Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-06 15:50:53
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Szukam konta/postaci do gry - Najlepiej priest/Warrior
PostNapisane: 2009-01-02 02:10:53 

Temat powraca jak bumerang...

Ostatnim razem zamieściłem temat i nie wypadł dośc pozytywnie , więc nie wydaje mi się żebym i tym razem coś z tego wyszło. Co prawda odezwało się kilka osób do mnie z pytaniem czy nie miałbym ochoty spróbować , ale głównie nie chodziło mi o taki typ postaci na której bym mógł grać.
Tematu nie zamieszczałem na Ko4life , ponieważ mało osób z Polski ma konta tam konta
jak i doszedłem do wniosku że lepiej to bedzie zostawić na polskim forum.

Co prawda przedstawiałem się wcześniej , ale nie bedzie mi to przeszkadzać jeżeli zrobie to znowu..

Nie pamiętam szczerze mówięc kiedy grałem na USKO...

Po chwili kiedy sprzedałem postać Acidowi , zaczęłem grać na prywatnych serwerach. Ale jak to prywatne serwery większośc z nich utrzymuje się z dopłat od graczy , albo niekiedy właściciele nie maję sił do dalszej działalności serwera - więc głównie je zamykaję...
Zostaję oczywiście prv serwery jak : Rising KO czy SexyKO , czy wirez... Ale szczerze mówięc chociażby na SexyKO nie idzie poprostu grać z powodu zbyt dużej ilości graczy.
I wychodze tak naprawde do punktu wyjścia... Miałbym ochotę pograć na USKO , ale większośc kontaków z ludĽmi umarła więc nie mam tak naprawde szansy spytać kogokolwiek czy potrzebowałby jakieś pomocy. Więc niestety wyszło na to że musze to zrobić w taki a nie inny sposób. Wiele osób pewnie przejrzy temat , po czym po kilku sekundach go zamknie , stwierdzajęc że to poprostu nie ma sensu. W jakimś stopniu napewno nie ma - sam kiedyś grałem , i sam kiedyś musiałem zdecydować czy dać komuś login do konta...

W KO grałem jeszcze za czasów starego Knight Empire - miałem łucznika (CruelDestiny) na Beramusie z lvlem 61 - 200k np. Szybko jednak okazało się że w Fire Draku 61+ nie jest już wystarczajęcym lvlem , więc poprostu przestałem grać. Jakiś czas potem grałem na Logosie - tam wylevelowałem priesta (Ragabash) do 70+ z bronze premium- z czego kilka tygodni po tym fakcie rozpadł się jeden z anglojęzycznych clanów w którym grałem od prawie poczętku. Wraz z upadkiem ArtOfWar , posypała mi się cała gra na logosie... Oczywiście były próby zrobienia clanu z jakiś niedobitków którzy graję , ale zakończyło się to niepowodzeniem , i bedęc całkowicie zniechęcony - postać została sprzedana na 74 lvlu. Zaraz po tym znajoma ze Szwecji zaproponowała mi gre na swoim warku 72+ (shaina) - Było to tuż przed wyjściem tego "IP patcha" który uniemożliwiał gre osobom które sę z innych panstw. Ogółem grałem bardzo długo na tej postaci. Jednakże obie postacie były w tym samym klanie - i wraz z upadkiem clanu przestali grać ludzie. Między innymi "znajoma" , która stwierdziała że nie ma sensu cięgnęć dalej postaci na serwerze który został zdominowany przez Turków...
Po kilku miesięcach podjęłem gre potem na Girakonie , jednakże tam długo też nie zabawiłem - nie chciałem robić powtórki z Logosa do 70 , nie to że nie chciałem tylko obawiałem się że stanie się to , co się stało na logosie. I rzeczywiście dwaj znajomi którzy grali na tym serwerze skończyli po 70 , ponieważ ludzie przestali grać z różnych przyczyn...
Po Girakonie grałem głównie tylko i wyłęcznie jako sharer. Było to oczywiście tuż przed wyjściem tego IP patcha , który tak naprawde popsuł ludziom plany. Pierwsze poczętki sharowania zaczęły się na Akarze. Wraz Z Rajivem (Akara moderator na ko4life) maga 70+ , oraz z Gunnarem (aka : BigBabaFridulin) warka 75+. Współpraca niestety dobiegła końca - i poprostu zostałem bez konta. Od tamtego momentu poprostu przestałem grać.
Teraz wraca mi cheć do gry - jednakże zoorientowałem się że wraz nowym patchem stało się niemożliwe by sharować z kimś z poza-Polski. Więc wydaje mi się że warto chociażby sporóbować ponownie szczęścia na tym forum.

Wydaje mi się że mam doświadczenie z : Int Priestem czy warkiem.
Szczerze mówięc więcej czasu przegrałem na prieście - zaczynałem co prawda dosyć słabo jednakże wraz pomocę wielu ludzi którzy pokazali mi swoje PK filmy i dawali rady kiedykolwiek tylko spytałem - doszedłem do wystarczajęcego poziomu umiejętności. Za czasów gry na logosie stworzyłem także własny poradnik na priesta - ale kiedy to było (...)

