Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-28 01:39:27
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Szukam konta do gry - Najlepiej priest/Warrior
PostNapisane: 2008-05-26 00:10:45 

Witam.

Zamiesciłem temat na Ko4life , jednakże nie widze zbyt duzo osób zainteresowanych nim , więc doszedłem do wniosku że poprostu lepiej bedzie jak na jakimś polskim forum to zostawie.

Może z krótka się przedstawie , zważywszy że to jest mój pierwszy post...

Po dośc długiej przerwie od KO , zdecydowałem się na powrót. W KO grałem jeszcze za czasów starego Knight Empire - miałem łucznika (CruelDestiny) na Beramusie z lvlem 61 - 200k np. Szybko jednak okazało się że w Fire Draku 61+ nie jest już wystarczajęcym lvlem , więc poprostu przestałem grać. Jakiś czas potem grałem na Logosie - tam wylevelowałem priesta (Ragabash) do 70+ z bronze premium- z czego kilka tygodni po tym fakcie rozpadł się jeden z anglojęzycznych clanów w którym grałem od prawie poczętku. Zaraz po tym znajoma ze Szwecji zaproponowała mi gre na swoim warku 72+ (shaina) - grałem bardzo długo na tej postaci. Podjęłem gre potem na Girakonie , jednakże tam długo też nie zabawiłem - nie chciałem robić powtórki z Logosa do 70.
Po Girakonie grałem głównie tylko i wyłęcznie jako sharer. Pomagałem ludziom na Akarze z levelowaniem ich postaci. Wraz Z Rajivem (Akara moderator) maga 70+ , oraz z Gunnarem (aka : BigBabaFridulin) warka 75+. Współpraca niestety dobiegła końca - i poprostu zostałem bez konta. Od tamtego momentu poprostu przestałem grać.
Teraz wraca mi cheć do gry - jednakże wraz nowym patchem stało się niemożliwe by sharować z kimś z poza-Polski.

Poniżej zamieszczam link do Ko4life gdzie zamieściłem podobny temat :

http://www.ko4life.com/forums/index.php ... pic=234487

Wydawać się może mimo wszystko że mam doświadczenie z : Int Priestem czy warkiem.
Szczerze mówięc więcej czasu przegrałem na prieście - zaczynałem co prawda dosyć słabo jednakże wraz pomocę wielu ludzi którzy pokazali mi swoje PK filmy i dawali rady kiedykolwiek tylko spytałem - doszedłem do wystarczajęcego poziomu umiejętności. Za czasów gry na logosie stworzyłem także własny poradnik na priesta - dostało go co prawda kilka osób , ale maję sie dosyć dobrze teraz.

Jeżeli ktoś doszukuje się informacji o moim *stanie konta* - powiedziałbym że w kilku-letniej historii Knighta nigdy nikomu nie podpadłem. Majęc dostępy do róznych kont - nigdy nikomu nic nie zabrałem z konta bez pytania , ani nie podejmowałem prób De-levelowania żadnej postaci. Jeszcze za czasów Akary - zaczynałem jako sharer - kończyłem jako dobry znajomy. Pod koniec gry posiadałem nawet (co prawda , pewnie nie uwierzycie) - odpowiedz do odsealowania przedmiotów na pewnej postaci, które o ile pamiętam wtedy za czasów Akary warte były dobre 40-50 GB. (głównie IN , Giga +7 , roc oraz zestaw chityn +7/12)

Zaczyna mi brakować pomysłu co tu jeszcze napisać - więc chyba bede powoli kończył.
W temacie na ko4life macie kontakt : jednakże zostawie go tutaj tez w tym temacie :

email : kathakano2@o2.pl
*Gadu-Gadu* - 3271566
with MSN : Ragabash12@hotmail.com

Nie wiem czy napisałem wszystko - Nie wiem także czy wiarygodnie to brzmi. Jednakże jakby ktoś chciał ktoś : Trustable topic na ko4life , to tutaj też zamieszczam link :

http://www.ko4life.com/forums/index.php ... pic=220471

Większośc ludzi co odpowiedzili to byli ludzie z którymi grałem przez miesięce i dalej mam z nimi kontakt. Nie jestem pewny - ale mogłaby być to dobra karta przetergowa jeżeli mielibyście pytania o wiarygodnośc uzytkowania kont tych właśnie ludzi.

