Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-26 06:13:02
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 16:13:30 

Pochwały: 4
lol pokaz gdzie sie czepiam jego ortografii, oprocz tego ze celowo mojego nicka przekr?ca?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 16:19:00 

eh ziom to nvm koniec tematu widze ze poprostu nei chcecie stracic twarzy ze was zjechalismy wiec sie zaslaniacie wsyzstkimi mozliwymi sprawami, np obrzydzenie do mnie / xpujecie ... no prosze przestan wiadomo ze poprostu wiecie ze byscie dostali i koniec topica

gl wam zycze w grze btw reprezentuje siebie + paru ziomow ... wsumie chyba wszystkich z tego co gadamy caly czas na ts

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 16:27:17 

Jednak chcia?bym zobaczyc zdanie reszty klanu.

Spoko, bedzie nam sie nudzic, bedzie dobry sk?ad, wy bedziecie to zawalczymy na arence, nie b??j ?aby. Na razie chcesz czy nie ale uwierz - nie chce nam sie na oczy was ogl?da?.

Ode mnie eot, wyci?gneli?my do was r?k?, chcecie sie klocic to b?dzie dalej tak jak teraz. I powiedz chosenowi zeby se w takim wypadku (jak ma takie zdanei jak ty) w dupe wsadzi? wszelkie propozycje przyja?ni albo ??czenia klan??w. Nie b?dziecie ?erowac na naszych np jak sami sobie grade nie umiecie zrobic, nawet pkuj?c 24 h/dobe.

W takim razie koniec tematu, wyjasnilismy sobie co nieco mam nadzieje, i dobrze ze sie dowiedzia?em jaka jest wi?kszo?? Ethernali. Odpowiesz to zamkne temat.

Cytuj:
z tego co gadamy caly czas na ts

Pozdr??w kumpli od Myszork??w :D dzi?kujemy za sta?? uwag?, ale nie przesadzajcie, zajmijcie sie gr? a nie gadaniem o nas :) nie zas?ugujemy na sta?? uwag? takich pr0 playerow :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 17:00:41 

jak widze co pisze " przedstawiciel " eternali to mi sie zygac chce. Heh smiac smiac smiac i jeszcze raz smiac sie chce.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 17:24:56 

Pochwały: 5
niewiem czy wiesz ale tutaj

Kod:
nie mam jeszcze mq ale jak tylko taila les. zobacze w przystepnej cenie to bedzie

nie chodzi mu o to

Kod:
talia ? -.- no dobra rofl jak chcesz to se i zrob talie -.-

tol to taki itemek do mastera jak napisal 69 a nie talia na dd czy co tam chcesz dokldanie Noob

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 17:56:18 

Elaviart napisał(a):
Cytuj:
Zobaczymy czy wszyscy to takie t?pe dresy jak ty.

Cytuj:
+ w colony co robicie ale nie qmam ciebei

WIDZIALES SCREENY? wkurwiasz mnie serio

Dobry wieczor, 1st of all Elaviart jak piszesz do dosa to pisz do niego nie do nas texty like ''tepe dresy'' to sobie mow w domu a nie tutaj bo sa kinda lame. Tepe, nie tepe to juz nie Tobie oceniac dlatego skoncz z tym, cheers

A co do screenow to nie wiem jak Ty ale ja nie robie screena za kazdym razem jak zabije kogos z top5 or w/e. Screen jest dla mnie niczym zawsze mozna kogos komus KSn?c i na czacie jest Twoj frag a na charze npki.

/out Hypno

[ Dodano: Czw 19 Sty, 2006 18:05 ]
Elaviart napisał(a):
Nie b?dziecie ?erowac na naszych np jak sami sobie grade nie umiecie zrobic, nawet pkuj?c 24 h/dobe.

Czy ktos z nas PKuje ?! Oprocz czworek zaden sie na PK jeszcze nie zapuszcza.. Wybijemy levce to popkujemy. ''Zerowac na naszych np'' - jak mowiles ze Dosu jest wybujany to patrz co sam napisales, a o nasze umiejetnosci w biciu np sie nie bUj zrobimy grade/y juz niedlugo.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 18:24:29 

Pochwały: 5
jezu wy nie macie co robic ?? ino zaczynac bluzgi i never ending story wy zaczeliscie bo jestescie pr0 i chcecie to udowodnic prosze bardzo zrobcie g4 i g3 i dalej zabijcie centka i bedzie git tego wam zycze nie wiem wy macie symptom jebanego ego jestem krolem gry ko zjade cale cz all cz vs 1 -.-' ludzie odjebac idzie czytajac wasze pr0 posty

[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 6:25 pm ]
btw co do ss zrobilem je bo mialem taka chec co zabronisz i juz widze jak sie ksuje pr0 gracza 6 ppl Oo

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 18:59:07 

Pochwały: 13
Dobra Scar i Elka wystopujcei po co sie mamy dalej klucic zawsze musi byc ktos madrzejszy i ustapic, a zreszta my nooby nie mamy o co walczyc :/

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 19:46:40 

Cytuj:
jak piszesz do dosa to pisz do niego nie do nas texty like ''tepe dresy'' to sobie mow w domu a nie tutaj bo sa kinda lame

Wi?c popatrz na posty fellmynooba - reprezentuje ca?y wasz klan, a w?a?ciwie wi?kszo??, sam tak napisa?. Wi?c niczego nie cofam.

Cytuj:
Czy ktos z nas PKuje ?! Oprocz czworek zaden sie na PK jeszcze nie zapuszcza.. Wybijemy levce to popkujemy.

My dok?adnie tak samo, jedyn? osob? kt??ra regularnie pkuje (chociaz ostatnio tez expi) jest zwis.

Cytuj:
A co do screenow to nie wiem jak Ty ale ja nie robie screena za kazdym razem jak zabije kogos z top5 or w/e. Screen jest dla mnie niczym zawsze mozna kogos komus KSn?c i na czacie jest Twoj frag a na charze npki.

Pokarz gdzie ca?y chat jest zawalony tylko waszymi fragami jak kosicie gosci z top5. Mia?em pokaza? ?e nie jestesmy lamami i nie mamy zero skilla - pokaza?em jak pojechalismy party najlepszego humowego klanu. Wiesz mi lub nie - nie sksowalismy tych wszystkich fragow -_-

Zreszt? dosyc pitolenia, EoT!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7