Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 01:01:35
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 00:06:18 

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fajnie sie to czyta :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 01:59:39 

Oj przestance sie klucic dziewczyny (muhahaha) wiadomo ze polski klan powstanie a to czy on bedzie z, czy bez kilku graczy to nie jest juz takie wazne najwazniejszcze jest to zeby on powstal a potem to juz z g??rki bedzie. Moze nawet pododza sie wszyscy.A klan ten bedzie odpowiednikiem najlepszego chyba polskiego klanu w KO a mianowicie Magnaterii!!(Mam tak? nadzieje)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 02:36:16 

Polski clan jest ... Oblivion i to oni sa najlepsi na olympi tylko ze prawie wszyscy sa z nimi pokloceni i jakos nie moga sie pogodzic a razem stworzyliby potezny clan .

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 06:49:12 

Marcin napisał(a):
Buli to noob -_- Przeciez wiadomo dlaczego siedzisz w zagranicznym clanie poprostu dzieki temu masz duzo kasy ... ja ci powiem ze w mojim clanie jeszcze nic nie zarobilem ale nie narzekam bo kiedys nam sie uda stworzyc dobry clan a ty do konca bedziesz gnil z aestonem.

z ca?ej te rozmowy tylko tutaj znalazlem jakis wiekszy sens :) podoba mi sie taka idea wsred klanowiczow i jezeli wszyscy u was w klanie tak do tego podchodza to macie szanse jeszcze troche poistniec :) w kazdym razie pozdro dla Ciebie, malo juz ludzi gra w ta gre dla idei, a jeszcze mniej ma jakas cierpliwosc :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 15:15:58 

Buli to noob Marcin jak nie definujesz noob'a?
Przeciez wiadomo dlaczego siedzisz w zagranicznym clanie poprostu dzieki temu masz duzo kasy ... 1.hmm wiesz o wiele wiecej od mnie,moze grasz moja postacia a ja o tym nie wiem,bo w inn mam 9m, 2.Nawiedzasz m??j umys? wiedz?c po co wybieram dany klan?
Buli_PL napisał(a):
Podsumowujac mam teraz 2 wyjscia:siedziec bez klanu lub siedziec w najlepszym angielskim[niezescrollowanym] klanie gdzie nieraz cos sie dzieje i do ktorego zaprosil mnie moj nieturkowski kolega.

ja ci powiem ze w mojim clanie jeszcze nic nie zarobilem ale nie narzekam ?ycie..btw narzekanie raczej w tej sprawie nic nie pomoze bo chyba twojego klanu juz nie ma,wiec jest to calkiem logiczne
bo kiedys nam sie uda stworzyc dobry clan wierze w to bardzo i ciesze sie ze jako jasnowidz mozesz nam to zapewnic
a ty do konca bedziesz gnil z aestonem. znow podziw dla twych darow przewidywania przyszlosci i umiejetnosci skanowania umys???w...poza tym chyba juz wyrazilem swoja chec bycia w polskim klanie.Tymbardziej ze zmienilem rase(orkowski sin Tack),zeby pograc w fajnym polskim klanie a rozwazalem nawet zmiane serwa probujac sprzedac postac.Yo check it out
HAPPY END: Czy ty w ogole wiesz kto to jest aeston?

Znudzony jezeli darzysz podziwem Marcina za przytoczony przez ciebie fragment to -_- Jezli to ma dla ciebie najwiekszy sens z jego wypowiedzi to boje sie o reszte :(

pozdro dla fajnego,mam nadzieje ze nie przynudzam:D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 16:02:23 

XD byle tak dalej bo dla mnie tylko 'takie' posty sa ciekawe =p

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 17:06:25 

ja jebie widze ze z powitania mnie na human side zrobila sie jedna wielka klutnia spokuj po co sie klucic;p btw ja chce zalozyc polski klan na olympi chetnych polakow prosze o zglaszanie do mnie chcialem zrobic klan z obvilion ale nie wyjdzie nic z tego ehh trudno zrobimy swoj z tego co wiem jest duzo polakow poza klanem obvilion co sie peletaja po jakis innychklanach albo zupelnie bez klanu. Chce zrobic klan no i mysle ze wypali jak nie to zrobie sam i bede w nim siedzial ja i 3 kumpli :P:p tez bedzie spoko (joke);p kto jest zainteresowany prosze pm mnie albo na forum napisac;p thx za all:)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 18:49:10 

No nie wiem cheaterze :P Takie combo mi waliles w CZ ze mi sie jaja kurczyly wes przestan naucz mnie tez tak robic to moge dolaczyc (joke) ;]

To wszystko zalezy czy moji kumple tez dolacza pozatym narazie jest clan bug :(
Pozyjemy zobaczymy...