Jeżeli masz pytania - wal śmiało.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 2008-05-26 14:21:46 przez CruelDestiny, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-26 01:34:03 

Pochwały: 2
Kurde szkoda ze tak z dwa miesiace za póĽno kiedy szukałem kogoś .Wypada życzyc powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-26 13:45:26 

Pochwały: 20
nom powodzonka

ja mojego nooba musze sam wyexpic:P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-27 01:30:53 

Przypominam , ze sprawa dalej aktualna. Jak narazie dostałem już 3 propozycje z całego serca dziekuję - jednakże chętnie pograłbym na prieście.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-27 11:26:12 

Pochwały: 50
jak tak bardzo chce ci sie grac a nikt z usko ci nie dal oferty zagraj na prv serverze :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-27 19:52:24 

Pochwały: 3
zeby wejsc na ten server trzeba tez miec premke .. zzz myslalem ze napisales pvp serv sry

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-29 10:42:03 

oj cruel cruel ":] pamiętne czasy Ancalen†ari :D

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 07:05:57 

Pochwały: 4
W tym wszystkim nie rozumiem jednego. Czemu skoro tak bardzo chcesz grac w KO nie zalozysz swojego wlasnego konta. Ja osobiscie mam dosyc zmudnego lvlowania, wiec zrobilem sobie postac do ardream, calkiem niezle ja wyposazylem i nie mam zamiaru lvlowac dalej. Czekam na pozostalych czlonkwo klanu i bedzie w kolko PK i bicie bosow w ardream :) Posiwecajac miesiac jestes w stanie zrobic postac do ardream, szczegolnie na carnacwest. HA! Powiem ci nawet jak bys sie zobligowal do czestego grania, zakladaj priecha a moj klan ci go podleveluje ;)

-============/====o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 10:13:22 

czy ja wiem czy bosy w adrem jest tak łatwo bic z tego co wiem to w adrem biega duzo ludzi .. a bosy respię sie w różnych miejscach nie jak w normalnym cz tylko na bowlu ...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 10:21:53 

Pochwały: 1
Bulka_PL napisał(a):
czy ja wiem czy bosy w adrem jest tak łatwo bic z tego co wiem to w adrem biega duzo ludzi .. a bosy respię sie w różnych miejscach nie jak w normalnym cz tylko na bowlu ...

na c-west malo ludzi ogolnie gra

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 10:46:00 

Pochwały: 4
Jest mapa z lokalizacjami bosow w ardream. Mozna biegac w kolko i patrolowac jesli sie wie gdzie biegac. Czy latwo? Biegamy we 2-3 osoby(reszta wciaz expi zzz...zzz...) i lejemy wszystko co popadnie. W sumie jeszcze nie bilismy tylko sammy(no ok bilismy ale nie nasz drop bo za pozno zobaczylismy) no i poza lobo, lycaon pendantami i stafami z acera polecial nam warior pendant :)
W chwili obecnej w ardream jest malutko osob pkujacych ale mam nadzieje ze to sie zmieni :)
Codo ilosci osob grajacych na c-w wydaje mi sie ze jest tu wiecej Polakow niz na jakim kolwiek innym serwerze I NIE MA TURASOW!!! :D.
Ale panowie robimy oftopa! ;)

-============/====o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 11:20:55 

jak na cwest z expem jest?

zastanawiam sie nad gra tam, ale szkoda mi wywalac 75zl na preme jakbym wiekszosc czasu zamiast expic na szukaniu pt mial spedzac.

i po ktorej stronie wiecej ludzi gra?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 14:18:42 

Pochwały: 34
Ronin napisał(a):
I NIE MA TURASOW!!! :D .

ale za to jest rownie posrane peru

r2d2pl napisał(a):
jak na cwest z expem jest?

o randomy ciezko, ale jak masz klan to zawsze cos sie znajdzie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-30 17:26:04 

Pochwały: 20
tylko ogolnie priechem nuda jest w ardream... nie ma klan members - nie ma pk/boss hunt... a poza tym na carnacu jest pelno cheaterow... z reszta jak na kazdym servie tylko wiadomo ze wiecej ludzi +70 boi sie uzywac koxpa niz 59 ktorzy w jeden dzien zrobia lvl a w nastepny wyposazenie ...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-01 02:31:36 

Z racji tego że robicie Off-topa można zamknęć.

Z drugiej strony zamierzam wykupić preme i dalej levelować swojego priesta na logosie. Szkoda tylko że nikt nie mnie chciał *wykorzystać* w pozytywym tego słowa znaczeniu. Ale nie moge mieć do was pretensji o brak zaufania. Bo tak naprawde zdobywa sie je wraz z czasem.