Jeżeli ktoś doszukuje się informacji o moim *stanie konta* - powiedziałbym że w kilku-letniej historii Knighta nigdy nikomu nie podpadłem. Majęc dostępy do róznych kont - nigdy nikomu nic nie zabrałem z konta bez pytania , ani nie podejmowałem prób De-levelowania żadnej postaci. Jeszcze za czasów Akary - zaczynałem jako zwykły znajomy/sharer - kończyłem jako dobry znajomy. Pod koniec gry posiadałem nawet (co prawda , pewnie nie uwierzycie) - odpowiedz do odsealowania przedmiotów na pewnej postaci, które o ile pamiętam wtedy za czasów Akary warte były dobre 30-40 GB. (głównie IN , Giga +7 , roc oraz zestaw chityn +7/12)

W ramach kwesti dzielenia konta z kimś też chciałbym się wypowiedzieć. Mam cichę nadzieje że jeżeli ktokolwiek by chciał ze mnę spróbować , powinien mieć conajmniej lat 18. Ja osobiście nie mam nic do ludzi którzy graję w Knighta majęc lat poniżej 18 , ale
jakoś nie potrafiłbym dzielić konta z kimś kto tak naprawde nie jest pełnoletni. Im osoba jest starsza tym lepiej , jednakże nie wydaje mi się że jakaś osoba 40-letnia do mnie napisała. Wiek oczywiście nie jest kartę przetargowę - ale chciałbym żebyście zrozumieli że osobom poniżej lat 18 - poprostu podziękuje. I tym bardziej podziekuje osobom które , udaję że maję lat 18 - bo miałem takie przypadki w których ktoś mi mówił coś , a na końcu okazało się coś innego.

Jeżeli chodzi kwestie dotyczęcę gry... TY zapewniasz premium , oraz gotówke na potki czy scrolle , ja w ramach tego pomagam w lvlu oraz zdobywaniu np'ków. Jeżeli zajdzie skrajna potrzeba żeby iśc na forgotten temple , czy jarad mountain też mogę to zrobić. Oczywiście kwestie dotyczęce farmienia bifrosta sę do uzgodnienia , ale chciałbym żeby większośc rzeczy poprostu była na koncie. Mam drugę cichę nadzieje na postać z "umiarkowanym" sprzętem. Nie jestem wybredny w kwesti przedmiotów , ponieważ nie sę one tak naprawde odzwierdleniem tego jak umiesz grać - ale chciałbym żeby chociaż był zestaw chitin , zwłaszcza jeżeli chodzi o gre int priestem. Pozostaję jeszcze inne kwestie takie jak : teamspeak, ventrilo - ale chyba to nie bedzie problem. Ogółem miałbym ochotę pograć priestem , ale jeżeli wyjdzie sytuacja taka że nikt nie bedzie skłonny żeby udostępnić mi swoję postać - bede skłonny grać poprostu na postaci warka. Nie wiem czy wszystko ujęłem od kupy , ale jakby ktoś zapytał mnie : Czy umiem grać? Powiedziałbym że nie jestem aż tak dobry , ani zły. Chciałbym się podzielić z wami filmem który zrobiłem tak naprawde na prywatnym serwerze. Ja wiem że wielu z was pewnie skrytuje mnie go za niego - ale szczerze mówięc za czasów kiedy jeszcze istniał ten serwer wszyscy , ale to wszyscy mieli taki sam sprzęt. Więc nie mówimy tutaj o czymś niemożliwym , czy czymś nudnym z racji tego że miałem szanse użyć fajnych przedmiotów za darmo. Jakośc filmu nie jest najlepsza to fakt - ale tylko z takiej racji ze był to mój pierwszy film pk.

http://rapidshare.com/files/179441675/R ... k.wmv.html

Zaczyna mi brakować pomysłu co tu jeszcze napisać - więc chyba bede powoli kończył.
W temacie na ko4life macie kontakt : jednakże zostawie go tutaj tez w tym temacie :

*Gadu-Gadu* - 3271566
with MSN : Ragabash12@hotmail.com

Nie wiem czy napisałem wszystko - Nie wiem także czy wiarygodnie to brzmi. Jeszcze jakiś czasu było na ko4life takie coś jak : Trustable topics... Teraz widze że czegoś takiego już tam nie ma , więc nie pofrafie podeprzeć tego co napisałem wyżej czymkolwiek wiarogodnym.

Większośc ludzi z którymi grałem i dzieliłem konto przez miesięce przestało wogóle grać. Ale musze powiedzieć że dalej mam z nimi kontakt przez MSN. Nie sę to wszyskie osoby niestety , ale wydaje mi się ze mogłaby być to dobra karta przetergowa jeżeli mielibyście pytania o wiarygodnośc uzytkowania kont tych właśnie ludzi.

Jeżeli masz pytania - wal śmiało.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 2009-01-03 19:46:00 przez CruelDestiny, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-02 11:21:07 

Pochwały: 7
a ja potwierdzę że człowiek godny zaufania;)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-02 20:51:56 

Pochwały: 2
CruelDestiny napisał(a):
Po chwili kiedy sprzedałem postać Acidowi , zaczęłem grać na prywatnych serwerach.

mógłbyś sprecyzować jaki Acid ^^?

http://www.jeffdunham.pl/achmed.gif

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-02 21:08:24 

Pochwały: 67
milku nie ty;p
ja znam i Acida i Rage i obaj sa z logosa;)

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-02 21:31:20 

Pochwały: 5
dodam tylko ze NIE MA BIFROSTA://// co boli nie tylko mnie ;p i dodam tez ze jak bym nie mial Zontora za sharera to czemu by nie:D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-03 01:57:20 

Pochwały: 3
no musze przyznac ze sie czlowieku postarałeś xD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-03 10:16:35 

Pochwały: 7
po co sprzedawałeś Chara... Twoj Raga jest teraz free ;] mielismy fajnę grupkę na Logosie to się rozpadł xDxD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-01-03 21:06:59 

A jaki był sens grać dalej? Nie szło niczego zrobić - zwłaszcza klanowo. Miałem 74 kiedy wy ledwo robiliście 70-72... Ty dettox miałeś 62 z tego co pamiętam P

I skęd mogłem wiedzieć że ktoś kupi postać , po czym ję zostawi - chciał to kupił.. Przecież to jego pieniędze były.