail.com/pages/ptp.php?refid=toon

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 09:01:16 

Zielun napisał(a):
wojek do dupy... :D ale mam juz priesta 74, stuningowany fp bp :D wbije 40% do75 i ide do cz :P

szybko wyjdziesz z tego cz :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 10:34:02 

Ronin napisał(a):
Boooze widzisz i nie grzmisz!!!!!!!

Ja pierdziele czemu jak zwykle kazdy temat na tym forum przeradza sie w konkurs miss pieknosci i zgrabnosci?
Rozwala mnie totalnie jak nolife dzieciaki woza sie ze pojechaly kogos na 1 hit! O czym to swiadczy o tym ze masz skila czy itemy i lvl? O czym to swiadczy ze jestes pro czy tez ze grasz 3 razy wiecej niz ktos inny? Czy to sprawia ze jestes lepszy? Co do profesjonalizmu Hawkow w temacie PK i organizacji klanu nie mam zamiaru sie wypowiadac. Jesli chodzi o stan lvl/item klanow Resistance i Oldboys to przypominam ze ciut ponad miesiac wyszlismy z ardream i bijemy lvlki i czemu jakas lama cieszy sie ze pojechala na spike kogos z lvlkiem 63!!!!! Czlowieku ogarnij sie daj troche czasu na zrobienie lvlu i uzbieranie przynajmniej setu sheli! To ze "rozjezdzasz" nas w Ronark jak bijemy Kemirosy lub EW swiadczy tylko o tym ze liczysz na latwe npki bo nie potrafisz ich zdobyc na kims z porownywalnym sprzetem/lvlem.

Prosze sprobojcie przeczytac uwaznie co napisze ponizej i POSTARAJCIE sie to zrozumiec.

1. Chwale sie nasza liczebnoscia nie tym ze jestesmy najlepsi i wogole
2. "mamy okazje pozadzic" w przyszlosci jak zdobedziemy lvl/itemki i o ile sojusz sie nie rozleci
3. Nie twierze ze MM i inferno maja pozamiatane bo wiem ze to pro klany(gralem w Inferno na aresie) i maja znaczna przewage w lvlach/itemkach i moze nawet w doswiadczonych graczach ALE w kupie sila i z tym zgodzi sie kazdy z was!!!

Jesli ktos ma ochote napisac o innych ally na serwerach rownie liczebnych to zapraszam do dyskusji, jesli ktos chce sie powozic jak to kogs tam rozjechal i jaki to jest cudowny lub jesli ktos ma jakies waty do klanu Hawk to stworzcie sobie osobny temat.

Na koniec jak narazie ALLY zostalo stworzone by ulatwic wspolne expienie. Jestem w radzie klanu Oldboys i nie wiadomo mi nic o tym by ally mialo sluzyc wspolnemu biciu Iska/Felka/CSW czy czego kolwiek innego, tym bardziej biorac pod uwage nasze lvlki i sprzet(OB+Res) o przyszlosci ally zadecydujemy jak sprawdzimy jak uklada sie wpsolpraca.
NIE ZMIENIA TO FAKTU ZE JESTESMY NAJLICZNIEJSZYM POLSKIM ALLY NA C-WEST :D

Chcialbym troche sie potrudzic w zdobywaniu npkow ale na C-W sie nie da :/ jak mamy party bez priesta to jeszcze idzie sie pobawic bo nikt nie ucieka z CZ, no chyba ze afk/vic maja swoj sklad (czyt. 3-4 priestow ), niestety my mamy czasem 1 to jeszcze da sie powalczyc jak juz 2 to 2razy dostana i uciekaja :/ taka jest prawda, i wcale sie z tego nie ciesze. Troche nudno sie gra teraz jak juz sie ma 80 i nie ma gdzie pkowac :/ samo chodzenie po cz za humami, nuda..... :sleep: . Nie dziwcie sie ze chodzimy za wami do CZ, chcemy chodz troche zabawy z PK :/ . Wcale nie chodzi nam o npki :/
Mam nadzieje ze szybko wybijecie 70+ lvl i zbierzecie sprzet, bo troche nudno w CZ :/

Vizard.

EDIT:
Sorry ale nie doczytalem do konca. Musze cos jeszcze dopisac:/
Ja mam 80 to samo moj brat. Nie wiem ale jak dla mnie to wbicie 80 na platynie to zaden problem. Gram sam, to samo moj brat, mamy duzo wolnego czasu, Praca, Studia (dzienne), i sporo pracy w Domu (grospodarstwo rolne). A jednak z dobra ekipa da sie latwo wybic 80, no troce pomogly wakacje nie mowie ale da sie zrobic, i wcale nie gralem duzo, EW z MM ownowaly :D no nie wiem jak magowie na innych serwerach ale u nas za 10min robilismy 5-6 lurow ciagle nie ze tylko 1 lure 5 czy 6 a potem 4. Pewnie dlatego ze 3 magow na 76 lvl zrobilo sie na 70,60 i cos w mastera zeby szybciej EW padaly, potem dolczyl do 4 mag (darkangelpl) i tez zrobil ten buld. Jak expilismy to w klanie nie bylo zadnego maga hp bulid wszycy max w MP. Wiec exp byl sama "przyjemnoscia" i lvl szybko lecialy w gore....

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 16:16:50 

Pochwały: 5
tod napisał(a):
Praca, Studia (dzienne), i sporo pracy w Domu (grospodarstwo rolne).

Łał musisz mieć świetnę organizacje czasu ja bym tak nie dal rady

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 18:23:44 

Ecrusher napisał(a):
Zielun napisał(a):

oj watpie ... :) dobije lv i jak chcesz to ci wysle staty

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-03 19:29:22 

Zielun napisał(a):
Ecrusher napisał(a):
Zielun napisał(a):

oj watpie ... :) dobije lv i jak chcesz to ci wysle staty

staty wrzuc w temat STATY :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-10-04 19:30:08 

Pochwały: 4
tod :) jak nie zdobedziemy sprzetu(zarobek na kemi + ft) to szybko nie popekujemy z wami :) Co do czasu gry ja niestety tygodniowo mam okolo 10h na KO wiec nie szybko wbije lvl :/ moze niedugo troche podgonie ale narazie mam za wiele rzeczy na glowie :(
Narazie 65lvl i w tym miesiacu pewnie bede bez platynki :/ ale przyszly miesiac powinienem juz ostro expic :)

-============/====o

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona