siemano
Sojusz JustMe poszukuje do??wiadczonych graczy chĂâââŹĹž?tnych do gry na nowym serwerze po stronie ludzkiej... obecnie klan liczy oko??o 34 (+/- 7) chĂâââŹĹž?tnych do gry, nadal poszukujemy wiĂâââŹĹž?kszej ilo??ci os??b chĂâââŹĹž?tnych do gry z nami... najbardziej po??ĂâââŹĹž?dana klasa to magowie, lecz drzwi stojĂâââŹĹž? otworem dla ka??dego chĂâââŹĹž?tnego...
Wymagania ::
do??wiadczenie w grze (60+ to minimum, optymalnie 65+), ogarnianie sytuacji na wojnach, obycie siĂâââŹĹž? z systemem podzia??u Drop??w w klanie, umiejĂâââŹĹž?tno??c gry zespo??owej, obycie na CSW , LW i PK,
osoby niespe??niajĂâââŹĹž?ce w/w warunk??w r??wnie?? zapraszamy do wsp??lnej gry i zabawy, lecz z g??ry inforumuje, ??e najprawdopodobniej zostanĂâââŹĹž? przyjĂâââŹĹž?te do subklanu, gdy?? w main siĂâââŹĹž? raczej nie utrzymajĂâââŹĹž?
sojusz JustMe jest sojuszem, kt??ry powsta?? z my??lĂâââŹĹž? nie o pograniu, lecz o wygraniu startu... znajduje siĂâââŹĹž? on w dobrej komitywie z czo??owymi zagranicznymi klanami po ludzkiej stronie, a co za tym idzie posiada z g??ry ustalone sojusze na CSW etc. itp. itd.
oczywi??cie wszelkie niezbĂâââŹĹž?dne programy do gry (ventrilo) jak i forum oczywi??cie posiadamy...
wszelkie pytania, zg??oszenia i inne duperele prosze kierowac na GG : 5386512 lub na maila :
shinzon@tlen.plp.s
tak tak wiem ??e logosa jutro nie bĂâââŹĹž?dzie... jednak : wiadomo, ??e bĂâââŹĹž?dzie, a zorganizowanie klanu zanim ruszy jest du??ym plusem, gdy?? dzieki temu klan przed startem bedzie juz zorganizowany, i ruszy pe??nĂâââŹĹž? parĂâââŹĹž? wraz z nowym ??wiatem, a nie na kilka dni p????niej...
jesliby ktos umieszczal juz informacje odnosnie prowadzonej przez nas rekrutacji, to prosze skasowac tamten topic nie ten

gdyz mozliwe ze juz sie pojawil pisany nie przeze mnie, lecz przez jednego z graczy na moja prosbe