EDIT : Buli poprostu jezeli ZT ma Abyss to chyba jestescie bogaci.Slyszalem ze 100m dla kazdego czlonka klanu tygodniowo.Nie wiem czy to prawda pozatym nie chce mi sie juz pisac wiec skonczmy napisz mi tylko czy dostajecie kieszonkowe ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 19:06:51 

S?ysza?em pare razy w cz jak twoi koledzy [o ile nie ty] wyzywali 444 od cheaterow i ze powinien dostac bana,bo nawet debuffa rzuca :D . A teraz mowisz ze twoje dojscie do klanu bedzie zalezalo od dojscia twych qmpli lol.Jak byscie byli b?agani~~

''EDIT : Buli poprostu jezeli ZT ma Abyss to chyba jestescie bogaci.Slyszalem ze 100m dla kazdego czlonka klanu tygodniowo.Nie wiem czy to prawda pozatym nie chce mi sie juz pisac wiec skonczmy napisz mi tylko czy dostajecie kieszonkowe ^^''

Nie dostaje zadnego kieszonkowego i juz mowie po raz 100tny ze kasa od aestona[omg po co ja o tym wspominalem] to czysty podarunek..
Swiadczy o tym to ze dostalem kase nie bedac w ZT...

I nie zaczynaj pisac takich bzdur tylko sie 5 razy zastanow,albo pw jak cie cos dreczy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 19:35:19 

... ale wy macie problemy...skoro buli dostal kase to jego sprawa...i piszecie tak jakbyscie mu zazdroscili....ja tam mam do wszystkich szacunek..i wali mnei to czy ktos dostaje kase od kogos jak dostaje to jzu jego szczescie..:):) przynajmneij mzoe sie lux wyposarzyc...
a jesli chodzi o klan Polski to mozna zrobic jesli nei z oblivionem to z nami bo mamy neizlam pake tylko ... jebany bug jest i siedze w Luscie..a inni biegaja bez..ale gramy razem..i tylko trzeba nas wiecej i 1 grada sie zrobi moment....:) POZDRO ALL NOBY Z KO :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 19:44:55 

hyh inna sprawa, ze podobala mi sie postawa Marcina (ktorego za cholere nie znam, ale ta akurat wypowiedz mi sie spodobala ;p co dziwne, bo z regu?y zadna nigdy mi sie nie podoba, np twoje...uwazam je za prymitywne, plytkie, glupie :) choc twoim zdaniem sa one zabawne, pelne racji i prawd zyciowych), a inna ze go "podziwiam"...podziwiac to ja mog? mojego ulubionego polityka za to ile ukradl kasy,a go nie zlapali, sportowca, bo na dopingu pobil rekord swiata, albo samego siebie za to, ?e wog??oe chce mi sie tu pisac ;p

444 - unikaj crystala :D zle na tym wyjdziesz, szkoda zaczynac :) trzeba by?o siedziec tam gdzie byles...

na koniec do buliego: racja jest jak dupa, kazdy ma swoja

PS. MOGLBY JAKIS ADMIN W KONCU ZAJAC SIE TYMI ZNAKAMI ????? WKURZA MNIE PISANIE TEKSTU A POTEM SOBIE PRZYPOMINAM ZE NIE MA POLSKICH ZNAKOW I TRZEBA ALL ZMIENIAC :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 19:48:37 

ZnudzonY napisał(a):

444 - unikaj crystala :D zle na tym wyjdziesz, szkoda zaczynac :) trzeba by?o siedziec tam gdzie byles...

jakas aluzja? nie rozumiem :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 19:59:12 

ZnudzonY napisał(a):
racja jest jak dupa, kazdy ma swoja

To wyjasnia wszystko:D Zgodnie ze zlota mysla nie bede juz bronil swoich racji i mam wszystko w (WLASNEJ) dupie.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 20:24:32 

Buli tak wyzywalem bo wtedy jeszcze nie wiedzialem co to combo teraz juz potrafie no moze nie tak jak on ... inni go nadal wyzywaja bo nie umia nic.
Kk koniec tematu.
Jak 444 jest humem to trzeba wykorzystac okazje i nauczyc sie czegos prawda?
Wkoncu tez jestem assassinem wiec moze sie dogadamy ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-27 20:26:44 

i gra gitara :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona